Where Winds Meet

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ε οχι και μμο σκουπιδι...
κι εγω εγκωσα με την πολυπλοκοτητα και τις απειρες δραστηριοτητες, αλλά στα γραφικα στα κατσηνς και στην παραμετροποιηση, σπερνει.
περα απ την παραμετροποιηση του χαρακτηρα, (που οκ, ας πουμε οτι δεν εχει μεγαλη σημασια, αλλά οι επιλογες ειναι κυριολεκτικα δεκαδες), απο τα σετινγκς και μονο φαινεται η δυνατοτητα παραμετροποιησεων στο καθετι.

και η μαχη, απολαυστικοτατη. αν εισαι χταποδι, βεβαια. δεν ειμαι για να "git gud" στα γεραματα...
αυτο με την μαχη και τα δεκαδες "υποσυστηματα" του παιχνιδιου που εχουν και αντιστοιχο βαθος το καθενα, με απομακρυναν. τα γραψα και αλλου. οπως και το εκνευριστικο ανηψι του ηρωος που εμφανιστηκε ακριβως μετα το τουτοριαλ και μου επρηζε τα κρεματζολια. δεν θελει και πολλα ο μαλαχτης για το ρεη - ανινστώ....

Το έχω κατεβάσει αλλά δεν έκατσα να το δω ακόμα

Πω, καταλαβαίνω γιατί το παιχνίδι μπορεί να είναι εθιστικό. Παίζω κάνα μισάωρο και ήδη από την πρώτη περιοχή έχεις 5 δισεκατομμύρια τυράκια ντοπαμίνης. Μυστικά, εμπόρους, όπλα, mini-bosses, θησαυρούς, ασύγχρονο multiplayer όπου παίκτες αφήνουν σημειώματα ο ένας για τον άλλο, εξερεύνηση χαρτών, τεχνικές, ΓΑΜΗΣΕΤΑ.

σεβασμιοτατε, πως την παλεψες με το 4χρονο ανηψι?

βεβαια, οκ. εννοειται οτι το αφησα σ ενα ξεφωτο κι εφυγα για κανενα μισαωρο κανοντας οτι αλλη μλκ μου κατεβηκε στο μυαλο, σκοτωσα εναν περαστικο, εκλεψα ενα αλογο, εφαγα κατι ληστες..
αλλά ειναι κειμ για ερημιτες και δεν εχω παρει συνταξη ακομα. ισως τότε...

σε αλλα νεα, τα προντάξο βαλιους ειναι στον θεο, να το πουμε αυτο.

Εννοείται το παράτησα κάπου κι εγώ το μικρό, μετά την εισαγωγή τρέχει προς τα κάπου κι εγώ το αγνόησα και άρχισα να ψωλάρω αριστερά δεξιά, σκοτώνω εξωγήινους ληστές, καθαρίζω μπουντρούμια, κυνηγάω κάτι πουλιά #NoHomo

αραγες εκανες το
κουεστ με την αρκουδα??

φευγω εγω τωρα. Don't shoot the messenger. 😇🫶

Ρε συ ΜπραΜπρού, δεν σε είχα για σκληρά Πλοκαμικό, τί γκένεται, έχασα επεισόδια, είχες μεταστροφή στο ύστερο γήρας ή το κουσούρι ελόχευε παλαίοθεν;

παταξον μεν, δοκίμασε δε.

δεν ειναι πλοκαμοπαιχνιδο τουτο δω, βοραχο. ισως παρεξηγησες επειδη υπαρχουν κινεζοι στον περιβαλλοντα χωρο...
μην εισαι τοκσικός τωρα. ρωτα και τον αρκουδοσφαχτη.

θα ελεγα οτι ειναι ενα πολυ πιο προχωρημενο ασάσι κρή λάικ (απ αυτη την τριαδα που σε ειχε ψυχαγωγησει βαθχιά, αν θυμαμαι καλά (όριτζι, όντυσυ, βλαχάρα)). και ασε τι λεω εγω. δες ενα ρηβιου στο γιουτιου, ή απλα δες το σκρην του χέλιου με το αρκουδοτομαρο, ειναι ενδεικτικο. με μια ματιά εχεις 4 πληροφοριες (αν θες). δεν μοιαζει με τιποτα απ οσα εχω δει ως τωρα.
το κέιμ ειναι πολλα χρονια μπροστα, ακου τον μπρουσομαλάχτη. κσερω οτι ειδικα με τις τωρινες συνθηκες ζωης σου, προφανως δεν μπορεις να του δωκεις ευκαιρια, αλλά μην εισαι απακσιωτικος, με πληγωνεις σε βαθος.

ε οχι και μμο σκουπιδι...
κι εγω εγκωσα με την πολυπλοκοτητα και τις απειρες δραστηριότητες

περα απ την παραμετροποιηση του χαρακτηρα, (που οκ, ας πουμε οτι δεν εχει μεγαλη σημασια, αλλά οι επιλογες ειναι κυριολεκτικα δεκαδες), απο τα σετινγκς και μονο φαινεται η δυνατοτητα παραμετροποιησεων στο καθετι.
Όπως και συ, δε με ένοιαξε το να φτιάξω τα μαλλιά του χαρακτήρα, αλλά το να βγάλω το blooming, το χαζό water painting και κάποια άλλα εφέ. Επίσης δε σε αφήνει input configuration,

