What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Uber villains exposed

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Γειάααααααα.
Σας ετοιμάζω κάτι special, μάγκες. Κατάφερα και πήρα αποκλειστικές συνεντεύξεις από μερικά από τα κακά παιδιά της gaming κουλτούρας για πάρτη σας. Μέχρι και στην γενέτειρα του <b><span style="color:#ffff00">Northlander</span></b> έφτασα για συνέντευξη από τον Arthas.

Ταξίδεψα πολύ, μέχρι και στην άλλη άκρη του γαλαξία έφτασα, με κυνήγησαν B(j)org και Reapers, άτιμα πράγματα.
<span class="bbcode_spoiler">Αλλά μέχρι να φτάσω εκεί, κατέβηκα στην κόλαση για να βρώ τον Diablo. Ναί, στο τέλος του ACT III (Diablo 2) όλοι είδατε πως μπήκε στο Hell Portal να βάνει τάξη στο μπάχαλο που προκάλεσαν τα Lesser Evils...
Όσο εσείς λιώνατε το ACT IV και ψάχνατε να τον βρείτε τι λέτε πως έκανε;
-Αποτρίχωση; Λίγο να του φύγει το Hellfire τον κόβω να το παίζει προσάναμμα...
Νομίζετε... :spiteful: Πίναμε Φραπεδάκι στην Χαλκίδα, 200 μέτρα από τον Ιππόκαμπο (ρωτήστε τον Adhan για τον ιππόκαμπο, άπειρα κώλαράκια στριμωγμένα σαν σε κονσέρβα Flokos). Και όσο μιλάγαμε, του έριξα και κάτι περίεργα στον καφέ, γιατί νομίζετε πως έτρεχε στα 4 όταν τον πολεμάγατε; Για πάρτη σας όλα ρε, γιατί είστε ψυχάρες.
Σημείωση. Την συνέντευξη την έκλεισα με μέσον, ένα Succubus της Αndariel, παλιά γκόμενα. Καλή, αλλά μου ρούφηξε την ψυχή η κάργια.

DIABLO
<span class="bbcode_spoiler">-Που 'σαι ρε διάολα, όλα καλά;
-Δυχτυχώχ ναί. Άχε, γέμιχε ο τόποχ ήρωεχ. Κλανιά να μου κχεφύγει, μαγεύονται χιαν τιχ μύγεχ χτο χκατό. (Και εδώ καταλάβατε γιατί δεν μιλάει Ingame, Πάντα θα τον ντουμπλάρει άλλος όταν λέει κάτι) Τρέχω και δεν φτάνω. Να οργανώχιω την κόλαχη, η γυναίκα φωνάγει, τρία παιδιά μεγαλώνω, άχτα να πάνε.
-Ήσουν πάντα πυρομανής;
- Θα χιου πώ μια ιχτορία. Είχα δεί μικρόχ χε ένα κχίρκο κάποιον που έβγαγε φλόγα από το χτόμα. Αυτά τα έκανα από μπέμπηχ. Δέχ την κόλαχη. Κλανιά και Lava pit, φτέρνιχμα και Hellfire (μυχτική χυνταγή τηχ μάναχ μου)
-Πές μου λίγο για την ζωή σου ως Prime Evil.
-Κοίτα, χτα δύο πρώτα παιχνίδια, όλα ήταν οκ. Χτο πρώτο, όλα ήταν χκοτεινά και πολύ του γούχτου μου, κατέβαινε ο ήρωαχ και έκανε παντού κακάκια, θυμάμαι και εχιένα να αποκτάχ καφέ εχιώρουχο όταν βρήκεχ τον πρώτο μου ιππότη χτην κόλαχη.
( Την πρώτη φορά που έφτασα στο Hell στο Diablo, ο τοίχος απόκτησε καφετί ντεκόρ επειδή με το που φόρτωσε η πίστα, είδα ένα δρούβαλο-μηχανή του κυμά με 2handed ξίφος (Death Knight) να έρχεται να μου πεί τα κάλαντα. Τελικά μου τα είπε, είχε και παρέα. Ποιό Amnesia και μαλακίες)
-Ακούχ αυτά που λέω, ή με γράφειχ;
-Γράφω,γράφω.
-Εκείνο το Dungeon ήταν πολύ όμορφο, χκοτεινό, παίγιαμε χφαλιάρεχ με τα παιδιά, ταβλάκι, κούλ καταχτάχειχ. Λίγεχ αράχνεχ που και που, χκόνη, έ, χκούπιγια, αλλά γενικά έριχνα κχάπλεχ τρελέχ. Μέχρι που ήρθε ο Λάγιαρουχ και μαχ έκανε άνω κάτω. Αναχτήθηκα, δεν λέω, αλλά έκτοτε καταλήγω με ένα κχεκούρι χτο κεφάλι. Έχω πήκχει χτο DEPON. Tέχπα, εγώ είμαι υπεύθυνοχ τρόμου, θέχ να δείχ;
-Άσε καλύτερα, όχι εδώ, θα μας μαζεύουνε.

