What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Watch Dogs

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,682
Μόνο με άγγλους δεν κάνω παρέα. Είμαστε multi-ethnic. Όλοι οι καλοί χωράνε. :silly: :silly: :silly:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Μετά από παράκληση του soad667 ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/hq2upgV.jpg" alt="hq2upgV.jpg" class="bbcode_img" />
<img src="http://i.imgur.com/ydnKLe9.jpg" alt="ydnKLe9.jpg" class="bbcode_img" />
<img src="http://i.imgur.com/u62LyjV.jpg" alt="u62LyjV.jpg" class="bbcode_img" /></span>

P.S. <span class="bbcode_spoiler">Τον Stormtrooperάκο τον έχω φτιάξει εγώ με έτοιμο σχέδιο, είναι πολύ εύκολος σαν τους ανοιχτούς κύβους στο δημοτικό, όποιος θέλει μπορώ να του στείλω το σχέδιο <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> </span>
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,441
Οφ τόπικ: Κάρα, και εσύ Μηχανολογία σπουδάζεις;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Πόντοι για τον χάρτινο Στορμτρουπεράκο! Έχω και 'γω τέτοιους κεφάλες Γκέραλτ+Τρίς να με αγναντεύουν βλοσυρά <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια, τον είχα τυπώσει σε Α3 να βγει μπόλικος
https://www.google.gr/search?q=cubeecraft&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=0zqIU-34BoKn0AXsuYDIAg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=923#imgdii=_

@vtheofilils ναι, αυτό το ράφι έχει κυρίως κατεύθυνση περασμένα-ξεχασμένα δεν χρειάζεται να ανοιχτούν οπότε βολεύει να μπουν μπροστά πιο ουσιώδης πράγματα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ok, respect. :worship:

H δεύτερη φώτο όλα τα λεφτά, έτσι στημένα όλα τα minions να βλέπουν τον μεγάλο, ο Yoda στον κόσμο του και ο Στορμτρουπεράκος™ στο πλάι να κλέβει την παράσταση με τις τέλειες καμπύλες του. :thumbsup:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
O Stormtrooperάκος μάχεται με ένα super battle droid και ένα battle droid στα πόδια του, υπάρχει κι ένας grenadier clone trooper, είναι μικρούληδες δεν πολυφαίνονται, στην 1η είναι στα αριστερά μπροστά.
Ο Yoda τους έχει για πλάκα άμα θέλει χωρίς καν να σηκωθεί από το δέντρο.
Λατρεύω την αντίθετη αναλογία Obi-Wan/Yoda πάντα πάνω στον κορμό ο Obi-wan <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Με τις τελευταίες εξελίξεις όλο το ράφι ήταν Disney ζούσαν ειρηνικά μέχρι που ήρθε ο Aiden...
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
ριβιού στο στημ:
BANK ACCOUNT HACKED
[Being, Sentient]
[Suckered by Ubisoft]
[Age: 27]
[Occupation: Idiot]
[Bank Account: -$59.99]

χαχαχα
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,158
Πολύ καλή η συσκευασία στο κολέκτορα και παρα πολύ καλή ποιότητα η φιγούρα που είχε μέσα. Τώρα για το game θα το δω σήμερα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Με κάθε post που διαβάζω απογοητεύομαι όλο και περισσότερο για το Watch_Dogs. Δεν τολμώ καν να το βάλω στο PC που έχω.

offtopic
Dorf FTW!!!!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,682
Όλα αυτά ήταν trick της Ubisoft για να ανεβεί ακόμη περισσότερο στα μάτια μας το Murdered: Soul Suspect. Αυτή θα είναι η GotY του τετραμήνου (GotS δηλαδή <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />).
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,441
Νομίζεις Βόρειε! Όλα είναι σχέδιο της CDProjeckt για να σπείρει τον όλεθρο ο Geralt καβάλα στο άλογο του το 2015.
:trollface:
Μας κερνά πολλά πικρά ποτήρια το ΑΑΑ gaming. Μήπως να ακολουθήσουμε τον δρόμο του Μποράτσο προς τα indie; Αν και εκεί έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί "αλεξιπτωτιστές" <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> .
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,353
Με βασάνισε αλλά έτρεξε τελικά. Ήθελε να αλλάξω το directory του Uplay για να δουλέψει... Anyways.

