βλακειες του raptr

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Και εμένα όπως του Roronoa μου τα δείχνει.
Αν πατήσετε σε αυτό το link θα σας βγάλει ένα από τα παιχνίδια, το dirt 3. Αν μάλιστα είστε logarismenoi σας αφήνει να το αγοράσετε κιόλας.... Ελεος δλδ..
http://raptr.com/store/item/dirt-3-game-new

Γενικώς το raptr καλά μου το μέτραγε εμένα, αλλά θέλει να είναι ανοιχτό για να τα μετράει σωστά.

εμένα όλα μου τα δείχνει, βέβαια δεν είναι και bug free, 1 μήνα δε μέτραγε καθόλου πόντους πχ

J.Lynx wrote:
Και εμένα όπως του Roronoa μου τα δείχνει.
Αν πατήσετε σε αυτό το link θα σας βγάλει ένα από τα παιχνίδια, το dirt 3. Αν μάλιστα είστε logarismenoi σας αφήνει να το αγοράσετε κιόλας.... Ελεος δλδ..
http://raptr.com/store/item/dirt-3-game-new

Γενικώς το raptr καλά μου το μέτραγε εμένα, αλλά θέλει να είναι ανοιχτό για να τα μετράει σωστά.</blockquote>

Yep, μου το βγαζει, αν ειναι δυνατον -_-

μήπως κάποια είναι amd gaming evolve exclusive? υπάρχει άλλη έκδοση του raptr για amd gpu.

οπότε το απλό raptr φιλτράρει ότι είναι για το amd client, αλλά με το λινκ δουλεύει γιατί είναι κοινή πλατφόρμα.

Δεν νομίζω. Εμένα μου τα εμφάνιζε κανονικά και απλώς τα εξαφάνισε ένα ωραίο πρωινό.

Πάντως όποιος θέλει να πάρει τίποτα και δεν του βγάζει, ας του πει για να του στείλει λινκ όποιος έχει πρόσβαση.

Δηλαδή πατάτε rewards -> all και δεν σας τα βγαζει ολα; Κατά τα αλλα για να μετρήσει τον χρόνο σωστά θα πρέπει πρώτα να έχει εντοπίσει το παιχνίδι που τρεχετε. Αν το κανετε install δεν θα το εντοπισει απευθείας αλλά την δεύτερη φορά που θα το παίξετε.εκτός αν κάνετε installation και μετά Scan Games.

Ακριβώς . Rewards ->all και εμφανίζει μόνο ότι εμφανίζει και στον Roronoa.

Alucard wrote:
Και τα 2 είναι παιχνίδια που θα ρίξουν γρήγορα την τιμή τους. Στη θέση σου θα σκεφτόμουν "για ποιο παιχνίδι θα ήθελα να μη δώσω λεφτά" και θα το έπαιρνα.</blockquote>

Βασικά σκέφτομαι: "Ποιο παιχνίδι δεν παίζει να κάνουν giveaway στο ragequit"

Γράφτηκα και εγώ για να πάρω το dmc, σε δυο χρονάκια από τώρα θα είναι δικό μου :evil:

J.Lynx wrote:
Ακριβώς . Rewards ->all και εμφανίζει μόνο ότι εμφανίζει και στον Roronoa.</blockquote>

Στο επάνω μέρος αν θυμάμαι καλά έχει κάποια filter buttons, τύπου "Ingame rewards", "Hardware" κλπ. Τα έχεις τσεκάρει; Ίσως by default σε "πετάει" σε κάποια επιλογή και για αυτό δεν σου τα εμφανίζει όλα. Προσωπικά, ό,τι μου έδειχνε τόσους μήνες, εξακολουθεί να μου το δείχνει.

To έχω στο all. Δοκίμασα να το αλλάξω σε games, και βγαίνει κενό κάτω τελείως.

Back