Where Winds Meet

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Ε, μα. Θα το ανοιξω το γαμωθρεντ τελικα γιατι, όπως φαινεται και λεγεται (κι εχω προφητεψει επισης :p ) προκειται για γκοτιά. Το πρωτο wuxia οπεν γουωρλντ κειμ, το περιγραφουν. Και τωρα που εμαθα κι αλλα 2-3 πραματακια ειμαι ακομα πιο εντυπωσιαζμενος.

Λοιπον, ο κοζμος εχει μπερδευτει κι αλλου γραφεται ότι είναι ΜΜΟ το κειμ κι αλλου όχι. Ακου τωρα: είναι φρη του πλέι, εχει μουλτιπλέιε μοουντ κανονικο, με raids, guilds, pvp, πως τις λετε αυτές τις βασκανίες του βελζεβούλ, εχει κοοπ μεχρι 4 ατομα κι εχει και κανονικοτατο σολο μοουντ. Φρη του πλει κι αυτό, όλα στο ιδιο πακετο. Οι ντεβς κι ο λουκας όπως θα δειτε, σχιζουν τις ρομπ ντε σαμπρ τους ότι το μονεταιζέισο απ το οποιο θα βγαλει τα κερδη του το κειμ αφορα μονο κοζμετικς, ρουχα, στολες,, μαουντς κλπ, και θα είναι απολυτα διακοσμητικο. Το γκειμπλει δεν θ αλλαζει ειτε δεν δωκεις μια, ειτε τους γεμισεις κρύπτος και γιούρος. Και μιλαμε για πανω από 100 με 150 ωρες περιεχομενο λενε. Ιμπρεσιβ.

Τωρα για γραφικα και μαχες τι να λεμε. Εχω ξαναποσταρει κατσήνς, είναι ονειρικο το σετινγκ. η μηχανη γραφικων δεν ειναι ουτε ανρηαλ ουτε γιουνιτυ, ειναι δικη τους, in house, και φαινεται μια χαρα. Και βεβαια είναι επηρεασμενοι και απ τις ταινιες των 70s που προσωπικα λατρευω. Ενταξει, οι αθρωποι εχουνε βαλει σαν οπλα ομπρελα, βενταλια κλπ όπως φαινεται και στο βιντεο. ξεκαθαρη επιρροη από τους κινεζικους θρυλους και παραδοσεις, οπως εχουν μεταφερθει στις ταινιες των shaw μπραδερς των 70s.

Eχουν μεσα και χαριτωμενιες, όπως για μαουντ μια χηνα ξερωγω που σε κουβαλαει στην πλατη, πραγμα που πολύ διασκεδασε τον λουκά όπως θα δειτε.

Ενταξει, μπορω να σκεφτω καποιο αρνητικο, που θα είναι μαλλον οι σαιντ κουεστς. Δεν μπορω να φανταστω ότι αφου θα είναι συγχρονως και mmo το κειμ, οι κουεστς θα είναι σε επιπεδα καλου οφλαιν οπεν γουωρλντ αρπιγκι. προφανως, δεν θα διαπραξω την Υβρι να χρησιμοποιησω το ονομα του Απολυτου, ουτε θα ηταν λογικο να περιμενω τετοιου επιπεδου περιεχομενο, αλλά ενταξει, θα μαι ευχαριστημενος να είναι οι κουεστς σε επιπεδα των καλυτερων σαιντ κουεστς των ασασι κρη (των κανονικων κουεστς εννοω, όχι τα κυνηγια των κολέκτιμπλς…).

Αυτά. Ετοιμο είναι, εχει κυκλοφορησει σε ασια, και αυτή την στιγμη τρεχουν το ”final playtest”, οπότε λογικα δεν αργει και τοσο να βγει σε φουλ ρηληζ.

Ζωηροτατα στο ρανταρ.

Το βιντεο του επισης εντυπωσιασμενου λουκά:

Όμορφο αλλά τα ΜΜΟ δεν είναι για εμάς τους γέρους :p

Νορμάλ τίτλος-ποιος είσαι και τι έκανες στο Χειρομαλάκτη;;

Ο οποίος τίτλος - ασόβαρο mode - μου βγάζει κάτι σε τέτοιο

IMG20250801105425.jpg

Αχέμ back on track...
Το παιχνίδι μια χαρά φαίνεται, αρκεί να είναι περισσότερο προς το Απόλυτο και λιγότερο προς μιμητές μεριά γκουχ γκουχ με πήραν τα αέρια οκ σταματάω τελευταία AC.
Κάτι που θα καθοριστεί φυσικά από την ποιότητα του γραψίματος και φυσικά όπως σωστά είπες τα quests. Φοβάμαι μην το γεμίσουν fetch quests του κιλού, όπως συνηθίζεται στα mmo. Θα δούμε.