και η μαχη, απολαυστικοτατη. αν εισαι χταποδι, βεβαια. δεν ειμαι για να "git gud" στα γεραματα...
αυτο με την μαχη και τα δεκαδες "υποσυστηματα" του παιχνιδιου που εχουν και αντιστοιχο βαθος το καθενα, με απομακρυναν. τα γραψα και αλλου. οπως και το εκνευριστικο ανηψι του ηρωος που εμφανιστηκε ακριβως μετα το τουτοριαλ και μου επρηζε τα κρεματζολια. δεν θελει και πολλα ο μαλαχτης για το ρεη - ανινστώ....
Ακριβώς αυτά τα υποσυστήματα εννοούσα ως ανούσια πολυπλοκότητα, δεν προσφέρουν κάτι άμεσα και σε μπουκωνουν. Η αλήθεια είναι πως το παράτησα αμέσως μετά το πρήξιμο από το πιτσιρίκι οπότε δεν είδα αυτά με τις αρκούδες και τα ψιψιψωνια

σκουπιδι δεν το λες με την καμμία, σ αυτο ηταν η ενσταση μου. και κυριως μμο σκουπιδι, γιατι ερχονται στο μυαλο φετς κουεστς του χειριστου ειδους και άλλα για μενα αρνητικα των μμο.

ισα ισα, αν θες εσυ, του φερεσαι πολυ χαλαρα ως σινγκλ πλειερ κειμ, γιατι ειναι στημενο (και) μ αυτο τον τροπο και δεν εχω δει αλλο παιχνιδι να το κανει αυτο. και ολα αυτα δωρεαν. ειναι τουλαχιστον εντυπωσιακο.

δεν ξερω τι εννοεις για το ινπουτ κονφιγκιουρεισο. μ αφηνει να κανω, απλα (πολυ κακως) δεν μ αφησε αν θυμαμαι καλα, να μαπαρω σε καποιο απ τα πληκτρα του μαους καποια ενεργεια που ντηφωλτ γινοταν στο κημπορντ, αλλά με αφηνε να την αντιστοιχισω σε αλλο πληκτρο του κημπορντ. ελπιζω να το φτιαξουν.

και προφανως δεν ειναι η ουσια, (η ουσια ειναι οτι κι εγω θα ηθελα κατι πιο απλοικο και "λιτο" στην αρχη και σιγα σιγα να σε βαζει σ ολα τα (υπερβολικα πολλα) συστηματα), αλλά τα σετινγκς, που εχεις αναφερθει, ειναι απ τα πιο πληρη που εχω δει σε επιλογες. ενδεικτικο βιντεο (oχι για την αξια οσων λεει ο τυπος, αλλά γιατι μπορει να δε κανείς την δουλεια που εχουν κανει στην παραμετροποιηση):

Το game θα το κατέτασσα πιο κοντά σε έναν συνδυασμό AssCreed Valhalla και Dark Souls, παρά σε ΜΜΟ. Το μόνο πραγματικά dubious στοιχείο που έχω βρει σε αυτό είναι το ότι υπάρχουν κυριολεκτικά AI NPCs, πρέπει να γράψεις πράγματα για να τους πείσεις και να ανεβάσεις ρεπ μαζί τους, και το γκεημ σου λέει στυγνά "συνομιλείς με ένα ΑΙ τσάτμποτ".

σκουπιδι δεν το λες με την καμμία, σ αυτο ηταν η ενσταση μου. και κυριως μμο σκουπιδι
Κοιτα η πρωτη εντυπωση που μου δωθηκε ηταν η πολυπλοκοτητα των μηχανισμων ως ενα αλλο Aion (αν δεν ειχες παιξει ηταν κατι σαν εξελιγμενο l2 mmo) συστημα με πιο action rpg στοιχεια ως περιτυλιγμα. Ενω οι παραμετροποιησεις στο συστημα ειναι επιφανειακες, αποτο πως δεν αποθηκευονται οι εντολες στο controller η στο keyboard/mouse, μεχρι την ελλειψη graphics περα απο το FSR

Βεβαια, πιθανοτατα να μην ειναι massively played, οποτε ναι, mmo σκουπιδι ειναι αδικο.

Οπως και ναχει υπαρχει κοινο, ελπιζω μονο να μην ειναι αυτο το μελλον των παιχνιδιων εκ κινας

Τα εδωσα τα 96γιγα και το εβαλα ψες για δοκιμη. Κλασικα εφτιαξα μια κινεζουλα χάρμα οφθαλμών και ξεκινησα βαζοντας τα ολα στο ιζι. Το πρωτο μποσακι μου θυμισε το Σεκιρο μονο οπτικα καθως επεσε στο διλεπτο. Καλα θα παμε ετσι, με το σιλλσονγκ να παλευω ακομα να παρω το νταμπλ τζαμπ δεν μπορω αλλη δυσκολια. Κατα τα αλλα ψιλοτζενερικ αλλα πανεμορφο. Σιγουρα δε θα το κανω ακομα ανινστολ.

Μιλάμε το παιχνίδι πρέπει να έχει καμιά 30αριά διαφορετικά mini-games, το καθένα με τους δικούς του κανόνες. Τα πιο σπαστικά είναι αυτά που απαιτούν να παίζεις κάρτες και μαλακίες, ειδικά αυτό το Gift of Gab που είναι σαν insult fighting ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει πως παίζεται. Μέχρι να διαβάζεις το τι κάνει η κάθε κάρτα τρως ζημιά, στο τέλος απλά πετάω κάρτες στην τύχη κι ελπίζω να νικήσω.

ΕΚΑΤΟ ΓΚΙΓΚΑ ΦΡΗΤΟΥΠΛΕΙ ΚΙΝΕΖΙΑ ΜΕΓΚΑΛΟΛ

Όταν τερματίσω το ροκελί, μπορεί να το τσεκάρω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι όνομα να δώσω στο Guild που φτιάχνω?

Back