What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

VICTORIA 3

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,666
Το Victoria 3 είναι ένα game που επιτρέπει στην Ελλάδα του 1836 να αντιμετωπίσει την οικονομική καχεξία του νεοσύστατου κράτους μέσω… της ίδρυσης αποικιών στην κεντρική Αφρική και της εκμετάλλευσης των πόρων της για τη σύσταση μιας οικονομικής υπερδύναμης. Το παραπάνω είναι αρκετά ευσύνοπτη περιγραφή των δυνατοτήτων και των τρελών ιστορικών προοπτικών που αναμενόμενα προσφέρει το νεότερο Grand Strategy game της Paradox Interactive, αν και μάλλον κάνει τα πράγματα να φαίνονται περισσότερο εύκολα απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Σε αντίθεση με το τι συμβαίνει, για παράδειγμα, στο Stellaris, όπου η έμφαση πέφτει στην εξερεύνηση και το “αστρικό LARP”, ή στο Hearts of Iron IV όπου αναμενόμενα στο επίκεντρο βρίσκεται ο πολεμικός τομέας, το Victoria 3 εστιάζει σαφώς...

Continue reading...


 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Ωραία παρουσίαση Ελλιόν, με κάνει να θέλω να παίξω το παιχνίδι παρόλο που ξέρω ότι δεν θα αντέξω ούτε τα 20 μπορατσολεπτά πριν πελαγώσω και παραδωθώ αμαχητί στο uninstall.
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Ωραια παρουσιαση!
Ισως ειναι η σωστη συγκυρια να δοκιμασω και αυτη την ιστορικη παραντοξοπεριοδο, καθως δεν εχω ακουμπησει τα victoria 1-2.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Απολαυστικό review και κατατοπιστικό ως προς το τι στοχεύει κάθε παιχνίδι της Paradox πλέον. Έχοντας το Crusader Kings III από το Humble Choice το Victoria 3 ίσως μπει στο πολύ μεταγενέστερο backlog, αφού δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος για ένα heavy euro-style finance simulator. :D

Μπορεί και ναι.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,666
Ναι το CΚ3 είναι πολύ μεγαλύτερο memeoπαίχνιδο, μπορείς να φτιάξεις χαρακτήρα σατανιστή κανίβαλο που κυριολεκτικά τρώει τους αντιπάλους του ενώ βλέπει στον ύπνο του έναν μονόκερο που του λέει τι να κάνει. Το Vic3 στοχεύει αλλού και διατηρεί μια σοβαρότητα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Καθαρή απόλαυση το κείμενο, διάβαζα και γελούσα κάτω από τα μουστάκια μου.

Προφανώς δεν θα 'παιζα τέτοια πράγματα ούτε να με πλήρωνες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αναδεικνύεται ο Ελληνοκαμερουνέζικος πατριωτισμός του Ελιόν σε συνδυασμό με την απαράμιλη, τέρμα αυτιστική κατανόηση και δεξιοτεχνία στο 'παιχνίδι΄, μαγεύει.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,271
Ωραίο κείμενο, αλλά θα αρκεστώ στην Πλατεία Βικτωρίας για την ώρα...
 
Top Bottom