What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Video Game character quiz (who is it?)

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Διάβασα Uhura και πήγε το μυαλό μου κατευθείαν στο Quest for Glory. Πάω να τηλεφωνήσω του θείου μου. Θα του πω να φέρει και τους φίλους του <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

emmanuel

Commoner
Joined
Jan 14, 2013
Messages
13
Τι έγινε, βρε παιδιά; Δυο μέρες πέρασαν και κανείς δεν βρήκε ποιά είναι η κυρία στην screenshot; Λοιπόν, για να "ξεκολλήσουμε" και να συνεχιστεί το quiz, ορίστε μερικά hints:

<span class="bbcode_spoiler">H εικονιζόμενη είναι μία από τους τρεις playable χαρακτήρες ενός παλιού (10+ ετών), αλλά εξαιρετικού action\adventure που χρησιμοποιούσε το engine του Unreal και διαδραματίζοταν στο σύμπαν του Star Trek Deep Space 9.</span>
 

emmanuel

Commoner
Joined
Jan 14, 2013
Messages
13
Παιδιά, απ' ό,τι βλέπω δεν πρόκειται να το βρει κανείς, αφού πέρασαν 10 μέρες από το τελευταίο post, επομένως δίνω τη λύση: Η εικονιζόμενη ονομάζεται <span style="color:#ff0000">Kira</span>, και είναι μία από τους 3 playable χαρακτήρες του <span style="color:#ff0000">"Star Trek Deep Space 9:The Fallen"</span> , το οποίο κυκλοφόρησε το 2000. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα (και παραδόξως, λιγότερο γνωστά) action\adventures βασισμένα στο σύμπαν του Star Trek. Oι άλλοι δύο χαρακτήρες με τους οποίους παίζατε ήταν ο Captain Sisko και ο Worf. Τον τελευταίο θα τον γνωρίζουν σίγουρα όσοι έχουν δει έστω και λίγα επεισόδια του "ST The New Generation" (με τον Patrick Stewart ως κυβερνήτη Jean-Luc Picard), αφού ήταν από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Οι δύο πρώτοι (Κira και Captain Sisko) είναι κεντρικοί ήρωες του λιγότερο δημοφιλούς στην Ελλάδα "ST DS9" και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα τους ακούνε για πρώτη φορά.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Έχω δει όλα τα επεισόδια DS9, όπως άλλωστε κι όλων των άλλων Star Trek σειρών. Ούτε μια στο δισεκκατομύριο δε θα φανταζόμουν πως αυτή είναι η Kira, ούτε και τώρα μπορώ να δω την παραμικρή ομοιότητα.
 

emmanuel

Commoner
Joined
Jan 14, 2013
Messages
13
Εντάξει, 14 χρονών παιχνίδι είναι... μην περιμένετε γραφικά συγκρίσιμα με αυτά των σημερινών παιχνιδιών. Εξάλλου, το engine του Unreal Tournament (του πρώτου!), το οποίο χρησιμοποιούσε το "Τhe Fallen", δεν φημίζονταν για την ικανότητά του να αποδίδει λεπτομερή πρόσωπα. Αυτό βέβαια δεν αποτελούσε πρόβλημα, καθώς το παιχνίδι ήταν 3rd person και έβλεπες πιο πολύ την πλάτη του χαρακτήρα που χειριζόσουν, παρά τη φάτσα του! Πάντως, αν ξαναβάλω screenshot, θα διαλέξω κάτι πιο πρόσφατο.
 
Top Bottom