What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

VR και ξερό ψωμί

soad667

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,911
Έπεσε στα χεράκια μου μία Πρώτη Ματιά του Βάιβ Πρε και με ζουζούνισε ελαφρώς. Και με αυτό και το Όκιουλους πιο κοντά μας από ποτέ, είπα να κάνω ένα τόπικ να συζητάμε ΟΛΕΣ ΛΕΜΕ τις εξελίξεις γύρω από την Εικονική Πραγματικότητα. Ρίξτε μια ματιά και περιμένετε υπομονετικά να μάθουμε κόστος κτλ, ώστε να δούμε πόσα νεφρά της οικογένειας θα πρέπει να αποχωριστούμε. Ευκαιρία να δείτε κι εκείνους τους θείους κτλ που είχατε ξεχάσει τόσο καιρό..<br><br>http://www.tomshardware.com/news/htc-vive-pre-first-look,30894.html<br><br><br>Οι https://shop.oculus.com/en-us/cart/" class="bbcode_url">προπαραγγελίες του όκιουλους πάντως υπόσχονται πάνω απ&#039;όλα προσιτές τιμές, οπότε δεν αγχωνόμαστε καθόλου.<br>
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
Έχουν φάει πολύ μεγάλο κράξιμο για την τιμολόγηση του Oculus. Ολόκληρο Kickstarter, μετά ξεπούλησαν όλα τους τα πιστεύω στο Facebook και τώρα απλώς σερβίρουν τα πάντα με τουπέ. <br><br>HTC Vive, ανοιχτή πλατφόρμα και ξερό ψωμί. Αρκεί να μην χρειαστεί να κάνουμε το αφόδευμα παξιμάδι για να το αποκτήσουμε.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,942
To Occulus θα χει 600 δολλάρια χωρίς ΦΠΑ και έξοδα αποστολής. Ένας που διάβαζα σε σχόλια, πλήρωσε 529 English Pounds... Δηλαδή 720 ευρώ περίπου.<br><br>ΦΑΚ ΔΑΤ. Εννοείται δεν θα αγοράσω στα επόμενα 3-4 χρόνια VR Headset. <br>Αλλά και πάλι , αν είναι να δώσω, τα λεφτά θα πάνε στη ΒΟΛΒΟ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.<br><br>Αναμένουμε και τιμές για τους άλλους 2.
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
600 ντάλαρς το Όκιουλους, ας πούμε 500Ε. Λογική είναι η τιμή.<br><br>Γνωρίζετε όλοι τον ψυχωτικό μου ενθουσιασμό για την Τελική Ενσωμάτωση και την αποχώρηση από τα εγκόσμια. Προβληματίζομαι όμως και ΔΕΝ θα σπεύσω να αγοράσω το Βίβε με το που θα κυκλοφορήσει, ακριβώς γιατί θέλω να δω κατά πόσον θα "περπατήσει", πόσο θα αξίζει η εμπειρία και πόσο γρήγορα θα βγει ένα νεότερο, καλύτερο και φθηνότερο headset. <br><br>Έχω την εντύπωση πως θα βιώσουμε ένα boom αντίστοιχο των επεξεργαστών στην δεκαετία του &#039;90, με την ισχύ να διπλασιάζεται ανά εξάμηνο. Θα θέλει δηλαδή προσεκτική έρευνα αγοράς προκειμένου να μην κλάψουμε το 500άρι που θα έχουμε σκάσει. Σίγουρα η όλη φάση μου γεννά μεγάλο ενθουσιασμό, καθώς πρόκειται για το Επόμενο Μεγάλο Βήμα, αλλά πιστεύω θα φτάσουμε εκεί με πολλά μικρότερα βήματα. Δεν πρόκειται να σκάσει το Βίβε, να το πλερώσουμε 500 και ξαφνικά ΜΠΟΥΜ, Ερότικ Αϊλαντ για πάντα. <br><br>Ευτυχώς δηλαδή που η CDPR δεν έχει ανακοινώσει VR Project ακόμα να λέμε...
 

excubitor

Gelatinous Cube
Joined
Jan 1, 2016
Messages
64
θα μπορεις να παιζεις στρατετζυ με το occultus?
 

