What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Βοήθησέ μας κι ΕΣΥ να πουλήσουμε την ψυχή μας!

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,190
Όπως θα σας δείξει η ΠΑΝΑΚΕΙΑ Ctrl+F5 και το κλείσιμο του ΑτΠλόκ (sic) για το αγαπημένο σας site, εισήλθαμε στον χυδαίο στίβο του καπιταλισμού και των ατελείωτων διαφημίσεων. Τα εκατομμύρια των ευρώ εισρέουν στα ταμεία μας ενώ διαβάζετε αυτές τις γραμμές και φυσικά χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθειά σας προκειμένου να ξεπουληθούμε αποτελεσματικότερα! Κλίκ στα μπάνερς, διαδώστε 111111ΕΝΑΕΝΑ1111!<br><br>Για ένα καλύτερο αύριο όπου συμβαίνουν και δωρεάν κρασά στα RQ Meatings και όχι μονάχα Ποράτσιος τραμπουκισμός στην έξοδο για κάλυψη των αισχών μας <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,705
<img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,391
Ο Shredder μας απαίτησε Μαφία Τρία, διαφορετικά θα μας κόψει τα πόδια για να έχει προμήθειες για τη Foot Clan. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Είναι άλλωστε πανίσχυρος.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,095
Για όποιον δεν κατάλαβε, αναφέρεται στο άλλο site :pP<br><br>Έχει λίγο θεματάκι με το loading speed απ&#039; ότι βλέπω (είναι ανοικτό το qbit βέβαια).<br><br>EDIT<br>Τώρα πρόσεξα το thong :rofl2:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,190
Χωρίς Qbit τούμπανο πάει η ταχύτητα, κλείστο και τσέκαρε. Προφανώς και το ολικό ξεπούλημα είναι μια πραγματικότα κύριοι. Τώρα που μιλάμε ετοιμάζω ρηβιού ΦΙΦΑ. Η δουλειά στα textures στο ΧΒ1 είναι απίστευτη, μοιάζουν σχεδόν σαν να είναι του 2014!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,391
Κάμερα σε μένα. Το ThonG είναι πραγματικότητα μέρες (n>1) τώρα. :pP
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,789

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
Ναι, αλλα δεν εχετε πτυχια "gaming δημοσιογραφιας"  :kappa:

<br>https://www.youtube.com/watch?v=RCpiZUXfr_E
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,190
Τόνεχ να ξέρεις, έχουμε γραφτεί ΟΛΟΙ σε σχετικά σεμινάρια και έχουμε ορκιστεί να μην κοιμηθούμε μέχρι να πάρουμε το πτυχίο μας με άριστα. Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουμε τελειώσει παράλληλα και πληροφορική, ως εκ τούτου είναι αδύνατο να γράφουμε για γκέημζ, αλλά εντάξει, ήδη έχουμε κάνει αιτήσεις σε μαθήματα δι&#039;αλληλογραφίας στο Μπανγκλαντές για τα σχετικά πτυχία. <br><br>Ο ΘόνγκΤζι βαπτίστηκε μετά Χάριτος στο νέο του όνομα στο meating, όσοι δεν ήλθατε, χάσατε.
 

kara

Lich
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,931
<img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
thats life i guess?? <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,190
Μην το παίρνετε βαριά, οι διαφημίσεις στηρίζουν τον γραπτό τύπο από την εποχή που κυκλοφορούσαν οι πρώτες λίθινες πλάκες-διαφημιστικά για μπυραρίες στην αρχαία Ελλάδα. Και τα Pixel, PC Master, User θαρρείτε βγαίναν από τη μαγική μαρμίτα του Πανοραμίξ; Όοοοχι λέηντιζ ετ τσέντλεμεν, έπεφτε το γλυκό χαρτί και η επακόλουθη διαφθορά.<br><br>*Sent from my Iphone 7*
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,190
...όταν τελείωσαν οι διαφημίσεις. Εμείς το κάναμε αντίστροφα, ανοίξαμε χωρίς. Τώρα έχουμε. Λογικά θα ανοίξουμε γραφεία στο φεγγάρι. Μπού-για, οκτώ-μηδέν.  :trollface:
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,202
Οσο ρομαντικα και να θελα να το κοιταξω, απλα δε γινεται. Ενταξει, καλοι οι ρομαντισμοι και καταλαβαινω απολυτα τα παιδια με τα sad faces, αλλα καταλαβαινω ακομα περισσοτερο την αναγκη για διαφημιση. <br><br>Αν ηταν να πω κατι, θα ελεγα, "καιρός ηταν, και πολυ τ&#039; αργησατε". <br><br>Και εις ανωτερα παιδια, πολυ χαρηκα.  :thumbsup:
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,789
Πηγε να εναντιωθει ο Admiral, αλλα κατι σπουργιτια τον βγαλαν απο την μεση...<br><br>"Σε τι κοσμο θα πεθανουν τα παιδια μας, Νικο Τσιαμτσικα; "
 

