What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Warhammer 40k : Eternal Crusade

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Τις προάλλες έπεσα πάνω σε ένα νέο Warhammer game, set in the 40k universe. Λέγεται Eternal Crusade, και πρόκειται για multiplayer online shooter που βρίσκεται ακόμα σε pre-alpha stage, παρ΄όλα αυτά έχουν αρχίσει να σκάνε τα πρώτα press videos και φαίνονται πολύ υποσχόμενα. Το gameplay μου φαίνεται σαν το πρόσφατο Space Marine σε multiplayer setting.
Check it out http://www.youtube.com/watch?v=snAMl0YU-hU" class="bbcode_url">ΕΔΩ
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
<span style="font-size:8pt">Αυτό θα πει ξέθαμα.</span><br>http://ragequit.gr/reviews/item/warhammer-40k-eternal-crusade-pc-review<br>Έπαιξα μερικά matches τώρα που έγινε free. Και θα συμφωνήσω με το ρεβιού ως προς πολλά από τα textures και τα vehicle physics, τα μεν θυμίζουν εποχές 2002 και τα δε 2004.<br>Επίσης είναι τελείως κουτσό το melee combat, καθώς απλά πηδάς μπροστά και κάνεις μια ΧΡΑΤΣ, ή σκας κλοτσιά και στανάρεις τον άλλο, and that&#039;s all! Δεν θα ήταν ιδιαίτερα κακό, αν το melee combat δεν ήταν ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, σε κάθε σχεδόν map πέθανα πιο πολύ από κοντά παρά από μακριά. Α, και είναι ΠΟΛΥ unoptimized, δίκιο έχει και το ρεβιού, και το community του Steam που κράζει.<br><span style="font-size:8pt">Και μπορεί το παρακάτω να με ευνοεί, αλλά σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο που ΤΟΣΟΙ άνθρωποι αγόρασαν το game, και τελικά κατέληξαν απλά με ένα "premium package" του κώλου όταν γύρισε σε f2p.</span><br>AAAA! Nα μη ξεχνιόμαστε, SNIPER SUCKS!!! Πρέπει να έχεις το crosshair στον εχθρό ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ για 2-3 δευτερόλεπτα πριν ρίξει. Δεν έχει κλικ και ΜΠΛΑΜ :&#039;( είναι πραγματικά ΆΧΡΗΣΤΟ, καθώς οι αντίπαλοι πηδάνε σα τα κατσίκια. Και στις λίγες περιπτώσεις που μένουν ακίνητοι, το "heavy bolter" κάνει καλύτερη δουλειά σε long distances.<br><br>ΑΛΛΑ, αν είστε 40k enthusiasts ξεχάστε τα όλα τα παραπάνω και κατεβάστε το. Είναι τσαμπέ, έχει ΠΟΛΥ ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα, θα νιώσετε σα να είστε εκεί.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Stamatimene το sniping ήταν έτσι και στα dawn of war νομίζω. Οκ, rts το ένα, tps το EC. Καταλαβαίνω πάντως τη ξενέρα σου.<br><br>Γενικά είναι ωραίο, αλλά θέλει αρκετό έως πάρα πολύ polishing για να κρατήσει σε βάθος χρόνου. Ειδικά όπως προαναφέρθηκε, τα textures μου θυμίζουν Tomb Raider 1 σε κάποιες φάσεις. Το ping αν γίνεται χαμός πάει στα ύψη και το lag πάει και έρχεται με αποτέλεσμα το crosshair να καθυστερεί όταν γυρνάς (wtf). Είναι εθιστικό όμως και σαν παιδί που μεγάλωσε με DoW μου θυμίζει τις επικές μάχες που είχα ζήσει στο ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ RTS THΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟ DAWN OF WAR 1 + τα expansions. Τα DoW2 είναι απλά γυαλισμένες κουράδες και ήδη σπαταλάω χρόνο γράφοντας για αυτά απ&#039;όσο τους αξίζει.<br><br>Σε καμιά περίπτωση δεν άξιζε τη full price τιμή αλλά δοκιμάστε το τώρα που είναι f2p. Αν σας τραβήξει τα 20 ευρώ για το Premium δεν είναι και πολλά αν κάποιος ξέρει ότι θα καταναλώσει αρκετό χρόνο.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Ντάξει, δεν είναι τρελό το πρόβλημα με το sniping, καθώς δε χρειάζεται ιδιαίτερα. Αλλά λείπουν ακόμα πολλά πράματα, π.χ. Dreadnoughts! Τεσπά, αν δε κλείσει εντελώς πιστεύω θα βελτιωθεί, το f2p δίνει νέα ανάσα.
 
Top Bottom