What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Warhammer Games

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Φτιάχνω το εν λόγω θρεντ με αφορμή το<b> End Times : Vermintide</b> που θα βγει σε λίγους μήνες (hopefully!), αλλά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για λοιπούς fantasy και 40k τίτλους, όπως το Mordheim που είναι σε early access.

*Disclaimer* : Έχω παθολογική λατρεία στον κόσμο του Warhammer fantasy, και δεν εννοώ μόνο μινιατούρες αλλά άπειρα novels, warhammer tabletop rpg κλπκλπ! Είναι κατ' εμέ το κορυφαίο dark fantasy σύμπαν, που έχει γεννήσει μερικούς από τους πιο εικονικούς ήρωες του Sword & Sorcery (yeah, I said it!), όπως ο Malus Darkblade, Gotrek & Felix και άλλοι πολλοί. Οπότε όπως καταλαβαίνετε μόλις έμαθα για την ύπαρξη του Vermintide, μπήκα σε uber hype mode, στο οποίο θα φροντίσω να παρασύρω και σας τους υπόλοιπους όπως κάνω συνήθως <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />


Let the hype train begin λοιπόν, here's what we know so far : Το παιχνίδι θα είναι co-op fps, α-λα Left 4 Dead, με πιο λεπτομερή melee μάχη αλλά και ranged όπλα/skills. 4 χαρακτήρες από 5 διαθέσιμα class, θα συνεργάζονται για να υπερνικήσουν ορδές από Skaven (ποντικάνθρωποι του Warhammer universe, που σκοπός τους είναι να αναδυθούν και να πνίξουν την ανθρωπότητα : είναι δολοπλόκοι, δειλοί, ελεεινοί και τρισάθλιοι, αλλά είναι μιλιούνια!) και να εκπληρώσουν τα main -και side- objectives της εκάστοτε πίστας. Ανταμοίβονται με loot drops και ξεκλειδώνουν νέα skills, οπότε υπάρχει progression στους χαρακτήρες. Οι δε Skaven, οι οποίοι ελέγχονται από τον υπολογιστή, έχουν διάφορα classes, από απλούς fodder soldiers, μέχρι Rat Ogres και Stormvermin (τα μεν πρώτα είναι κάτι σαν το tank του L4D, τα δε δεύτερα σιδηρόφρακτοι ποντικαραίοι που καλύτερο είναι να αποφεύγουν οι παίκτες, κάτι σαν τις witches του L4D μόνο που αυτοί περιπολούν συνεχώς).

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί δύο από τα classes. Πρώτος είναι ο Witch Hunter, κυνηγός μαγισσών, μεταλλαγμένων, και αιρετικών, που θα διαθέτει ξίφος και πιστόλι, ενώ παίζει ρόλο single target burst dps. Η δεύτερη είναι μια σιτεμένη και μισότρελλη bright wizard, που διαθέτει πιο aoe-διάρικα skills, και το mechanic της είναι πως όσο περισσότερο καστάρει, τόσο ανεβαίνει και η δική της θερμοκρασία και κινδυνεύει να πάρει φόκο! Για τα υπόλοιπα classes υπάρχουν διάφορα speculations, οπότε I'm keeping my hopes up για dwarf slayer!!!!


Developer η Fatshark, που έχει στο ενεργητικό της τα καθ'όλα αξιόλογα online melee em ups War of the Vikings kai War of the Roses. Με μια ματιά που έριξα στα φόρουμς φαίνεται να αφουγκράζονται την κοινότητα, και δήλωσαν πως μετά το launch προτίθενται να δουλέψουν και σε νέα class, modes (λέγε με versus - χαλαρά θα παίζω grey seer μέχρι να βγάλω ουρά και γούνα irl), και -κυρίως- είναι πανκαμμένοι warhammer-άκηδες και οι ίδιοι, γεγονός πολύ ελπιδοφόρο από πλευράς fan service!

Kαι κάτι που θα ενδιαφέρει τους master racers : "Will the game be released for pc?" "Our primary platform is the PC, the game will be ported to PS4 and Xbox" :whistle:

[video width=425 height=344 type=youtube]G1rdqUZlx7s[/video]
 

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316
Και για τους πιο φιλους του 40k, ετσι για να μη μεινουμε παραπονεμενοι, παιζει το Space Hulk: Deathwing, που ΚΑΙ αυτο απ'οσο λενε θα ειναι FPS, co-operative φαση.