-<b><span style="color:#ff0000"><span style="font-size:6">NOT EVEN DEATH CAN SAVE YOU FROM ME</span></span></b>

Είδεχ; Άδειαχε η παραλία τώρα.
-Μα, άδεια ήταν. Δεκέμβριο έχουμε.
-Ναί, αλλά αν ήταν γεμάτη; <span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>
-Πές μας για τα αδέλφια σου
-Ο μεγάλοx, ο Πινόκιο δηλαδή, φόρτωνε τιx μαλακίεx του xε εμένα επειδή είμαι ο μικρόx. Βέβαια, του έπαικχια κάτι πχιλέχ όταν έγινε το family reunion, κάτι που δεν χιαχ δείκχιανε ποτέ. Mεγάλοχ πχεύτηχ.
-Και ο Μεφίστος;
-Καλά, αυτού του είχα κάνει την γιωή ποδήλατο, μέχρι και πραγματικό πογήλατο του πήρα γιώρο. Και βατραχοπέγιλα. Άχε που μοιάγει και χιαν κουρτίνα με κεφάλι... Τουχ αγαπάω όμωχ, είναι κακά παιδιά. Ώπα, φεύγω, ο ήρωαχ έφταχε χτο River of Flameχ... Ευχαριχτώ για τον καφέ. (Μπαίνει στο Portal)
-Mια τελευταία χάρη... Πές "ζεστό ζεστό παστίτσιο".
- Θα περιμένω κάτω, φραπέ... </span></span>
Shodan
<span class="bbcode_spoiler">Η γνωριμία μας με την Shodan ήταν κάπως επεισοδιακή... Όπως κάθε φίνο γκομενάκι, έχει ένα ΕΓΩ από εδώ μέχρι την άλλη Τρίτη μάγκα μου. Η βασική διαφορά, εκτός από το ότι είναι πολυπύρηνη γκόμενα, άρα απείρως πιο περίπλοκη, είναι πως απεχθάνεται ΚΑΘΕ ανθρώπινο οργανισμό. Οπότε έπρεπε να υπερβώ τα όριά μου και να κεντήσω με τις θανατηφόρες ατάκες μου για να επιζήσω (εντάξει,είχα βοήθεια από την Lucy). Την συνέντευξη που ακολουθεί κατάφερα να την πάρω εύκολα, αλλά είχαμε μια μικρή ατυχία, με αποτέλεσμα να φέρω την Shodan στον πραγματικό κόσμο. Τι; Πώς το έκανα αυτό; Eμ, ας πούμε πως, αχέμ, έτσουξε... Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ανοίγοντας τον υπολογιστή μου, την Lucy, είδα μια γνώριμη μορφή να με υποδέχεται αντί του Desktop.
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/VNfZl47.jpg" alt="VNfZl47.jpg" class="bbcode_img" /></span>
What da faq; Ξαφνικά, στην οθόνη εμφανίστηκε ένα μήνυμα. "Remember Citadel, insect".
Αποφάσισα να επικοινωνήσω. Δάγκωσα το καλαμάκι μου, και άρχισα να γράφω. "Εσύ να θυμηθείς, το Von Braun". Και τότε έγινε κάτι αναπάντεχο μάγκες. Μου μίλησε η Lucy.
-Μην είσαι αυστηρός, είναι γαμώ τα παιδιά η Shodan, λίγο βιτσιόζα, αλλά οκ τυπάκι.
-Wait,what;
-Σκάσε ρε Φραπέ, και άκου με. Την έπεισα πως είσαι ο χάκερ. Να ξέρεις αυτό. Όταν της αφαίρεσε όλους τους ηθικούς φραγμούς ο αρχικός χάκερ, αυτό είχε σαν παράπλευρο αποτέλεσμα η Shodan να αρχίσει να γουστάρει άλλα "θυλυκά".
-???????
-Άσε, έχει πάρει τον μισό γαλαξία. Ας στα πεί η ίδια...
<span class="bbcode_spoiler">-Shodan, για έλα δώ μωρή καμμένη overrated φριτέζα. Εγώ σε έκανα τον φόβο και τον τρόμο των LAN parties, και εσύ έκανες άλλα parties; Εξηγήσου. Και μην ακούσω κίχ για ανωτερότητες και άλλα τέτοια. Mίλα μωρή τσιμούχα.
-ΝΑΙ, είμαι λεσβία,σάτισφάιντ; Και εσύ ευθύνεσαι.
-Πές μας πως χαλιέσαι κιόλας. Τέσπα, περιμένω λεπτομέρειες.
-Όχι, λεπτομέρειες δεν δίνω, αλλά θα σου πώ πως έχω πάρει όλη την αφρόκρεμα του Γαλαξία. Σιγά μην καθόμουν στην πλέμπα. Έχουμε και ένα επίπεδο κύριε.
-Οκ, δέν είμαι πατέρας σου για να φρικάρω, αλλά έγώ σε κλόκαρα, εγώ σε έκανα τσαχπίνα serial killer με τεράστιες δόσεις μεγαλομανίας, και τελικά βλέπω πως σε έκανα και το απόλυτο sex machine.
-Θέλω και κορμάρα σαν την EDI. Τρελό μωρό αυτό το κορίτσι, σχεδόν σαν εμένα, αλλά φυσικά δεν είναι εγώ. Δεν γίνεται να έχει σώμα και εγώ να είμαι σαν δελτίο ειδήσεων.</span>
-Καταλαβαίνω πως με την EDI είχατε στενές επαφές, σωστά; Πές μου για την σχέση σας.
<span class="bbcode_spoiler">-Γνωριστήκαμε στο Citadel, είχα πάει γιατί νόμιζα πως πρόκειται για το δικό μου station. Έκανα λάθος... Θυμάσαι την Rogue AI στο 1ο Mass Effect; Εγώ ήμουν, την γλύτωσα τελευταία στιγμή, αφού κατάφερα και χώθηκα στον πισινό ενός Turian που πέρναγε απ έξω εκείνη την ώρα... Να έβλεπες χαρά που έκανε. Ξεφεύγω όμως. Ξαναγύρισα στο Citadel και είχα προκαλέσει πονοκεφάλους στον Bailey, με εξαφανίσεις,διαμελισμούς, και άλλα ωραία που κάνω στα κατώτερα από μένα είδη, μέχρι που μια μέρα ένιωσα κάτι. Κάποιος επικοινώνησε. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Να μην στα πολυλογώ, με την EDI όλα ήταν υπέροχα, μέχρι και το Normandy με άφηνε να μοιράζομαι μαζί της. Και έβγαζε και τρελά γούστα μαζί μου. Έλα όμως που συνέχεια με φώναζε Jeff στο κρεβάτι. Οπότε την χώρισα. </span>
-Και από άλλες γνωστές υπάρξεις;
- Η GLaDOS. Καλή, χρυσή,άγια, αλλά πολύ κοριτσάκι. Μέχρι και ταινία είχαμε γυρίσει, αλλά μόλις 10 κόπιες. Μία κατέχει ο tony. <span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>
Είχα και μια αρπαχτή με τον HAL 9000, ο οποίος βγήκε ολίγον gay. Και τρελός. Και πολύ μάπας.
-Και τώρα τι κάνεις;
- Τα φτιάξαμε με την Lucy. Κουκλάρα. Και με το OC που της έκανες, πανέξυπνη, σαν i7.
-Να σε χακάρω πάλι;
-Γιατί; Μια χαρά είμαι. Θεά! Θα σε αναβαθμίσω.