Πρέπει να πω ότι τα Ultra textures είναι πολύ όμορφα αλλά και πολύ βαριά. Από την μία τα 3Gb vram και από την άλλη όταν μια gpu τα έχει κάνει stuttering, ιδιαίτερα στην οδήγηση και όταν βρέχει. Η ubi το ψάχνει και λέει πως θα το διορθώσει. Προς το παρόν προτείνει κάτι αλχημείες στο support αν λειτουργήσουν θα ενημερώσω. Πάντως προσωπικά τα visuals τα βρήκα αρκετά εντυπωσιακά

@g0o
<span class="bbcode_spoiler"><blockquote>, η δυνατότητα take down που υπάρχει σε όλο το game, εδώ δε δουλεύει. Ο Aiden μπορεί, και έτσι όπως τον παίζω εγώ αυτό κάνει, αντί να σκοτώσει, να αναισθητοποιήσει όλους τους ληστές, βιαστές και δολοφόνους που το γαμηστερό κινητό του βρίσκει από μόνο του σε όλη την πόλη. Αλλά για το ειδεχθές έγκλημα του απειλητικού τηλεφωνήματος, ο αιμοσταγής ένοχος πρέπει να πεθάνει.</blockquote>
</span>

g0o μια χαρά δούλεψε το take down σ' αυτόν τον τύπο. :eek:hmy: Κι αυτό που λες με την αστυνομία δεν ισχύει. Δηλαδή αν πχ όταν έρχονται τα περιπολικά μπεις σε άλλο αμάξι και πατήσεις hide in car ή αν ανέβεις σε μια σκεπή ξέρω γω μπορεί να σε ψάχνουν οι μπάτσοι και να σε χάσουν άνετα. Μάλλον το πήρες με κακό μάτι το καημένο το παιχνιδάκι

Οι πρώτες εντυπώσεις μου μόνο καλές είναι...

Voila και μερικά screenshots 1440p όλα φουλ (εκτός ΤΧΑΑ x2)μπλα μπλα
http://postimg.org/image/magame8pj/full/
http://postimg.org/image/z0spdalf9/full/
http://postimg.org/image/cwnkdv8e3/full/
http://postimg.org/image/u28lci3kr/full/
 

archantwn

Hobgoblin Captain
Joined
Jul 29, 2013
Messages
388
Πάντως εμένα το παιχνίδι μου φαίνεται μια χαρά σε όλους τους τομείς (και ας βαράει 75 βαθμούς η κάρτα με 3,584Gb usage). Ακόμα και το stutter δεν μου φαίνεται πολύ έντονο.

ccwr το ΤXAA δεν σε ενοχλεί λόγο της θαμπάδας που κάνει;
kara το πρώτο πράμα που παρατήρησα στο ράφι, ήταν το μπλέ βιβλίο για τα Σ.Α.Ε..... ακόμα βλέπω εφιάλτες
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,440
@ccwr

Ας το πάρουμε ανάποδα. Για την αστυνομία, ξέρω πως έτσι ακριβώς που λες θα έπρεπε να συμβαίνει. Το δοκίμασα πάνω από 30 φορές, δε δούλεψε ούτε μια, αν και δεν υπήρχε περίπτωση να πρόλαβαν να με βάλουν σε line of sight.

Αλλά σε αυτό ας πούμε πως υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες.

Αυτό που λες με το takedown όμως με προβληματίζει σοβαρά. Σε μένα απλά δε γινόταν, και δεν είναι κάτι δύσκολο, ένα κουμπί όταν έχεις πλησιάσει στα 1-2 μέτρα (και πλησίασα και παραπάνω). Patch στο ενδιάμεσο δεν έχει βγει, οπότε wtf :unsure: .

Με κολάζεις να το ξαναβάλω, να κάνω και ένα verify integrity και να ξαναδοκιμάσω, αν και οι λόγοι που το παράτησα δεν έχουν να κάνουν με τα παραπάνω.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Δυστυχώς...
<img src="http://hugelolcdn.com/i/283456.gif" alt="283456.gif" class="bbcode_img" />
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Ακολουθεί μίνι-review-άποψη:

Μόλις το τελείωσα. Έχω ανάμεικτες εντυπώσεις. Απ' την μία πολύ απλά δεν μπορώ να συμπάσχω με όλο αυτό το κύμα hate που βλέπω τις τελευταίες μέρες, από την άλλη, το παιχνίδι δεν είναι αριστούργημα. Έχει αρκετά προβλήματα. Αυτά μπορούν να εντοπιστούν και στο στόρυ και στο pacing των αποστολών.