(kadebostany στο trailer :rofl: )

Επισης κατι εχει παρει το αυτι μου για Διαστημο-RTS, με τιτλο Battlefleet Gothic: Armada :woohoo:
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Εγώ παιδιά έχω παθολογική λατρεία στον κόσμο του warhammer 40k και νομίζω δεν έχει ξαναδημιουργηθεί ποιο epic σύμπαν από αυτό. Απορώ πως δεν έχει περάσει ακόμα στον κινηματογράφο. Ιδίως οι απαρχές της ιστορίας της διάσπασης είναι από τις καλύτερες ιστορίες scifi που έχω διαβάσει ever.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Καλύτερα να μην περάσει. Ας μην καταστρέψουν και αυτό το σύμπαν.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Εγω περιμενω με ανυπομονησια αυτο που εχει στα σκαρια η Creative Assembly.

<b>Warhammer Total War </b>

ποσο επικο ακουγεται σαν τιτλος :mosh:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Και εγώ τις φάσης του 40κ είμαι περισσότερο. Θυμάμαι που επί εποχής warhammer online λέγαν ότι θα έβγαινε mmo σε 40k. Υπάρχει τίποτα νεότερο από τότε; Γιατί όπως και να το κάνουμε. rp server με έναν space marine θα είναι έπος.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Aρχικά η THQ είχε αναθέσει στην Vigil Games να φτιάξει το Warhammer 40,000: Dark Millennium το οποίο προοριζόταν για ΜΜΟRPG, όμως μετά την οικονομική κατάρρευση της THQ το 2012 το προϊόν απ'όσο ξέρω έχει μείνει στο ράφι.

Υπάρχει επίσης το Eternal Crusade, το οποίο θα είναι 3rd Person MMO Shooter και είναι να βγει κάπου στα κοντά. Θα είναι Free-to-Play με microtransactions τυπικά, αλλά οι F2P θα μπορούν να παίξουν μόνο ως Orks και όλες οι υπόλοιπες factions θα απαιτούν να αγοράσεις το παιχνίδι κανονικά για να ξεκλειδωθούν.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Άρα δεν μας απασχολεί.
Απ' την άλλη όμως ελπίζω να μας δώσει η CA ένα total war σε 40k setting, αν καταφέρει να αγοράσει τα δικαιώματα.
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Δεν έμεινε στο ράφι το dark millenium,άπλα το ακύρωσαν γιατί φοβήθηκαν μην έχει την ίδια μοίρα με το warhammer online και έφτιαξαν το space marines.
Δεν ήταν να βγει ένα dawn of war 3 ? η λάθος θυμάμαι
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Πάντως για όποιον θέλει να πάρει μια γεύση πως θα είναι ένα σύμπαν warhammer 40k με όλους τους κατοίκους να έχουν γίνει corupt στις δυνάμεις του chaos θα πρέπει να δείτε asap το ΕΥΕ
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Δε ξεγράφω ακόμα το Eternal Crusade, τα alpha vids φαίνονται decent!
Έχει δοκιμάσει κανένας αυτό : http://mordheim-cityofthedamned.com/" class="bbcode_url">Mordheim City of the Damned?
Μου φαίνεται ωραίο, αλλά 30 euro είναι ρίσκο για alpha access!
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Έχοντας παίξει πολύ War of the Vikings και μάλιστα μαζί αλλά και ενάντια στους developers της Fatshark, έχω να πω ότι όντως δείχνουν να ακούν το playerbase τους και να προσθέτουν/διορθώνουν content με αρκετά καλούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα για το WoTV κάτι έπαιξε βέβαια σε σχέση με τη συμφωνία με την Paradox και νομίζω πως το αρχικό team σταμάτησε το support του παιχνιδιού, αλλά δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες - νομίζω πως έληξε το συμβόλαιό τους πάντως.

Προσωπικά πάντα προτιμούσα το Warhammer 40Κ έναντι του Fantasy αλλά είμαι σίγουρος πως θα μετρήσει τρελά το παιχνίδι. Το WAR: The Age of Reckoning παραμένει στην καρδιά μου ένα από τα καλύτερα ΜΜΟs που έχω παίξει ποτέ μου, και ας έσβησε γρήγορα η σπίθα του.