Ανεμομαζώματα - Ανεμοσκορπίσματα: Η συνάντηση (Γουεαρ Δε Γουιντζ Μιτ)

Για δωρεαν παιχνιδι δειχνει οντως πολυ καλο και το ρανταρ του Μαλαχτη το εμπιστευομαι καλως ή κακώς. Οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον.

κοιτα, αδαν. μετα απο αρκετες ευγενικες παραινεσεις των αδμινς, αποφασισα να μην σαμποταρω την σοβαροτητα του φόρου. και
θα βαζω τους χειρομαλαχτικους τιτλους σε ταγκς.
βεβαια, θα μπορουσα να βανω τον κανονικο τιτλο σε ταγκ, και παλι το σερτς τον βρισκει, αλλά βρε παιδι μου θελω ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ να καμω μπέιμπι στεπς προς την ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ κι ενα απ αυτα, ειναι και αυτο....

βλαδ, εφχαριστώ, αλλά να ξες οτι ατακες τυπου: "...το ρανταρ του Μαλαχτη το εμπιστευομαι..." καποια μποτακια τις αρπανε και τις μεταφερουν σε αλλα θρεντς... :D

Δωρεάν και κινέζικο. Τί μπορεί να πάει άραγε στραβά;

ακομα ενα αριστουργηματικο τρέιλε. αυτη την φορα εχωμε και ρηληζ ντέιτ.
14/11.

ο λουκάς ειχε το παιχνιδι στα χερια του για 5 μερες και δηλωνει εντυπωσιασμενος. οκ, (ελπιζω να μην ξερει ελληνικα, και αν ναι, να μη διαβαζει ρεηκουι), οσο κι αν τον συμπαθω, εκεινον και το παιγνιδι, δεν εχω προβλημα να δωσω αρκετες πιθανοτητες να ειναι μεροληπτικος για λογους... (που δεν ειναι δουλεια μας να υποθεσωμε, ετσι δεν ειναι??)

παντως δεν εχεις κανείς κατι να χασει. μιλαμε για εντελως φρη του πλει κειμ κι οτι τα μονετάιζντ καστομαιζέισονς ειναι καθαρα για λογους ομρφάδας και δεν εχουν αντικτυπο στο γκειμπλέι (πανω σ αυτο σκιζουνε τα ρουχα τους οι ντεβς). το στυλ, οπως μαντευαμε, ειναι κατι σαν ασάσι κρή της τελευταιας "rpg" τετραλογιας..
ασχετο, ο λουκάς (δες πρωτο ποστ στο θρέ) συνεχιζει να κανει τρελλη χαρά με την χηνα - mount. εγω παλι βρηκα υπερβολικα αστειο το σκηνικο στο 8'05'' περιπου...

tl/ds:

θετικα:
- 150 + ωρες
- δεν υπαρχουν φετς κουεστς τυπου φερε 25 μολόχες, 35 ανθη γιασεμιου και μια τσαγερα να σου φτιασω τσαγάκι. η συντριπτικη πλειοψηφια των σαιντ κουεστς εχει απο πισω λορ, διαλογους με npcs και ειναι δεμενη με το ολο στορυ
- ικανοποιητικη μαχη και μπος φαιτς
- σετινγκ, αναπαρασταση κοσμου, γραφικαρες
- τσαμπα πράμα

αρνητικα (για μενα):
- περιπλοκο λεβελινγκ και γενικα πραγματα οπως π.χ. κατι που δειχνει στο βιντεο, που ενας μερτσαντ σου "πουλαει" ολοκληρο δεντρο απο καποια σκιλς και γενικα καποιοι νεωτερισμοι που εμενα τουλαχιστον θα με χαωσουν σιγουρα. δες στο 11'20'' περιπου. τα λεει.
- δεν κανει ουτε ενα δευτερολεφτο αναφορα για το μειν κουεστ. υποπτο. προφανως ειναι σα να μην υπαρχει, δηλ. κατι πολυ γενικο και χαλαρο, ή οντως δεν υπαρχει καν, ετσι καταλαβαινω. οκ, μην ειμαστε και πλεονεκτες...

