What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τζα

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Εις την δισχιλιοστήν, τα πρόμοζ δόθηκαν με δόλιους σκοπούς, αγοράσθη κότερο και πλέον γυρίζουμε παρέα με το Λέ(λ)ο, φιλμάρουμε παγόβουνα να λιώνουν και λοιπά κουλτουριάρικα. Πόρκα μιζέρια.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Καλωσήρθες πίσω φραπέ, αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι πήραν όλοι κονσόλα εκτός από 4-5 άτομα και έγιναν πολύ μέηνστρημ και κουλ γενικά για την όμορφη αυτή γαλατική γωνιά που κάποιοι την αποκαλούν αρκιού φόρουμ. Παιδιά του Ντισκόρντ τους αποκαλούν οι παλαιοί, κάτι σαν τη Γενιά των Πόκεμον είναι αυτό νομίζω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,678
Σκληρό αγόρι παραδόξως όσα παιδάκια είναι άκτιβ στο ντισκόρντ και στις μετα-ανιμε εποχές του σκληρό ηλέκτρο είναι ενεργά και ενεργητικά ακόμη και στο φόρουμ. Γκεγκε όπως έλεγε και ο φίλος ο Φωτάκης.

<img src="https://uploads.disquscdn.com/images/e93e9ca8e50ebb6f46a329e404f368b07af7f708d72f0ef778f4e404ccfe2086.jpg" />
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Ελπίζω να μείνεις σταθερά αυτή την φορά αλλιώς θα γίνεις Μπάγεβιτς
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
E εντάξει τα ποστ στο φόρουμ που τα μετράς πλέον άνετα με τα δάχτυλα του ενός χεριού, άντε και των δύο για να μην είμαστε απόλυτοι, ανά πόσες ημέρες, δεν συγκρίνονται ακριβώς με τον τριψήφιο αριθμό ποστ στο ντισκόρντ σε καθημερινή βάση. Να ποστάρεις δύο πράματα εδώ κι εκατό εκεί, οκ είσαι άκτιβ και στα δύο, αλλά δεν είναι το ίδιο. Νομίζω είναι παραπάνω από φανερό ότι η μάζα προτιμάει πλέον να βρίσκεται εκεί πέρα. Κι αν θυμηθεί, ίσως και με την απειλή του μπανχάμερ, να ποστάρει κάτι κι εδώ μέσα για το ροκ. Και αν είσαι περίεργος, να μη γουστάρεις αυτό το ανελέητα σπαμιάρικο στυλ του να ποστάρουμε τα πάντα όλα σε ένα μέρος και ότι κάτσει, όσο να 'ναι απέχεις από μία φάση σαν το ντισκόρντ. Και μένεις με ένα φόρουμ του οποίου η τωρινή φάση είναι σκιά του ένδοξου παρελθόντος του.

Δεν με ενδιαφέρει να την πω σε κανέναν, απλά είδα τον φραπέ να απορεί μήπως είχε τόσο κακό τάιμινκ με την επανεμφάνισή του εδώ πέρα κι ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ τη γνώση. Και να πω τον πόνο μου για το φανατικό κοινό μου, σε περίπτωση που απορεί που χάθηκα. Τώρα ενημερώθηκαν και οι τρεις, οπότε όλα καλά.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,142
wtf is discord?

γυρίστε πίσω μωρέ και ξαναβαλτε μουμπλε να 'ουμε.



YΓ: (welcome back frappe!!!!)

ΥΓ2: ημιθανής κοινότητα όνομα και πράμα
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,678
Πράγματα ετοιμάζονται μέχρι να μεταβούμε σε σκληροπυρηνικό forum με 15 διαφορετικά thank you και Newest Thread που θα βαράνε στο Τάπατωκ του Χρονομάντη. Καμήλες ινκλούντητ.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Ακόμα εδώ είμαι. Απλά το RL είναι σε μια από τις ζόρικες φάσεις του. Βασικά ποτέ δεν έφυγα, δεν έμπαινα όμως. Τεσπα, βλέπω τις αλλαγές, χωνεύω τις απώλειες και θα επανέλθω σύντομα, σε άλλο ποστ. Έχω να κάνω και έρευνα με το τι παίζει σε GPU κλπ.