Admiral America ο φασαίος

Mamakithian Multiverse
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,931
<blockquote><br>και το κλείσιμο του ΑτΠλόκ (sic)</blockquote><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://m.popkey.co/b239e5/WpR4D.gif" alt="WpR4D.gif" class="bbcode_img" /><br><img src="https://m.popkey.co/b239e5/WpR4D.gif" alt="WpR4D.gif" class="bbcode_img" /><br><img src="https://m.popkey.co/b239e5/WpR4D.gif" alt="WpR4D.gif" class="bbcode_img" /><br><img src="https://m.popkey.co/b239e5/WpR4D.gif" alt="WpR4D.gif" class="bbcode_img" /></span><br><br>ΑΔΒΛΟΚ ΙΖ ΛΑB, ΑΔΒΛΟΚ ΙΖ ΛΑΪΦ.<br><br>ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.<br><br>ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.<br><br><span style="font-size:5pt">Έτσι αρχίζουν αυτά, αθώα πρώτα και μετά καταλήγουμε να πατάμε σε πλαίσια και κείμενα που μας στέλνουν για όργανα γυμναστικής και επιμήκυνσης Τζόνσον.</span>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,793
Οι διαφημίσεις είναι καλές, οι διαφημίσεις είναι φίλοι μας, οι διαφημίσεις γίνονται για να βοηθήσουν την ποιότητα και την ποσότητα του υλικού του παρόντος ιστοτόπου. Δεν βάζουμε τίποτα στην τσέπη μας, όλα για το καλό του σαιτ και της κοινότητας. Και τώρα με συγχωρείτε γιατί έχω ραντεβού με τον Brian Fargo για ένα πάρτι με κόκες και πόρνες στο νέο μου γιωτ που απέκτησα με ένα ξαφνικό και πλήρως μη-αναμενόμενο μπόνους που είχα στο εισόδημά μου.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,815
Αν και υποψιάζομαι πως η φάση είναι κάτι μεταξύ τρολαρίσματος και "fake it till you make it" που είχε συμβεί και στο παρελθόν, πάντως έκανα το καθήκον μου ως faithful minion και απενεργοποίησα το AdBlock για το ragequit.gr.<br><br>Το πρόβλημα είναι πως όλοι ξέρουμε πως ο Ποράτσος έχει βάλει στο Mafia III 98% από τη στιγμή που είδε το πρώτο trailer, οπότε δεν μπορούμε να καταλάβουμε από αυτό αν όντως έχει ξεπουληθεί πλήρως, ώστε να ζητήσουμε κερασμένο https://www.skroutz.gr/s/4782342/Chivas-Regal-Royal-Salute-21-Year-Old-Sapphire-Flagon.html?from=catspan" class="bbcode_url">Royal Salute για να μην τον κάνουμε βούκινο.<br><br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,391
Ατύχησες. Ήδη γευόμαστε https://www.masterofmalt.com/whiskies/aberlour/aberlour-abunadh-batch-45-whisky/" class="bbcode_url">Aberlour A&#039;Bunadh πάνω στο γιώτ του Hellion. <br><br>Ώπα, ο Fargo κάνει τρέλες και πάει να ανοίξει το https://www.masterofmalt.com/whiskies/laphroaig/laphroaig-brodir-whisky/" class="bbcode_url">Brodir. Μην το κάνεις, bro. Μη.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,190
Γκου είναι πλήρως λετζίτ η φάση αυτή τη φορά <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Επίσης, το Μάφια ΙΙΙ ήταν στο 99% από το πρώτο τρέηλερ και περιμένω το ίδιο το κέημ για να δω αν το κατοστάρι θα μπει άνετα και αβάδιστα!
 
Top Bottom