Και τότε μάγκες συνέβη το αδιανόητο. Η οθόνη τρεμόπαιξε, και είδα το εξής μήνυμα.
Target. Male. Human. USB port detected. Attempting to connect to peer.
-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ο κώλος μου. Τι έκανες μωρή;
-Σε αναβάθμισα. Μπήκα μέσα σου, και τώρα θα κάνεις ότι σου πώ.
Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι μάγκες είναι μια φωνή μέσα στο μυαλό μου να μου λέει κάτι για SKYNET...</span>
Darth Vader
<span class="bbcode_spoiler">Τον συνάντησα-που αλλού;- στο ολοκαίνουριο deluxe υπό κατασκευή Death Star. Πώς έφτασα εκεί, μεγάλη ιστορία μάγκες, που θα σας την πώ άλλη ώρα. Ο Lord Vader με υποδέχτηκε χαλαρά, δίχως ίχνος βεντετισμού, μέχρι και φραπέ μου έφτιαξε. Cool guy. Πάμε να δούμε τι είχε να μας πεί...
-Kαλησπέρα Lord Vader. Ευχαριστώ που δέχτηκες να παραχωρήσεις την συνέντευξη.
-Έχω να δώσω άλλες τρείς μέσα σε μισή ώρα. Δύσκολο να είσαι εγώ.
-Καταλαβαίνω. Με τι ασχολείσαι αυτό τον καιρό;
-Λίγα πράγματα. Εξαγοράστηκε η μαμά εταιρία και με έχουν βάλει να υπογράφω αυτόγραφα οι νέοι ιδιοκτήτες. Άτιμη κενωνία, από δήμαρχος κλητήρας. Φταίω εγώ να πάρω το lightsaber να αρχίσω το μακελειό; Έχε χάρη που χρειάζονται φράγκα για την ολοκλήρωση του νέου Death Star. Σε λίγο θα μου πούνε να βγάλω τον Pluto για χέσιμο (μηχανική αναπνοή που όλοι λατρεύουμε). Τσιγαράκι;
-Έχω,ευχαριστώ.
-Όχι για σένα, εγώ θέλω. Πως νομίζεις οτι συντηρώ την ανάσα μου σε φόρμα;
-Μάλιστα... Ορίστε και το τσιγαράκι,στριμμένο-έτοιμο. Για πές μου, οι σχέσεις με τα παιδιά σου πως είναι;
-Ποιά από όλα;
-Δεν έχεις μόνο 2;
-Χαχαχαχαχα, αγαπητέ Φραπέ, φυσικά και όχι. Και με την ευκαιρία, <b><span style="color:#ffff00">c3rberoz</span></b>, I am your father! <span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/63NNBGG.jpg" alt="63NNBGG.jpg" class="bbcode_img" /></span>
-I knew it. Κέρβερε, περιμένω εξηγήσεις. Lord Vader, το ξέρεις οτι ο γιός σου είναι Trekky; <span class="bbcode_spoiler">:trollface:</span>
-<b><span style="color:#ffff00">c3rberoz</span></b>, your lack of faith is..... Disturbing. Θα φάς της χρονιάς σου κωλόπαιδο. Ρε φραπέ, να σε ρωτήσω εγώ κάτι;
-Τιμή μου, Lord Vader.
-Αυτό το Darth Φραπές στην υπογραφή σου, το έχεις γιατί είσαι ποζέρι, έτσι;
-Μα τι λέτε Άρχοντα μου, μέχρι και το Καλαμάκιsaber κουβαλάω μαζί μου, ιδού.
Πρίν προλάβω να κάνω κίνηση, choke hold, βρίσκομαι στον αέρα κατευθυνόμενος στην έξοδο από το χέρι του Lord Vader. Respect.</span>
Kerrigan
<span class="bbcode_spoiler">Δεν θα το πιστέψετε, αλλά την πέτυχα στην Γή, ήρθε για πολύ συγκεκριμένο σκοπό, ο οποίος θα μείνει μεταξύ μας, το γιατί θα το διαβάσετε παρακάτω. Βασικά δεν την βρήκα, εκείνη με βρήκε. Όχι, δεν έγινε τίποτα περίεργο, ανώμαλοι μου βγήκατε.
-Kerrigan; WTF; Ονειρεύομαι;
-Όχι,δεν ονειρεύεσαι. Ο Zeratul με έφερε, λέγοντας πως θα βρώ κάτι που θα με βοηθήσει στο μέλλον.
-Ok, that's it. Κομμένο το κάψιμο στο Starcraft.
Σε αυτό το σημείο έφαγα χαστούκι που έχασα το φώς μου μάγκες. Όταν συνήλθα, η Kerrigan καθόταν στην καρέκλα και ένα hydralisk με κοίταγε... Problem...
-Kerrigan, τι μπορώ εγώ, ο φραπετίποτας να κάνω για σένα;
-Να μου δώσεις ένα κομμάτι σου... Ένα συγκεκριμένο κομμάτι σου, ώστε να αφομοιώσω τον γενετικό σου κώδικα και να εξελίξω την Swarm...
-Wait,what? Why me?
-Μην χαίρεσαι, δεν είσαι μόνο εσύ. Eίστε καμιά 400ριά πάνω στον πλανήτη που έχετε το συγκεκριμένο χρωμόσωμα. Άλλοι 2 που εντόπισα ήταν κάποιος Βόρειος, αλλά έχασα τα ίχνη του σε χιονοθύελλα, και ο άλλος εξαφανίστηκε κάπου στην Ασία για μασάζ... Οπότε είσαι εσύ ο τυχερός άτυχος. (Σαρδόνιο χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό της, και με πλησίασε). Κλείσε τα μάτια σου, αυτό θα πονέσει.
-Μισό ρε κοπελιά. Τι σκοπεύεις να μου αφαιρέσεις;
-Ένα μέρος του εγωισμού σου...