Όσοι καταφέρατε να μειώσετε τις προσδοκίες σας, μπράβο, θα ανταμειφθείτε με ένα πολύ καλό παιχνίδι και ένα ενδιαφέρον twist στην γνωστή πλέον φόρμουλα GTA/Open World 3rd Person Shooter.
Αν έπρεπε να βάλουμε βαθμολογίες, είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που θα άξιζε 8/10.

Στα θέματα του performance, έπαιζα με την 7950 Boost και τον Phenom II x6 και όλα στα μέγιστα (εκτός του Ambient Occlusion, το είχα HDAO και όχι HBAO - ή + ) και Temporal SMAA. Συνήθως είχα 40-50 fps, πολύ ικανοποιητική εμπειρία, αλλά όπως σημειώθηκε, τα Textures είναι βάναυσα. Έτσι θα δείτε το performance να πέφτει κατακόρυφα όταν οδηγείτε και πρέπει να φορτώνει συνέχεια textures. Από περιέργεια, μετέφερα το παιχνίδι στον SSD, αλλά δεν είδα διαφορά.
Το αποδείξανε και στο HardOCP btw, όπου ολόκληρη 780 Ti δεν μπορεί να αποδώσει σωστά διότι έχει 3GB VRAM. Η 290X με 4GB δεν έχει θέμα.
Ο αδερφός μου το παίζει σε Phenom II x6 και αυτός, με 5770 και όλα στο Low και πάει σφαίρα, ίσως καλύτερα απ' ότι το έπαιζα εγώ από θέματα framerates. Πάντως, και στα High, οι διαφορές είναι μικρές με τα Ultra, και το παιχνίδι δείχνει πανέμορφο. Τα Ultra Textures όμως είναι απλά απίστευτα. Εκπληκτική ποιότητα.

Να πω ότι είναι από τους πιο όμορφους τίτλους που έχω παίξει ποτέ. Ναι, έχει ατέλειες εδώ και εκεί, όπως το Dynamic lightning από προβολείς αυτοκινήτων. Αλλά ειλικρινά, είτε μέρα είτε νύκτα, δείχνει απλά απίστευτο με όλα τέρμα πάνω. Όσοι κλαίγονται ότι τα γραφικά είναι "last gen" ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Μου φαίνεται τουλάχιστον ηλίθιο. Α, και στα cutscenes ανεβάζουν την λεπτομέρεια στα γραφικά των πρωταγωνιστών και πολύ απλά έπεσε το σαγόνι μου στο πάτωμα.

Προσωπικά βρήκα το story χλιαρό. Τα cutscenes είναι επικά και απλά δεν χόρταινα να τα βλέπω όπως ανέφερα. Αλλά οι χαρακτήρες είναι σχετικά ρηχοί και γενικά μπάζει σε αρκετά σημεία. Πετάει και κανά δύο twist, αλλά δεν λέει και πολλά. Το τέλος του δένει πολλά σημεία και είναι αρκετά καλοφτιαγμένο, αφήνει ξεκάθαρες υπόνοιες για sequel, μένει να δούμε αν θα πουλήσει καλά το παιχνίδι για να μπει σε παραγωγή το Watch Dogs 2.

Μου έκανε εντύπωση όμως ο τόνος του παιχνιδιού και της ιστορίας. Είναι ένα παιχνίδι ξεκάθαρα 18+, με πολύ βρισίδι, βυζιά και ενίοτε γαμίσια. Αντί όμως να το πεθάνει όπως η Rockstar (της οποίας είναι και το στυλ φυσικά), είδα πως έκαναν εξαιρετική δουλειά. Τα βρισίδια που πέφτουν θα τα έριχνα και γω για παράδειγμα σε αντίστοιχη περίσταση. Επιπλέον, θίγει ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά τις υπόγειες μαφίες και δεν γίνεται ποτέ αναφορά σε ναρκωτικά, πράγμα που τους τιμάει.
Το θέμα αυτό τελικά καταλήγει να είναι ένα αρκετά μεγάλο side mission, που όμως είναι ανιαρό και τελικά δεν κατέληξε κάπου ουσιαστικά. Είναι μία τίμια προσπάθεια.

