Vero case

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chris2756

Blackguard
Πολυ το αγαπαω αυτο το κουτακι. Μεχρι που θα εβαζα μεσα και το καινουργια εξαρτηματα αν χωρουσε η καρτα γραφικων. Βρηκα ομως μια μητρικη gigabyte και βολεψα εναν core2duo, 4gb ram, geforce GT630 vga. Το lotro με ρυθμισεις λιγο πιο πανω απο την μεση, το σπρωχνει παντως. Τουλαχιστον δεν σαπιζει στην ακρη.
Περιμενω να μου στειλουν m/b και με διαφορα παλαια περισευματα που εχω θα μονταρω κι αυτο το κουτακι. Ενταξει πουρειτζερ ειμαι, αλλα, οχι και στο χειλος της υψικαμινου, ακομα.
Πηρα μεγαλη χαρα βλεποντας, καποιους να ανασταινουν παλαια μηχανακια. Προσπαθω να ζωντανεψω και τις παλαιες μου κονσολες
Kαι εσωτερικα το vero. Εξωτερικα με ενα σπρει μπογια και λιγη βαζελινη στα πλαστικα σουλουπωθηκε. Εσωτερικα δεν καθαριζει περισοτερο. Ανεμιστηρες thermaltake 15ατιας+ δουλευουν ακομα μια χαρα.

Attachments

• vero_optimized.jpg
    vero_optimized.jpg
    782.2 KB · Views: 16
  • vero2_optimized.jpg
    vero2_optimized.jpg
    675.9 KB · Views: 0
  • minicase_optimized.jpg
    minicase_optimized.jpg
    837.2 KB · Views: 0
Last edited:
Καλωσήρθες. Με ένα πριόνι και καλή θέληση όλα γίνονται.

Eντελώς τυχαία σκάλιζα κάτι παλιές φωτός τώρα και έπεσα πάνω σε φωτογραφίες από τις ετοιμασίες για τη μετακόμισή μου το 2007, με μία εξ αυτών να απεικονίζει το τότε Vero case μου.

vero-pc.jpg

Χαρακτηριστική η σκόνη που είχε αρχίσει ήδη να πιάνει το floppy drive χαχαχαχ

Eντελώς τυχαία σκάλιζα κάτι παλιές φωτός τώρα και έπεσα πάνω σε φωτογραφίες από τις ετοιμασίες για τη μετακόμισή μου το 2007, με μία εξ αυτών να απεικονίζει το τότε Vero case μου.

View attachment 1255

Χαρακτηριστική η σκόνη που είχε αρχίσει ήδη να πιάνει το floppy drive χαχαχαχ
Πολυ ωραιο Κουτι πραγματι. Στα vero μου αρεσε η ευρυχωρια, ευκολα αφαιρουμενες βασεις σκληρων και φλοπυ, λαστικακια στις βιδες και μηλαμε για κουτια 20ατιας

Η φίρμα της Oktabit δεν ήταν τα Vero; Θα ταίριαζε κάτι με Athlon 64, θυμάμαι ότι ήταν κάτι σαν αντιπρόσωπος της AMD όταν είχε βγει.

^^
Ναι, το case είναι Chieftec Heroichi (link). Πολύ ωραίο.

Last edited:
Βασικά, είναι ακόμα η φίρμα της Oktabit. Αν κρίνω απ' ότι διάβαζα στην ιστοσελίδα της, είχε κάποιου είδους συνεργασία με την AMD, και όταν άρχισε να ξεφεύγει η Intel ( Core 2 και μετά ) απέκτησε με αυτήν παρόμοια συνεργασία (λογικά απευθείας εισαγωγή, χωρίς να παρεμβάλλεται ο εισαγωγέας, ή με μικρότερο ποσοστό).

Η φίρμα της Oktabit δεν ήταν τα Vero; Θα ταίριαζε κάτι με Athlon 64, θυμάμαι ότι ήταν κάτι σαν αντιπρόσωπος της AMD όταν είχε βγει.
Ναι η Oktabit νομιζω δικη της εισαγωγη. Ειχε παντως κι αλλες μαρκες, τουλαχιστον πριν 15-18 χρονια που ψωνιζα εγω

Ο @vtheofilis λέει πως Vero PC είναι το brand που χρησιμοποιεί για υπολογιστές που συναρμολογεί η ίδια. Και όντως έτσι είναι.

Πολύ ωραίο κουτί το Vero. Ήταν το πρώτο που είδα να έχει φίλτρο σκόνης πριν το ανεμιστήρα εισαγωγής. Και όσο για την ποιότητα κατασκευής, αρκούσε να το σηκώσεις για να καταλάβεις ότι μιλάμε για στιβαρό πράγμα, όχι τσίγκο της κακιάς ώρας.

Back