 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Ώστε πήγανε όλοι στο Ντίσκορντ; Εντάξει, κι εγώ δεν πόσταρα σχεδόν καθόλου τους τελευταίους μήνες, αλλά γενικά δεν έβλεπα πολύ κίνηση κι αναρωτιόμουν τί έγινε :Ρ



Έχω Ντίκσορντ, αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Δεν έχω πολυασχοληθεί δηλαδή. Αξίζει; Μου φαίνεται λίγο περίεργο, έτσι που είναι όλα στο ίδιο μέρος

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,550
η καλυτερη μεθοδος για να μαθεις μπασο, επειδη εχω κι εγω. Η μεθοδος του sid vicious ειναι η καλυτερη. χτυπας δυο χορδες και μετα σταματας να παιζεις για να τα κανεις ολα μπουντανα.
εχω παρει κι εγω πολλες απουσιες, αλλα θελω να φαω τρια γκομενακια (ταυτοχρονα) και με πιανουν κρισεις πανικου (συνειδησεως) και δεν το προχωραω το πραγμα. φοβαμαι να κουνησω βλεφαρο γιατι θα μου χτυπησουν την πορτα και εκει θα τα ξεχασω ολα και θα μαγειρεψω μπουρκουμε.
με δοκιμαζει η μοιρα, θελει να δει εαν ειμαι οντως καλο παιδι και οτι περπαταω στο straight Μονοπατι των εγγαμων.

εχει κολησει το μυαλο μου στην προσπαθεια και το σφυρηλατημα της πειθαρχιας μου. 3, γκομενακια, 2μετρα, γαζελες. καυτες ωσαν την κολαση που με περιμενει. ειδατε; δεν μπορω να ξεκολησω το μυαλο μου.

edit
ξεχασα και την ταυλανδεζα που τραβιομουν οταν ημουν εκει, εις τας Ασιας. Βασικα δεν το ξεχασα, προσπαθω να το ξεχασω. Με σφυροκοπαει καθε μερα. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. να χωρισουμε, να παμε στη ταυλανδη και να ζησουμε εκει μαζι. Τον αλλο μηνα θα παει ταυλανδη, μονη της. προσπαθησε να ερθεις, ελα, ελα, ελα. αν χωρισω θα παρω πολλα λεφτα, θα σε εχω πασα και αγα και σουλτανο.
που θελει να βαδισει η ζωη μου; τι θελει απο εμενα; γιατι δεν με αφηνει να αγιασω; ρε γμτ.

ε να! πως να γραψω κατι στο φορουμ; με εχει αλυσοδεσει ο πειρασμος και προσπαθει να με τραβηξει ξερωγωπου;
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,000
[quote quote=503426]εχει κολησει το μυαλο μου στην προσπαθεια και το σφυρηλατημα της πειθαρχιας μου. 3, γκομενακια, 2μετρα, γαζελες. καυτες ωσαν την κολαση που με περιμενει. ειδατε; δεν μπορω να ξεκολησω το μυαλο μου.[/quote]

But who are you, end of all? Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας έχεις αγόρι μου;

[quote quote=503426]ε να! πως να γραψω κατι στο φορουμ; με εχει αλυσοδεσει ο πειρασμος και προσπαθει να με τραβηξει ξερωγωπου;[/quote]

Μα για κάτι τέτοια είναι το Ρεηκουί φόρουμ, για να απαλύνει τον πόνο σου, για να ξεχνιέσαι, για να ξεκολλάς από την άχαρη (!) καθημερινότητα. Γράφε, γράφε, γράφε και θα σου φύγει η κάυλα. Επίσης, εάν αναβαθμίσεις τον πισή σου και παίξεις κάνα παίγνιο-έπος, δεν θα ξεχάσεις μόνο τα 3 κομενάκια και την μπόνους Ταϋλανδή, αλλά και τη γυναίκα σου, τους άλλους που κοπανιούνται βραδιάτικα στο μοτέλ, τα φίδια, τις αράχνες κ.λπ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,550
δεν ξερω τι παιζει βρε bot-ακι. μολις παρω αεροπλανο και βγω απο την Ελλαδα, κολανε πανω μου σαν μυγες στο μελι.
απο ολα τα εθνη. αφρικανες, νοτιοαφρικανες, ινδες, καμποτζιανες, κινεζες κ.α

Με την τελευταια ελληνιδα που ασχοληθηκα (μεγα (τιτανομεγιστο) come back λαθος) μου ειχε πει να φοραω κολωνια, για να αφηνω το στιγμα μου στο χωρο, σαν αντρας. αυτο μου ελειπε τωρα, να τρεχω για να σωθω.
τελος παντων, θα προσπαθησω να επανελθω στην ρουτινα.
 
Top Bottom