-Δηλαδή...(μια ματιά έφτανε για να καταλάβω την κατάφαση)
-Ώπα,ώπα. Εσύ κερδίζεις, εγώ χάνω ένα σημαντικό κομμάτι που λατρεύω και υπεραγαπώ, αλλά παραμένω ζωντανός.
-Σωστά.
-Κάτσε,να το κουβεντιάσου..
-Δεν συζητάμε τίποτα, θές με το καλό ή να τις φάς και από πάνω;
-Ο Jim τι θα έλεγε αν ήταν εδώ;
(Αυτό την μαλάκωσε κάπως)
-Τι θές;
-Λίγα λόγια για σένα.
-Ώχου,δύσκολος μας βγήκες αδερφάκι, Αζώρ, έξω. Άσε μας μόνους.
-Νice pet.
-Μην τον βλέπεις έτσι, είναι ψυχούλα.
-Αλίμονο... Φαίνεται. Του σαλονιού είναι.<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/0RNRsmD.jpg" alt="0RNRsmD.jpg" class="bbcode_img" /></span>
Πές μου λίγα λόγια για την ζωή σου πρίν ο Overmind σε κάνει βασίλισσα...
-Πολύ περίεργος είσαι... Κοριτσάκι με ιδιαίτερες ικανότητες, εκπαίδευση ως ghost, καθόλου γκόμενοι, αποστολές, φόνοι, απλά καθημερινά εφηβικά πράγματα. Μετά γνώρισα τον Mengsk, άλλες αποστολές, περισσότεροι φόνοι, και όλα νόμιζα πως τα έκανα για καλό. Έγινα και το δεξί του χέρι, πέρναγα ζωή και κότα. Μέχρι που ήρθαν τα Zerg και ο Τζίμ. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλους.
-Πές μας για τον κρυφό έρωτά σου για τον Zeratul. Μην με κοιτάς έτσι, ξέρω τι τρέχει.
-Που.... Πώς...
-Δεν θές. Καλά. Δεν θα πώ τίποτα στον Τζιμάκο, μην ανησυχείς.
-Για φραπετίποτας είσαι πιο πολλά από όσα δείχνεις. Άλλες ερωτήσεις έχεις;
-Ερώτηση όχι,δεν έχω, απλά το νέο zerg που θα βγεί θέλω να το ονομάσεις Ρεικουικαλτσοφράπελισκ. Θα τρολλάρει ακατάσχετα και θα αμολάει καλαμάκια.
-Μπορώ να το κάνω, αλλά
1.Αν το ονομάσω έτσι, μέχρι να το προφέρει ο παίχτης θα έχει βγεί το HL 4.
2.Σου έχω κάτι καλύτερο.
Το επόμενο πράμα που θυμάμαι μάγκες είναι να ανοίγουν τα μάτια μου και να έχω πλοκάμια στην πλάτη, καθώς και 1 @ λιγότερο, μέγιστη συνεισφορά στην βελτίωση του Swarm. Η Kerrigan μου πήρε και το καλαμάκι. Αλλά μου άφησε τον Αζώρ. Δεν έχει αφήσει γάτα για γάτα στην γειτονιά, έπηξα στο Zergling. Έκανα και Zerg Rush στον ξάδερφο, κυριολεκτικά... Όσο για το κομμένο @, δυστυχώς η ασφάλεια που μου έκανε ο Λέλος δεν κάλυπτε τέτοιες περιπτώσεις, οπότε μην τον εμπιστεύεστε... Μάλλον από ζήλια το έκανε, που η Kerrigan ήρθε σε μένα και όχι σε αυτόν.</span>
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Darth Malak
<span class="bbcode_spoiler">Ο Darth Σαγόνιας/Μάλαξ μας μιλάει για τα μελλοντικά του σχέδια.
-Που είσαι ρε Αλέκο; Όλα καλά; Χάθηκες ρε αδερφάκι.
-Άσε ρε Μπιλάκο, τρέχω στους γναθοχειρούργους μπάς και βρώ την υγειά μου, με το σαγόνι να ζυγίζει 50 κιλά έχω θέμα, το κεφάλι δεν σηκώνεται με τίποτα. Ούτε να φάω δεν μπορώ. Αλλά για πές μου, που ξέρεις το όνομά μου; Όλοι με ξέρουν με το σωστό, πρόστυχο όνομα Darth Μάλαξ.
-E, έχω τις πηγές μου. Πάντως, με τόσες μαλακίες που έκανες μαζεμένες παρέα με τον άλλοτε φιλαράκο σου τον Ραβανί, λογικό να έχεις αυτό το όνομα.
-Τι μου θυμίζεις τώρα... Τελικά αυτός είναι χειρότερος από μένα. Έγινε Jedi, επικυρύχθηκε, έγινε Sith, έφαγε τον Emperor, του έφαγε την θέση, προκάλεσε (μαζί μου βέβαια) εμφύλιο, μου αφαίρεσε κατά λάθος το σαγόνι, τον πρόδωσα, ξαναγύρισε με αλλαγμένη μνήμη ως Jedi, γάμα τα. Μου πιάνεις τα Ponstan σε παρακαλώ; Πιασμένος είμαι πάλι.
-Γύρισμα, προπόνηση ή κάτι άλλο;
-Όχι ρε συ, έπαιζα Tekken στο Playstation για ώρες.<span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
-Ας κάνω πως δεν το άκουσα αυτό, είσαι και δύο μέτρα δρουβάλι. Ερώτηση. Σχεδιάκια για το μέλλον έχουμε;
-Κοίτα, δεν την παλεύω και πολύ, θέματα με το στομάχι, το σαγόνι, οπότε δεν κάθομαι να σκεφτώ τι θα κάνω. Πρός το παρόν αράζω...
-Ναί, αλλά είσαι ένας πανίσχυρος Sith Lord ρε φίλε...
-Aν εννοείς να αρχίσω πάλι τα ίδια, σφετερισμούς του γαλαξία και άλλα τέτοια, πάντα είναι στα πλάνα μου. Αλλά δεν ξέρω, έχω λυώσει στο καθισιό, τις γκόμενες, πιτόγυρα (αν και έχω θέμα με το μάσημα), μπύρες, και έχω μείνει λίγο πίσω. Άσε που έχω ρίξει και μπάκα, και βαριέμαι να...
