Wasteland 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Adhan wrote:
Nέο update (2.4GB)
http://steamcommunity.com/games/240760/announcements/detail/242391770057472171</blockquote>

<i>"Highlights

- Large amount of memory optimizations, particularly with audio, to improve performance and stability on lower-spec systems and 32-bit operating systems..."</i>
:spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful:

Edit
Eίμαι σε επικοινωνία με το Support της Ιnxile σχετικά με τα "προβληματάκια" που είχα. Απο ότι φαίνεται όλα τα κρασςςς που μου έτυχαν ήταν memory related. Απο ότι πιστέυουν το νέο απντέητ διορθώνει πολλά προβληματα που εμφανίζονται σε χρήστες με 32bit συστήματα αλλά παρόλα αυτά προτίνουν αναβάθμιση σε 64bit.

Μετά το update το βλέπω το game να τρέχει παρα πολύ καλύτερα

E δεν άντεξα, έβαλα 64bit και επιτέλους όλα καλά! :thumbsup:
Απο ότι βλέπω, μετά το τελευταίο patch εμφανίστηκαν και τα achievements αλλά προς το παρον είναι ακόμα κλειδωμένα.
Στα φόρουμ λέγεται οτι θα ξεκλειδώσουν με το επόμενο patch, άγνωστο πότε θα βγεί όμως.
Αγνωστο επίσης είναι το άν θα χρεωθούν τα achievements για αυτούς που ήδη έχουμε παίξει κάμποσο...

To πιο πιθανό είναι δυστυχώς να ΜΗΝ χρεωθούν (αν και είχε συμβεί με το Trine 2 αν δε με γελά η γεροντομνήμη μου) και θα μας αναγκάσουν και σε δεύτερο πλέιθρου οι αλήτες!

Το Shovel Knight πάντως είχε ένα κουμπάκι που σου ενεργοποιούσε τα achievements στο Steam, εφόσον τα είχες πάρει ingame. Δε βρίσκω το λόγο να μην κάνουν το ίδιο και στο Wasteland 2, αρκεί να ασχοληθούν...

Μια και το έχω προχωρήσει λίγο το game να πω ότι τα πυρομαχικά και το medikiτ είναι το ποιο απαραίτητο και δυσεύρετο υλικό αν απομακρυνθείς από την βάση σου. Μπορεί να σου τελειώσουν στην μέση του explore μιας περιοχής και απλά να μείνεις με το π. στο χέρι και να πρέπει να ξαναγυρίσεις για προμήθειες. Θέλουν μεγάλη προσοχή και ιδίως να κουβαλάτε πληθώρα από αυτά.

Εχθές έλαβα mail ότι μου έστειλαν την KS collector's μου. Οπότε όσοι ενδιαφερόμενοι τσεκάρετε το inbox σας γιατί άρχισαν να φεύγουν σιγά σιγά.

Bump :whistle:

Αξίζει σε τίποτα παραπάνω η Digital Deluxe Edition από την Classic?

Κυρίως τα "Three digital novellas set in The Wasteland world" που λέει, τα υπόλοιπα είναι σχεδόν τα ίδια

Αν απολαμβάνεις το γράψιμο/τρασοσέντονο του Wasteland 2 θα έχουν νόημα για σένα και τα σχετικά διηγήματα. Αλλιώς τσάμπα φρουφρού και αρώματα είναι.

Πάντως τελικά με διχάζει το Wasteland 2. Όσο ευχάριστες αναμνήσεις μου φέρνει το γράψιμο/interface του, το πανέμορφο και αρχαϊκό στύλ του παιχνιδιού, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως είναι απίστευτα κουραστικά για το μάτι τα άθλια γραφικά του και η διαρκής ανάγκη να διαβάζεις σεντόνια κειμένου. Σε ανταμοίβει, ναι, αλλά πιστεύω είναι αχρείαστα κουραστικό για τον παίκτη, ειδικά εν έτει 2014/15.

