What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Wearables

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα των wearables <br>Τελικα αξιζει η αγορα τους;
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο. Ωραία βραχιολάκια σε υπερβολικά, για μένα υψηλή τιμή, και ολίγον άχρηστα.<br>Πριν λίγες μέρες η Fitbit δέχτηκε μια ωραιότατη μήνυση γιατί έδειχνε άλλα ντι άλλων ως χτύπους καρδιάς. H Fitbit είχε τις περισσότερες πωλήσεις για το 2015.  <br>http://www.foxnews.com/health/2016/01/07/fitbit-being-sued-for-faulty-heart-rate-tracking.html" class="bbcode_url">Fitbit being sued for faulty heart rate tracking<br><br>Γενικά πάντως δεν είναι αξιόπιστα, το καλό είναι πως τα βελτιώνουν συνεχώς.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
To 2004 ειχα παρει ενα ρολοι απο το μοναστηρακι... Ακομα το φοραω!
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
<blockquote><br>Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο. Ωραία βραχιολάκια σε υπερβολικά, για μένα υψηλή τιμή, και ολίγον άχρηστα.<br>Πριν λίγες μέρες η Fitbit δέχτηκε μια ωραιότατη μήνυση γιατί έδειχνε άλλα ντι άλλων ως χτύπους καρδιάς. H Fitbit είχε τις περισσότερες πωλήσεις για το 2015.  <br>http://www.foxnews.com/health/2016/01/07/fitbit-being-sued-for-faulty-heart-rate-tracking.html" class="bbcode_url">Fitbit being sued for faulty heart rate tracking<br><br>Γενικά πάντως δεν είναι αξιόπιστα, το καλό είναι πως τα βελτιώνουν συνεχώς.<br></blockquote><br>Για τα χρηματα που κοστιζει οντως 80 παλμοι ανακριβεια δεν το λες αμελητεα διαφορα<br>Εριξα μια γρηγορη ματια και ειδα στην αγορα και με 60 ευρω
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Σκεφτόμουν πρόσφατα να πάρω το mi band 1s (γι&#039; αυτό ρώταγα για τελωνεία, κτλ). Τελικά, προς το παρόν, μου έφυγε η κάψα αγοράς του. Μπροστά σε αυτό τα υπόλοιπα μου φαίνονται ακριβά. Τόσα λεφτά μόνο και μόνο για να έχεις αποθηκευμένα στο κινητό κάποια δεδομένα;<br><br>Προσωπικά έχω ένα ρολόι (απλό, ψηφιακό) το οποίο δεν είναι smartband αλλά κάνει ό,τι κάνουν τα smartbands και έχει μάλιστα ζώνη στήθους για τη μέτρηση των παλμών.<br><br>Αλλά πιστεύω πως τα smartwatches δεν θα έχουν και πολύ μέλλον. Τα smartbands από την άλλη, πιστεύω ότι μάλλον θα εξελιχθούν αρκετά.
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Εγω παλι πιστευω οτι γενικα θα πεσει μεγαλη βαρυτητα τα επομενα χρονια και στα smartbands αλλα και στα smartwatches οπως και σε αλλα αντικειμενα τυπου glasses κτλ.Προχθες διαβαζα ενα αρθρο οτι εχει μπει σε προτζεκτ για καθημερινη χρηση ρουχισμος που θα προσαρμοζει την θερμοκρασια του σωματος αναλογα στο περιβαλλον που βρισκεσαι.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Όταν θα ξεκινήσουν τα implants το συζητάμε. Μέχρι τότε, όλα είναι χιπστεριές και οι πωλήσεις τους βασίζονται ΚΑΘΑΡΑ στο marketing καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν παρέχει καμία απολύτως χρήσιμη λειτουργικότητα την οποία δεν παρέχει κάποια άλλη ήδη υπάρχουσα συσκευή.
 
Top Bottom