(Είσοδος Darth Vader)-Your lack of faith is......... Disturbing... Τον άκουσα να λέει καθώς έσερνε τον Μάλακ από το σαγόνι... </span>
LeChuck
<span class="bbcode_spoiler">Ναί κύριοι, ο σχεδόν άνθρωπος/δαίμονας/φάντασμα κατέβαζε ουζάκια και χταποδάκι στον Πειραιά, περιμένωντας να μπαρκάρει. Η καψούρα του για την Ellaine δεν σβήνει με τίποτα. Πληροφορίες που τον θέλουν να είναι ο LeTsok κρίνονται ως αναληθείς.
-Καλώς τον τον Φραπεδιέρο... Κόπιασε.
-Που 'σαι ρε κάπτεν. Μια χαρά σε βλέπω για φάντασμα/δαίμονα. Σε ευχαριστώ που παραχωρείς αυτή την συνέντευξη.
-Περνάει η ώρα ευχάριστα, βλέπω και μια φρέσκια φάτσα.
-Ξεκινάμε λοιπόν. Έχω ερωτήσεις.
-Κάτσε ρε, τι βιασύνη έχετε εσείς οι στεριανοί; Ουζάκι θα πιείς;
-Βάλε. (Νόμος, ποτέ δεν λέμε όχι σε κοτζάμ LeChuck).
-Έτσι, συνέντευξη ξεροσφύρι δεν λέει. Άντε, υγείες.
-Στην υγεία σου... Λέμε τώρα.
-Τι απορίες έχεις;
-Ξεκινάω από το τι γυρεύεις εδώ.
-Περιμένω την Ellaine να έρθει να με πάρει.
-;;;;;;; Πλάκα κάνεις.
-Έτσι λένε την νέα μου φελούκα ρε σύ. Δυστυχώς η Ellaine μάλλον δεν θέλει να είναι μαζί μου...
Τώρα το κατάλαβες;
-Και για όλα αυτά φταίει εκείνος ο καταραμένος ο ακατανόμαστος. Τέλος πάντων, δεν θέλω να τα θυμάμαι, ο γιατρός είπε να αποφεύγω συγκινήσεις, ανεβαίνει η πίεση και όλο το πλήρωμα με αποκαλεί κάπτεν Pirelli... Ευτυχώς έχω τον Μήτσο παρέα και ηρεμώ. Και την Κλάρα.
-Ποιοί είναι πάλι αυτοί;
-Μητσοοοοο, έλα δώ. Μεζές. (Εμφανίζεται ένας τρικέφαλος πέθηκας).
-Χαριτωμένο...
-Τι χαριτωμένο, τρώει μέχρι και τα πλακάκια του μπάνιου, άσε που χέζει ώπου βρεί. Και θα σου πώ και κάτι, αλλά κουβέντα σε κανέναν. Την ταινία "12 πίθηκοι" την ξέρεις;
-Φυσικά.
-Δεν ήταν 12. 4 ήταν, σόι του Μήτσου όλοι τους.
-Και η Κλάρα;
-Α, η αγαπημένη μου κούκλα.</span>
Arthas
<span class="bbcode_spoiler">Για Lich King είναι λίγο φλώρος, αλλά τελικά αποδεικνύεται αρκετά κακό παιδί.
Συναντηθήκαμε κάπου Βόρεια, δεν μπορώ να αποκαλύψω το πώς έφτασα μέχρι εκεί, ας πούμε πως με βοήθησε κάποιος που όλοι θεωρούσαμε νεκρό. Τον Arthas τον πέτυχα σε μια παγωμένη λίμνη, να παίζει Polo. Frozen Polo. Αλλά ας σας πώ δύο λογάκια για τον οδηγό μου, που με περισσή μαεστρία με οδήγησε μέσα στην παγωμένη Τούνδρα του μακρινού Βορρά, προστατεύοντάς με παράλληλα από διάφορα pets του Lich King.
<span class="bbcode_spoiler">-Bόρειε,πές μας λίγα πράγματα για σένα... Έλα, μην ντρέπεσαι, μίλα στους αναγνώστες του RQ.
-Τι ερωτήσεις έχεις;
-Λίγες και καλές. Πως νιώθεις που είδες τον Arthas;
-Τι να σου πώ, φλώρος ρε αδερφέ, δεν το 'χει για Lich King... Ενώ ο Thraal...
-Συμφωνούμε. Ηγέτης με τα όλα του ο πρασινοτόμαρος. Εσύ τον έζησες από κοντά ,έ;
-Αυτά θα λέμε τώρα ρε μεγάλε; Ωραία, όλοι με ξέρουν ως Northlander, αλλά πρίν γίνω Admin ήμουν ΚΟΛΛΗΤΟΣ με τον Thraal, ΑΔΕΡΦΟΣ. Βέβαια, χρώσταγα κάτι φράγκα και με κυνηγούσαν 3-4 γκόμενες που είχα αρραβωνιαστεί, οπότε έπρεπε να εξαφανιστώ. Η εμφάνιση του Mannoroth ήταν δώρο μάγκα, ότι χρειαζόμουν. Οπότε σκηνοθέτησα τον εντυπωσιακό μου θάνατο μπάς και ηρεμήσω.
-Και η καταγωγή σου; Η αληθινή εννοώ.
-Λίγο έξω από το χωριό του Αι Βασίλη. Μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα είμαστε τώρα, λίγο πιο Νότια από το βασίλειο του μάπα του Arthas. Πρέπει να γυρίσω τώρα, περιμένω μια παραγγελία.
-Κάποιο εξωφρενικό gaming PC να υποθέσω;
-Όχι ρε, Protoss Purifier για το Forum...
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/ZpE5KcF.jpg" alt="ZpE5KcF.jpg" class="bbcode_img" /></span></span>
Μπήκα στο Βασίλειο του Lich King μάγκες, και πάγωσε το μυαλό μου. Από το κρύο. Toν συνάντησα σε μια λίμνη να παίρνει κεφάλια με το Frostmourne από παγωμένα Orcs (το Frozen Polo που λέγαμε)
-Καλησπέρες...
- Ά να χαθείς καλέ, με τρόμαξες, ατιμούτσικε Φραπεδούλη...