Δεν είναι μόνο τα σεντόνια κειμένου αλλά για μένα είχε και άλλα προβλήματα που στο τέλος με κούρασαν αρκετά και παράτησα το game κάπου στην μέση κάτι που ειλικρινά σπάνια κάνω.
Το ποιο κουραστικό από όλα ήταν ότι δεν υπήρχαν πληροφορίες στο χάρτι του παιχνδιού για που να βρεις merchant κτλ kai έπρεπε να περιφέρεσαι με τις ώρες ώστε να μαντεψεις ποιος ήταν αυτός που σου έδωσε το quest η που είναι αυτό το μαγαζί για να πουλήσεις την σαβούρα που κουβαλάς και να αγοράσεις τα απαραίτητα medi kit. Μετά από ένα σημείο η όλη διαδικασία καταντούσε αρκετά κουραστική. Βάλτε σε όλα αυτά και την σύγχηση με το που πρέπει να πας για τα quest και την αλλοπρόσαλλη δυσκολία του.

Ακριβώς. Και με καλό build/ομάδα μου βγαίνουν τα μάτια με τα άθλια γραφικά στους χάρτες να ψάχνω πέρα/δώθε διαρκώς. Άσε το πόσο εκνευριστικό είναι πάντα να αγοράζεις ΟΛΑ τα medikits και ΟΛΕΣ τις σφαίρες του τάδε διαμετρήματος γιατί αλλιώς θα είσαι ξεβράκωτος στην επόμενη μάχη!

Νταξ όσοι έχουν 970 και μπορούν να παίζουν το Unity στο Ultra High Advanced setting έχουν συνηθίσει σε άλλα στάνταρτς προφανώς, αλλά ακόμα και έτσι θεωρώ πως δεν είναι και τόσο "άθλια" πια τα γραφικά του προσωπικά.

Ως προς τους merchants, υπάρχει τουλάχιστον ένας σε κάθε μεγάλη τοποθεσία. Δεν είναι και το ιερό δισκοπότηρο πια. Αργότερα κιόλας που πας στην επόμενη πολιτεία, σε περιμένουν και 2 Merchants ακριβώς έξω από την βάση των rangers, ένας για ιατρικά και ένας μόνο για όπλα. Αν και πάλι, παίζει να μην έχω αγοράσει ΠΟΤΕ σφαίρες από merchant. Τα drops από τις μάχες είναι τόσο άφθονα που λίγο πριν το φινάλε είχα φτάσει στο σημείο να μην σηκώνω άλλες σφαίρες γιατί γινόταν όλο το party Encumbered.

*τρελά γέλια* Τουσέ Ελιόν, τουσέ.

ΕΙΝΑΙ ελεϊνά τα γραφικά, αλλά φυσικά δεν είναι η πρώτη μου έγνοια στο Wasteland. Γενικά κάθε φορά που το βάζω, λιώνω τουλάχιστον 2-3 ώρες, με απορροφά. Και ο νέρντουλας με το arcade στους Rail Nomads που σου δίνει quest να του βρεις CD-i ήταν απόλαυση. Αλλά σίγουρα χρειαζόταν βρε αδερφέ ένα optional quest compass, κάποια βασικά markers για έμπορες στον χάρτη. Δεν είναι πως δεν τα βρίσκω, αλλά αν δεν το παίξεις αφοσιωμένα και μονότερμα και ρίχνεις 2-3 ώρες την εβδομάδα, όσο να πεις, ξεχνάς που είναι ο ένας και ο άλλος και άντε μετά να ξαναγυρίσεις σε αυτούς.

Πάντως αν είχε δοθεί περισσότερη αγάπη στο θέμα "γραφικά/παρουσίαση", θα είχαμε χαζέψει όλοι τώρα, Unity, ξε-Unity. Μετά από ένα σημείο, κουράζει πολύ να διαβάζω συνέχεια το text log.

Borracho wrote:
Πάντως αν είχε δοθεί περισσότερη αγάπη στο θέμα "γραφικά/παρουσίαση", θα είχαμε χαζέψει όλοι τώρα, Unity, ξε-Unity. Μετά από ένα σημείο, κουράζει πολύ να διαβάζω συνέχεια το text log.</blockquote>

That, όπως επίσης καλύτερη και βαθύτερη υλοποίηση του συστήματος μάχης.
Τις περισσότερες φορές δεν έπαιζε ρόλο ούτε το cover ουτε τα attributes καθώς απο τη μέση και μετά είχαν όλοι ανεβασμένα τα hit cance και απλά βαρούσες μέχρι να πέσουν.
Πάντως συμμερίζομαι απόλυτα τον Hellion, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ούτε μετις σφαίρες ούτε με τα μεντικιτς.
Aντιμετώπισα όμως προβλήματα με τα quests.
Eχω μείνει κι εγώ με γλυκόπικρη γεύση.
Απόλαυσα και τις 70 ώρες αλλά θα μπορούσε ρε γαμώτο να γίνει θρύλος αν το πρόσεχαν λίγο περισσότερο :dry:

Το cover ηταν αχρηστο μεσα στο παιχνιδι. Το ποιο χρησιμο πραγμα ηταν μια λαμπαδα διπλα στο πιτσι για να μην μπλοκαρουν σε καθε γυρο τα οπλα του party. Ποσες φορες με εβγαλε απο δυσκολη θεση ενα γοριλλας με ροπαλο που ειχα φτιαξει, οταν ολοι οι αλλοι γρασαραν τα πιου πιου τους.

Same story, δυο assault rifles, δυο snipers, ένας melee αγριάνθρωπος και η γιατρίνα με τα small arms. Νόμιζα πως τα jams/αστοχίες οφείλονταν στο ότι ακόμη έχω σχετικά χαμηλά κάποια weapon skills (Ranks 4-6) αλλά προφανώς συνεχίζουν έτσι ως το τέλος. Κρίμα γαμώτο.

Borracho wrote:
Same story, δυο assault rifles, δυο snipers, ένας melee αγριάνθρωπος και η γιατρίνα με τα small arms. Νόμιζα πως τα jams/αστοχίες οφείλονταν στο ότι ακόμη έχω σχετικά χαμηλά κάποια weapon skills (Ranks 4-6) αλλά προφανώς συνεχίζουν έτσι ως το τέλος. Κρίμα γαμώτο.</blockquote>

Bασικά ένα απο τα πιό χρήσιμα σκίλζ ήταν το weaponsmithing οπου μοντάρεις όλα τα γκάνια και ουσιαστικά εκμηδενίζεις τα jams amοng others.
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα στις μάχες. Δεν φαίνεται να "κλέβει" η ΑΙ ας πούμε όπως έχει αναφερθεί για το Shadowrun.
Οι μάχες είναι πολλές και το παιχνίδι δέν έχει το απαραίτητο βάθος μηχανισμών για να τις υποστηρίξει -όσο θα θέλαμε τουλάχιστον.

*Τσίμπησες και ένα thank you λόγω σουπερησπόνσιβ αμπίλιτι...

Ένα από τα ΒΑΣΙΚΑ πέρκς του να είσαι στη δουλειά με RQ ανοιχτό στο δεύτερο PC είναι πως πραγματικά δεν χάνεις πόστ!

Εμενα παιδια μου αρεσε πολυ, παρα το γεγονος οτι τα post-apocalyptic σεναρια δεν με ενθουσιαζουν. Εφτασα κοντα στις 100 ωρες παιχνιδιου με τις πολλαπλες φορες που το ξεκινησα απο την αρχη μεχρι να καταληξω στο καλυτερο party. H μηχανη Unity παντως πρεπει να φυγει, ειναι αδικαιολογητα βαρια για τα γραφικα που βγαζει.

Admiral wrote:
Εμενα παιδια μου αρεσε πολυ, παρα το γεγονος οτι τα post-apocalyptic σεναρια δεν με ενθουσιαζουν. Εφτασα κοντα στις 100 ωρες παιχνιδιου με τις πολλαπλες φορες που το ξεκινησα απο την αρχη μεχρι να καταληξω στο καλυτερο party. H μηχανη Unity παντως πρεπει να φυγει, ειναι αδικαιολογητα βαρια για τα γραφικα που βγαζει.</blockquote>

Η unity ήρθε για να μείνει, ακόμα και η unreal 4 ζορίζεται να πάρει συμβόλαια αφού το εμπορικο μοντέλο της unity κλεβει την παράσταση. Δυστυχώς ακριβώς επειδη ειναι χτισμένη για να δουλεύει σε όλες τις πλατφόρμες (από κινητά μέχρι PC) έχει τρελό cpu overhead (αφού δεν μιλάει κοντά στο κάθε hardware).. Είναι τουλάχιστον πολύ παραμετροποιήσημη με το unity κατάστημα ενώ και η φρέσκια έκδοση 5.0 την έχει αναβαθμίσει πολύ. Ελπίζω πάντως να βρεθει κανα στούντιο να δουλέψει σοβαρά πάνω σε αυτήν για pc game γιατί δεν παλεύεται ακόμη μια γενια κακων ports...

Back