soad667

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,911
Ρε το Βάιβ έρχεται πακέτο με μότιον κοντρόλερς και μλκς. Το άλλο ένα πουλάκι μου είπε ότι δεν θα έχει κάτι τέτοιο από τη μάνα του για μότιον. Μόνο για αυτό, βάιβ με κλειστά τα μάτια. Όλσο, Γκέημπ. :pcmr: :thumbsup:<br><br>ΝΙΝΤΖΕΝΤΙΤ: Μπορ, ελπίζω ο μοναδικός λόγος που θα έχουμε για να καθυστερήσουμε την αγορά να είναι ο προβληματισμός για το πως θα περπατήσει. Γιατί αν το κόστος του βάιβ είναι Στο Θεό, απλά γάμα τα. Με τρομάζει ότι υπόσχεται τόσα περισσότερα από το άλλο, αλλά και πάλι από τη μία έχεις Βαλβ και από την άλλη τον Ζουγκερχάουσερμπεργκερ.
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
A, Βάιβ το προφέρουν ευτούνο; Εγώ το πήγαινε με το Λατινικό του. Τέσπα, απ&#039; όσα έχω διαβάσει, φαίνεται να βαράει στα αυτιά το -ξεπερασμένο πλέον- Όκιουλους. Οπότε, Ιν Γκέημπεν Γουι Τράστ. Για ένα καλύτερο Ερότικ ΑΪλαντ, ρε γαμώτο!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
3,941
<blockquote><br>θα μπορεις να παιζεις στρατετζυ με το occultus?<br></blockquote><br>Oχι, όπως δεν θα μπορούσες να παίξεις και σχεδόν κανένα κλασσικό παιχνίδι ΑΛΛΑ θα μπορείς να παίξεις εροτικ αϊλαντ σε ανάλυση καλύτερη απο αυτή του x videos  :spiteful:
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,605
Μπορράτσο, αν το όκιουλους είναι συμβατό με το Cyberpunk 2077, πόσο γρήγορα θα το αγοράσεις?
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Είπαμε, Βάιβ μόνο, το Όκιουλους είναι ντεμέκ υπόθεση. Καλό &#039;17 το Cyberpunk, οπότε ΕΥΤΥΧΩΣ, θα σκάσουν και περισσότρα headsets <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,720
Φήμες λένε ότι το Όκιουλους είναι από φτηνιάρικο πλαστικό και κάνει μόνο μπιου μπιου
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,942
Παίδες μετά από πολύ σκέψη (δεν κοιμήθηκα το βράδυ σκεπτόμενος την τιμή του OCCULUS) έχω να πω ότι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΗ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!<br><br><br>ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Παλμερλάκης<br><br>http://n4g.com/news/1846258/palmer-luckey-oculus-rifts-599-price-obscenely-cheap-not-inflating-european-price-like-consoles<br><br>Τραγικός έτσι; Και το λινκ από dualshockers έχει πέσει. Παίζει να στείλανε εξώδικα από την ΟR... Μην νευριάζετε τον Τσουκερμβέργιο γκάηζ...<br><br><br>Πες μας άλλο ένα τραγουδάκι.<br>Παλμεράκηηη, Παλμερλά-αα-κηηηη
 

chek2fire

Blackguard
Joined
Dec 14, 2012
Messages
1,390
600 δολάρια είναι 600 ευρώ στα ήδη τεχνολογίας μην το ξεχνάμε αυτό και σίγουρα τον πρώτο καιρό που θα έρθει ευρώπη θα φτάσει τουλάχιστον το 700αρη. Ακριβό για μια συσκευή που είναι ακόμα στα πρώτα της βήματα. Αν έχετε υπομονή και περιμένετε ένα χρόνο θα το βρείτε τουλάχιστον 2-3 κατοστάρικα κάτω.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
<img src="http://i.imgur.com/M0nDkVa.jpg" alt="M0nDkVa.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Πάλι καλά που έκανε μόνο $599 και όχι $600.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,942
για γέλια...<br><br>Ομπσίνλη τσιπ ΛΕΜΕ. Σα να κλέβεις εκκλησία. Σα να πλακώνεται ο SHREDDER με τον Σπλήντερ!
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,556
Η επίσημη ευρωπαϊκή τιμή είναι 699€. Δεν ξέρω αν περιλαμβάνει ΦΠΑ.<br><br>Μόλις διάβασα την συνέντευξη του τυπά. Μαγκιά τους να το πουλάνε και 5.999$ αν θέλουν, αλλά οι δικαιολογίες για το ότι παλιότερα είχε αναφερθεί σε 349$ "απλά για να δείξει πως δεν θα είναι 1500$" και άλλα τέτοια είναι απλά για γέλια.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,706
<blockquote><br>600 δολάρια είναι 600 ευρώ</blockquote><br><br>XAXAXAXAXAXA<br>Μακάρι να ήταν 600 ευρώ, να τι γίνεται στις ευρωπαϊκές χώρες που είναι διαθέσιμο (Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία) <b>ΧΩΡΙΣ SHIPPING (+40-50€)</b> (G0o με νίντζαρες) <br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/U1Y2i9z.png" alt="U1Y2i9z.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>Mind you προσθέτει ήδη φόρους και ΦΠΑ αλλά πάλι η τιμή δεν φτάνει σε τέτοια ύψη.<br><br>Να λέτε πάλι καλά που δεν είμαστε Αυστραλία<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.imgur.com/rSJvjbS.png" alt="rSJvjbS.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>Edit: Για όσους λένε ότι είναι το πρωτότυπο μιας καινούριας τεχνολογίας γι&#039;αυτο και είναι ακριβό.<br>Το outrage δεν είναι για την τιμή αυτή καθαυτή, το Oculus Rift ξεκίνησε σαν ένα project που θα έφερνε το VR στις &#039;μάζες&#039; με τον Luckey να δηλώνει ότι πρόκειται να κοστίσει κάπου στα 350$, όταν αγοράστηκε από το facebook κιόλας ο κόσμος περίμενε ότι με το γενναιόδωρο funding του Zuckerberg η τιμή θα έπεφτε κι άλλο.<br>Έρχεται τώρα ο Luckey και κάνει https://twitter.com/PalmerLuckey/status/684775746913484804" class="bbcode_url">τέτοια tweets.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
Εγώ πάντως θυμάμαι αυτό το ανθρωπάκι που είδε τώρα τα λεφτά και δεν ξέρει τι να τα κάνει, να επαιτεί από το Kickstarter για να του δώσουν κεφάλαιο για την εταιρεία του ώστε να καταφέρει να τη στήσει σωστά και να αναπτύξει την τεχνολογία. Και τώρα κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους ("καταναλωτές") ως "normal" και μη. Ξεφτίλα.<br><br>Επομένως, πήρανε όλοι οι χρήστες το financial risk και όταν είδε ο επενδυτής ότι είχε πράγμα ζεστό και έτοιμο απλώς το τσίμπησε.<br><br>Προφητείες για άλλη μία φορά, από γνωστή σειρά.<br><img src="http://scorpsportal.com/cms/files/posted_images/2/futurama_killer_app.png" alt="futurama_killer_app.png" class="bbcode_img" />
 
Top Bottom