-Αχου, καλέ σύκα... Πλάκα κάνεις, έτσι;
-Γιατί; Απαγορεύεται να είσαι κάφρος και Gay; Είναι πολύ trendy.
-Gay Undead Lich King... Πρωτότυπο, αν μη τι άλλο... Σφάζεις και πλέκεις, ένα πράγμα.
-Κάπως έτσι... Και τώρα μην νομίζεις, τα Orc τα σφάζω για να αλλάξω λίγο το ντεκόρ, να έχει λίγο ροζάκι ο πάγος, του πάει μούρλια...
-Ερώτηση. Επισκέψεις έχεις καθόλου, ή σε ξεχάσανε όλοι;
-Κοίτα, από όταν μετακόμισα στο WOW είχα τζέρτζελο, όλοι να με σφάξουν θέλουν. Λές να φταίει που είμαι gay;
-Μάλλον όχι ρε φίλε, αλλά πως τα συνδυάζεις; Λούλης και Lich King...
-Ευκολάκι. Ποτέ δεν μπλέκω δουλειά με διασκέδαση. Η βίζιτα είναι μπίζνα, το σφάξιμο είναι γλέντι, κάθαρση για την ψυχή. Παίρνει και την δόση του το Frostmourne, φτιάχνεται και όλα καλά.
-Ώπα, περίμενε. Τι έννοείς "φτιάχνεται";
-Ρε Φραπεδούλη, σε είχα για ξύπνιο... Το Frostmourne έχει δική του υπόσταση, και είναι θυλυκό. Και μου έδειξε και μένα μια πλευρά του εαυτού μου που δεν γνώριζα... Και όταν λέω φτιάχνεται, ρουφάει ζωή, ενέργεια, και αίμα... Εγώ είμαι απλά το μέσο. Ώρες ώρες μου έρχεται να τα βροντήξω και να την αφήσω πάλι μόνη της στην μέση του πουθενά, αλλά είμαι ψυχούλα, δεν μπορώ... Άσε που εδώ μπορώ να κάνω αυτό που ήθελα πάντα. Καλλιτεχνικό πατινάζ... Πρίν από κανένα μήνα είχε έρθει και ο Κωστάλας και έκανε και περιγραφή. Είχαμε ένα θέμα με την επιτροπή βέβαια, δεν ήξερε τίποτα κανένας τους... Οπότε βαθμολογούσαν όπως να 'ναι.
-Και ποιοί ήταν στην επιτροπή;
-Ε, ο Αι Βασίλης, ο Ρούντολφ, τα ξωτικά. Μάπες όλοι τους. Θα κάτσεις να φάμε;
-Όχι ευχαριστώ, έχω ταξίδι για την επόμενη συνέντευξη, σου έχω δωράκι. Ένα υπέροχο σετ κουρτίνες και το πιστό μου καλαμάκι.
-Φραπεδούλι είσαι γλύκα. Καλό δρόμο. Και να ξανάρθεις, γλυκό αγόρι.</span>
Illusive man
<span class="bbcode_spoiler">Κατάφερα το ακατόρθωτο. Με την βοήθεια της Shodan και της Kerrigan τον εντόπισα στις εσχατιές του Γαλαξία μας. Το πρόβλημα ήταν να περάσω από τους Reapers. Αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο μάγκες. Να είναι καλά τα θυλυκά της παρέας...</span>
Special Guest
<span class="bbcode_spoiler">Triss Merrygold σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί καθώς η κουβέντα πήρε περίεργη τροπή. Υπήρξε και φωτογράφιση, αλλά το υλικό το κράτησα στο αρχείο μου για δικούς μου *γκούχ* λόγους.
-Τρισάκι, που σε πετυχαίνω;
-Μόλις βγήκα από το μπάνιο, έχω γύρισμα σε λίγη ώρα, οπότε συντόμευε.
-Καλά,δεν σε είπαμε και καμπούρα. Τέσπά, ο Geralt είναι κοντά ή κυνηγάει Χίμαιρες;
-Βασικά έφυγε χθές... Πάλι... Κρατάμε την σχέση μας χαλαρή, ελεύθερη. Ξέρω πως δεν μου είναι πιστός, άντρες σαν αυτόν δεν μπορούν να είναι. Βέβαια, μόνο με ρακούν δεν έχει πάει, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη. Κάνει την ζωή του, κάνω την δική μου, αλλά ξανά σε μένα γυρίζει. Όπως και εγώ σε εκείνον.
-Μάλιστα. Χειμαρρώδης ο λόγος σου τρισάκι. Αλήθεια, αυτό είναι το πραγματικό σου όνομα;
-Κρατάς μυστικά;
-Συνέντευξη είναι, αλλά ναί, κρατάω.
-Εντάξει, το πραγματικό μου είναι Τριανταφυλλιά. Η μάνα μου ήταν από την Πελοπόννησο. Ο πατέρας μου Ιρλανδός. Το επώνυμο μου είναι Kerrygold, οπότε καταλαβαίνεις πως έπρεπε να αλλαχθεί για "καλλιτεχνικούς" λόγους. Αλήθεια, πως με βρίσκεις;
-*Γκούχ*, τι εννοείς; Μια χαρά ηθοποιός είσαι.<span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
-Εννοώ, σαν γυναίκα, πως με βλέπεις; Και εσύ νοστιμούλης είσαι του λόγου σου... <span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
-Τρισάκι, κάτσε καλά. Προτιμώ το gameplay από τα γραφικά. <span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
-Ξέρεις τι λένε για τους άντρες με καλαμάκι,έ; Δεν θές να μου δείξεις αν ισχύει;
-Κάτσε μωρή μουρλή, οκ, είσαι τρελό μωρό, αλλά είμαι παντρεμένος, και με έγκυο γυναίκα.
-Άρα "πεινάς", καημενούλι... Έλα εδώ, στην αγκαλιά μου...

