What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Watch Dogs Legion: Hands On Preview

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Κατόπιν ειδικής πρόσκλησης της Ubisoft, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Watch Dogs Legion, το επερχόμενο sequel της αρκετά επιτυχημένης σειράς της εταιρίας, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου.
Το Watch Dogs Legion μας μεταφέρει σε μια μελλοντική (ή ίσως όχι και τόσο) εκδοχή του Λονδίνου. Η πόλη βρίσκεται κάτω από το έλεος της Albion, μιας πανίσχυρης εταιρίας που ελέγχει όλα τα συστήματα ασφαλείας, τα οποία περιλαμβάνουν εκατοντάδες κάμερες παρακολούθησης και οπλισμένα drones, ενώ το πλήρες «φακέλωμα» των πολιτών είναι το λιγότερο «κακό» που μπορεί να συμβεί. Όπως σαφώς αφήνεται να εννοηθεί, πίσω από την Albion βρίσκεται η Blume, η γνωστή και μη εξαιρετέα εταιρία που αντιμετωπίσαμε στα δύο προηγούμενα Watch Dogs, με τα σχέδιά της για το Λονδίνο να είναι προς το παρόν άγνωστα – αν και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι και τόσο ευχάριστα...

Continue reading...


 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
You had me at "KICK UP TUTORIAL" στα 40 δευτερόλεπτα. GOTY confirmed.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Άκρως ενδιαφέρων και λεπτομέρως σχεδιασμένος ο κόσμος. Πιστεύω ότι η συγκυρίες δεν θα το βοηθήσουν καθόλου βέβαια.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Πήρε το μάτι σου τίποτα λαμογιές στο θέμα του χάκινγκ; Όπως στα προηγούμενα που παρακολουθούσες ανθρώπους μέσα από τις κάμερες στο σπίτι, τρόλαρες ανυποψίαστους μέσω γουέμπκαμς, ατμ κτλ, έκλεβες λεφτά για καλό σκοπό πάντα από τα κινητά τους και άλλα τέτοια όμορφα; Ή να λερώσεις το ποινικό μητρώο όποιου γουστάρεις ον δε φλάι και να στείλεις αστυνομία ή σουάτ ανάλογα με τη σοβαρότητα του εγκλήματος που ποτέ δεν διέπραξε; Τα λέω όλα μαζί μήπως έκανες κάτι από αυτά ή είδες να γίνεται. Γιατί έχω ένα κακό προαίσθημα ότι δεν..

Ευχάριστο πάντως που επιστρέφει το ινβέηντ άλλου παίκτη. Αλλά όπως είπε ο Νορθ οι συγκυρίες δε θα του κάτσουν σε καλό. Και αν τις πολιτίκαλι κορέκτνες μλκς τους τις εφαρμόσουν και στα γκέημς κατά γράμμα τώρα που έδιωξαν όλους τους κακοπροαίρετους από την εταιρεία, δε θα κάτσει διπλά σε καλό. Τριπλά λόγω σάιμπερπανκ. Θα κάτσει στη τσέπη μας πάντως, νιώθω ότι η γκολντ θα χτυπήσει το 25άρι πολύ γρήγορα.

EDIT: Oκ δεν είχα δει κάτι στα άλλα βίντεο, αλλά τώρα που τελείωσα και το δικό σου ανησυχώ επίσημα. Τι διάολο, μόνο να τους αποσπάσεις τη προσοχή μπορείς των ράντομ πολιτών; Το μόνο παραπάνω που είδα στα άλλα βίντεο είναι η καρτέλα με τα σκιλς τους, για να ξέρεις αν σου κάνουν.
 
Last edited:

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Μπορείς να χακάρεις κάμερες και να δεις μέσω αυτών τους εσωτερικούς χώρους, αλλά δεν παρουσιάστηκε κάποια ευκαιρία να το πράξω εκτός αποστολών. Υποθέτω ότι μπορείς, εφόσον υπάρχει κάποια σχετική κάμερα σε άσχετο κτίριο. Πάντως χρήματα δεν κλέβεις μέσω των κινητών, αυτό σαν επιλογή δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Γενικά είναι διαφορετική η φιλοσοφία που ακολουθεί από τα δύο προηγούμενα (λιγότερες τρολιές δηλαδή). Περισσότερο εστιάζει στην "οργάνωση" της Dedsec παρά στον εκάστοτε πράκτορα, εξ' ου και η "απουσία" ποινικών μητρώων και τέτοια. Εκεί που ποντάρει είναι στην ποικιλία των πρακτόρων και η χρησιμότητα που μπορεί να έχει κάποιος σε κάποια αποστολή. Π.χ. ένας υπάλληλος της Albion μπορεί να εισχωρήσει πιο εύκολα σε ένα κτίριο της Albion από τον μασκοφόρο τυπά που βλέπεις στο βίντεο ή ένας enforcer είναι προτιμότερος για "γιούρια" αντί ενός hacker. Αν σκοτωθεί ή συλληφθεί ένας από τους πρακτορές σου, απλά δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για λίγη ώρα.

Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα, αλλά όντως, δεν κυκλοφορεί σε καθόλου καλή περίοδο...
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Nαι αυτό το είδα και στα άλλα βίντεα, είναι γαμάτη ιδέα να εκμεταλλεύεσαι πολίτες με προσβάσεις εδώ κι εκεί προς όφελός σου. Οκ τις τρολιές που λείπουν μπορώ να τις καταπιώ, είναι και λορ φρέντλι ένιγουεϊ. Αισθανόμουν κάπως στο 2 όταν έστελνα τα σουάτ στη γιαγιά που καθόταν στο παγκάκι στο πάρκο αφού της άδειαζα τη σύνταξη πρώτα από το κινητό, κι ας ήμουν βιτζιλάντε. Αλλά όταν το έκανες σε καμιά ράντομ συμμορία επειδή ήθελες να περάσεις από εκεί ήταν γαμάτο, χρήσιμο και λορ φρέντλι. Όπλα πάντως δε χρησιμοποίησα ποτέ, εκτός του βομβιδοβόλου που είχα αποκλειστικά για τους τρόλερς ινβέηντερς. Και ίσως το επαναλάβω στο λέτζιον όταν με το καλό, αν και με το κακό πλέον να αποκτάει ξεκάθαρα πρόσωπο είναι λίγο μλκ να πηγαίνεις με τη σφεντόνα και τα σμάρτις.
 
Top Bottom