What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

WASTELAND 3

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
Ανάμεσα σε όλα τα άρθρα που έχω γράψει για τον αγαπημένο μας ημιθανή ιστότοπο από την ίδρυσή του ως σήμερα, το review που είχα συγγράψει για το Wasteland 2 πίσω στο 2014 θα διατηρεί για πάντα μια ιδιαίτερη θέση στη μνήμη μου. Αφενός για καθαρά προσωπικούς λόγους, μιας και εκείνο το review το είχα γράψει πλήρως καταδρομικά όσο υπηρετούσα τη μαμά πατρίδα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, σε ένα λάπτοπ που είχα ανεβάσει στη ζούλα στο Φυλάκιο Διποταμίας, αλλά και… στο κινητό μου όσο έκανα βραδινές σκοπιές. Αφετέρου για το ίδιο το game, το οποίο ήταν μια όαση αγνής, παλιομοδίτικης, Falloutικής μαγείας, μέσα σε ένα gaming τοπίο όπου το Fallout 3 της Bethesda αμαύρωνε το είδος των Post-Apocalyptic RPGs και η ελπίδα για ένα game που θα ξυπνούσε αναμνήσεις από το gameplay και το συγγραφικό μεράκι των πρώτων...

Continue reading...
 
Last edited:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Συμφωνώ απολύτως. Το Wasteland 3 κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να εξιλεώσει παλαιά αμαρτήματα της InXile (όπως το Numenera). Το σύστημα μάχης ταιριάζει απόλυτα με το κλίμα (ελπίζω σε κάτι παρόμοιο στο Baldur's Gate 3), το voice acting μέχρι στιγμής και οι διάλογοι με έχουν αφήσει ικανοποιημένο για το τι να περιμένω. Σκληρό, με έλλειψη σοβαροφάνειας, ό,τι πρέπει.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ωραιο ριβιου ρε συ, μπραβο!

"Το Wasteland 3, με άλλα λόγια, δεν είναι ένα game που θα φέρει την επανάσταση στα post-apocalyptic RPG με την καινοτομία των μηχανισμών του, ούτε ένα συγγραφικό ορόσημο για τα PC games της γενεάς μας όπως πχ το Disco Elysium. Το Wasteland 3 όμως είναι… ένα εξαιρετικό sequel του Wasteland 2. "

Αυτο ακριβως μαν! Οπως το λες δεν ειναι κατι που θα σε αφησει με το στομα ανοιχτο, ειναι ομως πολυ ωραιο rpgακι που περνας ομορφα μαζι του και αυτο δεν ειναι καθολου κακο!! :D
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
Φυσικά πήγα να διαβάσω πρώτα το review του 2 και βρήκα εξαιρετική την παρακάτω φράση :p

Και πού να δεις τι σού’ρχεται με το νέο Torment“, ακούγεται μια φωνή στο βάθος…
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
Που να ξέραμε οι δύσμοιροι τι μας έμελλε να πάθουμε...

Είναι ωραία κάτι τέτοια περιστατικά. Τα παλιά κείμενα λειτουργούν σαν χρονογράφημα και ιστορική πηγή για την εποχή της συγγραφής τους.
 
Top Bottom