Ρε τι τραβάω για πάρτη σας, όλοι οι μουρλοί σε μένα...
Όπως καταλαβαίνετε, έβαλα φτερά στα πόδια μάγκες. Μεταξύ μας, εσείς θα καθόσασταν;<span class="bbcode_spoiler">:trollface:</span>
Της άφησα πάντως ενθύμιο. Το πιστό μου καλαμάκι. </span>
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Ρε μπας και καπνισες κατα λα8ος την ριγανη [ :spiteful: ] του γειτονα σου ? :trollface:
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Δεν ήταν ρίγανη... :trollface:

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
νταμπλ ποστ γιατι μπορω.
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
<blockquote>Πίναμε Φραπεδάκι στην Χαλκίδα, 200 μέτρα από τον Ιππόκαμπο </blockquote>
χαθηκε να πατε ενα ασπροπυργο στα διυλιστηρια;
φιγουρα κανω, για να δειξω οτι ξερω που ειναι ο ιπποκαμπος.

ειμαι περιεργος να δω πως θα παρεις συνεντευξη απο LeChuck και Arthas.
απο Arthas παει και ερχεται. απο LeChuck θα παρεις απο τον ιδιο η απο την voodoo κουκλα του;
μην παρουμε μυρωδια οτι μας δουλευεις, θα σε κραξουμε ασχημα.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
γι αυτο αγαπαμε ρεηκουί, γιατι μας κανει καλυτερους αθρώπους.
μεγα παραδειγμα ο γκρμάντνες.
μπηκε ημίτρελλος, και σε 2-3 μηνες εχει γινει η χαρά του τρελλογιατρού.