οπως θα χετε καταλαβει μ αρεζει τρελλα το σετινγκ και περιμενω με ανυπομονησια το ρηληζ. οκ, δεν προκειται για γκοτιά μεγατονων, αλλά χαιρομαι πολυ που οι κινεζοασιατες εχουν μπει γερα στο κολπο του "δυτικου" γκειμινγκ και θα δωκουν πραγματακια, ενω δεν τους το χα για να πω την μαυρη αληθεια. και περισοτερες επιλογες = καλό πράμα.

το βιντεο του λουκά:

Όσον αφορά τις τζαπανίλες, αυτό που μου έριξε το σαγόνι ήταν το Ghost of Yotei.
Τωρα έχουμε κι αυτό.
Είναι και το Tsushima στην λίστα. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Όσο μεγαλώνω γίνομαι πλοκαμάκιας...

Όσον αφορά τις τζαπανίλες, αυτό που μου έριξε το σαγόνι ήταν το Ghost of Yotei.
Τωρα έχουμε κι αυτό.
Είναι και το Tsushima στην λίστα. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Όσο μεγαλώνω γίνομαι πλοκαμάκιας...

To Black Myth Wukong δε το έχεις πάρει χαμπάρι καν; Νομίζω πως ο λόγος που μας αρέσουν τα τελευταία κινέζικα/τζαπανέζικα είναι ακριβώς επειδή δεν έχουν πλοκάμια.

Το είχα στο ραντάρ εξ ανακοινώσεως, ως φαν και της ιστορίας πίσω από το παιχνίδι, αλλά κάτι δεν μου κάθισε το gameplay, οπότε λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπήκα.

και κλασικα, το αποθεωτικο ρηβιου της ημέρας, απ το γκειμινγκ μπολτ αυτη την φορά.
(νεα γαμάτη αρκουδοχρήση στο 8'11'')

@Chronomancy , καμμία σχεση με αυτο που λεμε εδω μεσα πλοκάμοrpg, χρονό. φαντασου τις ταινιαρες shaw brothers των 70s με μια εσανς βελτιωμενου ασασι κρή origins-odyssey-βλαχάρας (το σαντοους δεν το εχω παιξει, ουτε και προκειται)

Last edited:
εννοειται οτι θα ποσταρω και κριτικες οπως του ACG που βρισκει και καποια αρνητικα σημεια στο κειμ (δευτερευοντα κατα την αποψη μου).

κυριως απ οτι καταλαβα, το γεγονος οτι ειναι κινεζικο τον κανει εξαιρετικα δυσπιστο. δεν ειν ωραια πραματα αυτα οταν δεν εχουν δωσει αφορμη οι ντεβς. εχουν πει οτι το μονεταιζέισο θα ειναι αποκλειστικα για κοσμετικς, ουτε περισοτερα exp, ουτε όπλα με ενα μυριο νταματζ. ε, παραμενει δυσπιστος αν και το κειμ παιζεται ηδη εδω και μηνες στην ασια. οκ, δικαιωμα του.

επισης βρισκω τρομερα αστειο το γεγονος οτι η κυρια ενσταση των σχολιαστων απο κατω, ειναι οτι το παιχνιδι ειναι δωρεαν. με ξεπερνα. καποιοι λενε οτι λογω αυτου, δεν θα παιξουν το κειμ. ενω αν τους ζηταγανε κανενα εικοσαρικο, υποθετω θα το δινανε χαρωποι και δεν θα χανε καμμια επιφυλαξη. τι να πεις? φουντ φορ θωτ.

Στη λίστα μου το βαλα. Τώρα αν το βάλω και στον σκληρό μου θα δείξει.

Το κατέβασε τελικά κανένας για να πει εντυπώσεις? Έχω έρθει στο πατρικό μου μέχρι τη Δευτέρα οπότε για να σκοτώσω την ώρα αύριο ίσως το βάλω δειλά-δειλά να κατεβαίνει μες στο βράδυ.

Επαιξα ενα μισαωρο, ελαχιστα παραμετροποιησιμο και με αχρειαστη πολυπλοκοτητα.

Εχοντας ευχαριστηθει τα ne zha ταινιακια και την ολη μοντερνα wuxia αισθητικη νομιζα πως θα ηταν καλης ποιοτητας και αυτο, αλλα δυστυχως φαινεται mmo σκουπιδι. Αν εχεις 96γιγα για χασιμο δωστου μια ευκαιρια να δω και τριτη αποψη

Back