Ο μόνος λόγος που δεν πήρα το παιχνίδι εξαρχής είναι το μισητό σε εμένα Uplay. Τα τελευταία χρόνια καταβάλλω προσπάθεια να αγοράζω όσα παιχνίδια θέλω να παίξω στα σοβαρά, διορθώνοντας ένα άσχημο παρελθόν και μία πικρή αλήθεια εδώ στην Ελλάδα ειδικά. Όμως, όταν βλέπω εκτρώματα σαν το Uplay, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω λεφτά στην εταιρία.
Ίσως το αγοράσω σε κανέναν χρόνο σε φυσική κόπια, όταν πλέον η τιμή του θα έχει πέσει κατακόρυφα. Πολλοί θα διαφωνήσουν με τα λεγόμενά μου και καλά θα κάνουν.

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσω το Watch Dogs ή να το παρομοιάσω με κάποιο άλλο παιχνίδι παλαιότερων ετών τότε αυτό θα ήταν το Assassin's Creed 1. Πολύς ντόρος και αναμονή για ένα παιχνίδι που είχε μερικές ευφυέστατες ιδέες, αλλά μέτριο προς κακό pacing.
Αν το δούμε αναλογικά όμως, το Watch Dogs είναι σίγουρα 1-2 κλικ παραπάνω. Μένει να δούμε αν ένα πιθανό sequel θα καταφέρει να κάνει αυτό που έκανε το Assassin's Creed 2, να βελτιστοποιήσει την φόρμουλα.

Αυτά τα ωραία!
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487


f2bnp wrote:
μένει να δούμε αν θα πουλήσει καλά το παιχνίδι για να μπει σε παραγωγή το Watch Dogs 2.
</blockquote>

Σχετικά με αυτό απλά να πω ότι το Watch Dogs έσπασε το ρεκόρ της Ubisoft για τον τον τίτλο με τις περισσότερες πωλήσεις την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Είχα και γω λίγο χρόνο να το παίξω σήμερα, σαν πρώτη εντύπωση θετικότατη.

Τέλειωσα την πρώτη main mission, χάκαρα τους 2 σημαδεμένους πύργους στο χάρτη, απέτρεψα 1-2 εγκλήματα και πήγα digital trips --->madness
Άρχισα να πατάω με το αμάξι δαιμονισμένους αστυνομικούς, έχει και δικό του ξεχωριστό skill tree!! Μου αρέσει που έχω πρόσβαση σε αυτό από την αρχή και δεν πρέπει να τελειώσω το παιχνίδι πρώτα ή να γίνω master σε κάτι <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,353
<blockquote>Το αποδείξανε και στο HardOCP btw, όπου ολόκληρη 780 Ti δεν μπορεί να αποδώσει σωστά διότι έχει 3GB VRAM. Η 290X με 4GB δεν έχει θέμα.</blockquote>

Δοκιμάζοντας αυτό που μου πρότεινε το tech support για το stutter είδα μια μικρή βελτίωση, Απ αυτά που διαβάζω πάντως δεν φαίνεται να είναι τόσο θέμα hardware όσο προγραμματισμού. Στο known issues tou ubiforum αναφέρει ότι αναμένουμε patch γι αυτό... btw κι εγώ με 780ti sc παίζω, συνήθως είναι στα 60fps αν εξαιρέσεις το statter και κάποια βαριά σημεία που πάει στα 45(χωρίς TXAA). Στα 1080 πάντως δεν νομίζω να είχε κάποιο θέμα αν και δεν το έχω δοκιμάσει..

@Archantwn
Δεν ξέρω γιατί ακούγεται αυτό για την θαμπάδα, το είχε πει και ο φίλος f2bnp πιο πάνω (νομίζω) και το αναφέρει και η nvidia. Γενικά δεν παρατηρώ κάτι ενοχλητικό βάζοντας το TXAA. Μπορεί να φταίει και η ανάλυση dunno. Συνεχίζει βέβαια να μου τρώει αρκετά frames (~10) και δεν ξέρω αν θα το κρατήσω.

@g0o

Φαίνεται δεν έβλεπες μπροστά σου απ την τσαντίλα και τον ήθελε νεκρό τον πουσ^*!! Πάντως χωρίς πλάκα δεν του αξίζει rage uninstall είναι ωραίο παιχνιδάκι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Κάνει και συχνά autosave δεν κατάλαβα πως την πάτησες..

EDIT:
Ubi support για το stutter, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να δοκιμάσει:
<span class="bbcode_spoiler"> Navigate to Gamedir and create a shortcut to the file Watch_Dogs.exe
Now right click on the shortcut and choose properties from this screen can you edit the Target line ex. "C:\Games\Watch_Dogs\bin\Watch_Dogs.exe"
after the last " add a space and type this -disablepagefilecheck
Apply the changes and try to run the game from this Shortcut</span>
 
Top Bottom