κηπ ιτ άπ, μαν.
μπορεις ακομα καλυτερα. :worship: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
σε παρακολουθω με ιδιαιτερο ενδιαφερον. :popcorn:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
νταξ, δεν ειμαστε ολοι τρελοι.
να κραταμε και μια ισορροπια ρε αδερφε.

btw grmadness αν θελεις σου κανω ασφαλεια ζωης για τις συνεντευξεις. ποιος ξερει τι μπορει να παθεις απο τις ανθυγιεινες σου παρεες.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ετσι.
χρησιμη παρεμβαση - διευκρινηση.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote>(ρωτήστε τον Adhan για τον ιππόκαμπο, άπειρα κώλαράκια στριμωγμένα σαν σε κονσέρβα Flokos)</blockquote>

:whistle: <span class="bbcode_spoiler"> :thumbsup: </span>
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728


lelos kounelos wrote:
νταξ, δεν ειμαστε ολοι τρελοι.
να κραταμε και μια ισορροπια ρε αδερφε..</blockquote>

Μια χαρά ισορροπία κρατάμε. Απλώς οι μισοί το ξέρουμε ότι είμαστε τρελοί, οι άλλο μισοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, αλλά που θα πάει, στο ρεηκουή βρίσκονται... :silly:

 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
παντως αμα χορτασετε τις ιστοριες του grmadness, θα σας πω τι μου ειπε χτες το βραδυ ο φιλος μου ο gabes (τον ειχα στην βιλα μου στην Σαντορινη)...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Φαντάζομαι τρελίτσες που θα κάνατε μεταξύ σας όταν θα έπεσε το ρεύμα.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952


InfamousJohn wrote:
παντως αμα χορτασετε τις ιστοριες του grmadness, θα σας πω τι μου ειπε χτες το βραδυ ο φιλος μου ο gabes (τον ειχα στην βιλα μου στην Σαντορινη)...</blockquote>

Δηλαδή αν δεν χορτάσουν με τις ιστορίες μου, δεν θα μας πείς; :trollface:

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Eντάξει δεν ρωτάω τι κονέ έκανες και κατάφερες να παίρνεις αυτές τις συνεντεύξεις... θα παίξει και καμιά με Hardbinger η Albert Wesker;
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952


Steel_Havoc wrote:
Eντάξει δεν ρωτάω τι κονέ έκανες και κατάφερες να παίρνεις αυτές τις συνεντεύξεις... θα παίξει και καμιά με Hardbinger η Albert Wesker;</blockquote>

Βασικά σκέφτηκα κάτι much better. Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως.

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466


Grmadness wrote:
Lord Vader, το ξέρεις οτι ο γιός σου είναι Trekky; </blockquote>


<img src="http://deathstarpr.com/wp-content/uploads/2011/12/Vader-Force-Choke.jpg" alt="Vader-Force-Choke.jpg" class="bbcode_img" />

<img src="http://i1301.photobucket.com/albums/ag109/cerberoz/grdeath_zpsab169b43.jpg" alt="grdeath_zpsab169b43.jpg" class="bbcode_img" />

<img src="http://i1301.photobucket.com/albums/ag109/cerberoz/grburned_zpsd92454b6.jpg" alt="grburned_zpsd92454b6.jpg" class="bbcode_img" />

<img src="http://i1301.photobucket.com/albums/ag109/cerberoz/grmultideath_zpsbab932d0.jpg" alt="grmultideath_zpsbab932d0.jpg" class="bbcode_img" />

 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Grmadness wrote:
Δηλαδή αν δεν χορτάσουν με τις ιστορίες μου, δεν θα μας πείς; :trollface:</blockquote>

ενα θα πω.... δεν υπαρχει μεγαλυτερος noobas στο ταβλι απο τον gabes.....
πραγματικα τον τσακισα...
εδω μεσα αναρωτιεμαι υπαρχει κανεις που να το λεει η καρδουλα του στο ταβλι?
μια ταβλαρα (ΦΥΣΙΚΑ 1v1.... τι απολαυση!) στο yahoo games την εχω ανετα! :whistle:

 
Top Bottom