CHAOS CHOSEN IS THE ONLY WAY!
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
To pvp του WAR ήταν second to none, με κύρια πιστεύω καινοτομία σε σχέση με το wow το colision detection, που έδωσε άλλο αέρα στα siege (μια στρατιά από chosen και οrcάδες στουμπωμένοι στην πύλη, και αν σου βαστάει πέρνα ξωτικέ!). Εγώ είχα φάει τρελό κόλλημα και με το Wrath of Heroes που βγήκε αργότερα σαν arena spinoff, το οποίο επίσης διακόψανε μαζί με το Age of Reckoning, πράγμα που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είχε σταθερή player base. Τα αγόρασε και τα δύο η EA βέβαια, οπότε τι ρωτάς...
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Hail Sigmar!

Επιτελους εγινε official.

https://youtu.be/7i4d3ignBNQ
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
FAPFAPFAPFAP.
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Φέτος θα βγεί και το https://www.eternalcrusade.com" class="bbcode_url">Eternal Crusade.


chek2fire wrote:
Εγώ παιδιά έχω παθολογική λατρεία στον κόσμο του warhammer 40k και νομίζω δεν έχει ξαναδημιουργηθεί ποιο epic σύμπαν από αυτό. Απορώ πως δεν έχει περάσει ακόμα στον κινηματογράφο. Ιδίως οι απαρχές της ιστορίας της διάσπασης είναι από τις καλύτερες ιστορίες scifi που έχω διαβάσει ever.</blockquote>

Έχει βγεί μια ταινία ονόματι Ultramarines, αλλά είναι πολύ κάτω του μετρίου. Θα συμφωνήσω με τον Ιρενικους, το σύμπαν του Warhammer είναι ιδανικό για παιχνίδια, αλλά μέχρι εκεί.

 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
για το 2015 το τοταλ γουορ ?
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Πιστευω πως δεν υπαρχει πιο fitting σειρα στρατηγικης για τον κοσμο του Warhammer. Μακαρι να βγει μεσα στο 2015 γιατι δεν μπορω να περιμενω...
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735


Nortrom wrote:
Φέτος θα βγεί και το https://www.eternalcrusade.com" class="bbcode_url">Eternal Crusade.


chek2fire wrote:
Εγώ παιδιά έχω παθολογική λατρεία στον κόσμο του warhammer 40k και νομίζω δεν έχει ξαναδημιουργηθεί ποιο epic σύμπαν από αυτό. Απορώ πως δεν έχει περάσει ακόμα στον κινηματογράφο. Ιδίως οι απαρχές της ιστορίας της διάσπασης είναι από τις καλύτερες ιστορίες scifi που έχω διαβάσει ever.</blockquote>

Έχει βγεί μια ταινία ονόματι Ultramarines, αλλά είναι πολύ κάτω του μετρίου. Θα συμφωνήσω με τον Ιρενικους, το σύμπαν του Warhammer είναι ιδανικό για παιχνίδια, αλλά μέχρι εκεί.</blockquote>

Κοίτα, κάτω του μετρίου ΔΕΝ είναι. Απλώς απευθύνεται σε αρκετά φανατικούς του Warhammer40K -(σίγουρα όχι αυτούς που το γνωρίζουν το setting μόνο μέσω των videogames) με συνέπεια να έχει αρκετή έμφαση σε λεπτομέρειές του setting που του υπολοίπους θα αφήσουν ασυγκίνητους.

Σίγουρα το animation δεν είναι ότι καλύτερο και γενικώς η όλη παραγωγή βγάζει μια φτήνια. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να αναδειχτεί ο πλούσιος οπτικά κόσμος του War40K. To σενάριο αξιοπρεπές πάντως και γραμμένο για το πολύ γνωστό λόγο της σχέσης του με το αντικείμενο Dan Abnett.

Στην τελική και το επίπεδο της ταινίας αλλά και το κατά πόσο προσφέρεται το setting για κινηματογραφική μεταφορά είναι καθαρά θέμα budget. Για παράδειγμα και ο ίδιος ο Άρχοντας αν δεν είχε πέσει το ανάλογο χρήμα και είχε γίνει η μια περικοπή/συμβιβασμό μετά την άλλη δε θα είχε το αποτέλεσμα που είχε.



 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Μόλις διάβασα για το Total War Warhammer !!! Δεν μπορώ να περιμένω ! Και το trailer φαίνεται πολύ ωραίο !!!
 
Top Bottom