Where Winds Meet

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Συμφωνώ απολύτως, ειδικά στις AMD σερνόταν στην αρχή στο steam, ενώ το launcher τους μέσω heroic πχ έτρεχε ποπα.

Δε βοηθούσε επίσης και η έλλειψη αρκετών παραμετροποίησης στα γραφικά, όπως είχα γράψει και προηγουμένως

Ομως κάναν γρήγορη και καλή δουλειά, ενώ με λίγο απλό tinkering στα launch options καταφέρνει κανείς να έχει σταθερή και υψηλή απόδοση ακόμη και σε native.

Πατερ, εχω σοβαρα ερωτηματα (ναι, ζουμε μια σπανιοτατη στιγμη, ισχυει) και θελω απαντησεις, μιας που λογικα εισαι κοντα στις 1.276 ωρες παιξιματος πλεον.
αναφερθηκε το Απολυτο στην ιδια φραση με το whe wi mee. και η κουεστ που περιγράφεις ηταν συγκλονιστικα μερακληδικη, οπότε οπως καταλαβαινεις με τρωει το χερι προφανως για ξαναινστώλ. λοιπον:

- μπορει Το κειμ να παιχτει με bare bones ας το πω, προσεγγιση, οπου θα καμνω σχεδον αποκλειστικα εξερευνηση και μαχες? ή ετσι θα ειμαι τραγικα αντερλέβελντ και θα σπασουν σαν γυαλι σε μικρα μικρα κομματακια τα μπομπόλια μου στους μποσηζ και στα μεταγενεστερα σταδια του κειμ?
- μπορεις να περιγραψεις (η να δωκεις λινκ σε βιντεο γιουτιου) τις πιο σημαντικες απ τις 937 δραστηριοτητες που σου πεταει το παιγνιδι στη μουρη και Πρεπει να γινουν οπως και δηποτε για να μην κουτουλησωμε σε τοιχο καποια στιγμη?

θενκς ιν αντβάνς.

Εννοείται μπορείς να παίξεις μόνο με εξερεύνηση και μάχες. Μπορείς και να ρίξεις το επίπεδο δυσκολίας στο Story αν θες, για να είναι όλα ακόμα πιο πανεύκολα. Underleveled δε νομίζω να καταλήξεις ποτέ να είσαι, το XP είναι τόσο άφθονο και ρέει από παντού (κερδίζεις ΧΡ ακόμα κι αν σηκώνεις πέτρες από το έδαφος ως materials για crafting), που μετά από κάποια φάση θα φτάσεις στο cap και θα καταλήξεις να αποθηκεύεις XP για όταν το cap θα ανέβει.

Από τις 900 δραστηριότητες, νομίζω οι πιο σημαντικές είναι τα mini-games ρητορικής και γιατρειάς. Κυρίως γιατί βρίσκουν εφαρμογή και στη διάρκεια του Main Quest περιστασιακά (αν και σε πανεύκολη υλοποίηση, οπότε τα ολοκληρώνεις ακόμα και ντιπ άσχετος να είσαι), και επειδή ταυτίζονται με τα 2 professions του game. Αλλά ακόμα και έτσι δεν είναι ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ πως πρέπει να τα κάνεις, δηλαδή και να τα αγνοήσεις 100% αυτά και τα professions δε θα χάσεις και πάρα πολλά πράγματα in the grand scheme of things.

Γενικά πάντως η φιλοσοφία που ακολουθούν όλα τα mini-games είναι πως κάθε φορά που κερδίζεις κάποιο, αυξάνονται τα στατς σου οπότε το επόμενο που θα συναντήσεις θα είναι πιο εύκολο. Επομένως αν αρχίσεις να κάνεις τα ευκολότερα από αυτά τα mini-games, τα δυσκολότερα που θα συναντάς παίζοντας θα καταλήξουν νομοτελειακά να κερδίζονται εύκολα κι αυτά.

Πέρα από αυτά, σημαντικότερες δραστηριότητες αφορούν την εξερεύνηση. Δηλαδή η συλλογή oddities/collectibles και το να καθαρίζεις dungeons. Κυρίως γιατί προσφέρουν δευτερεύουσες ικανότητες και αυξημένα στατς.

Κυρίως γιατί προσφέρουν δευτερεύουσες ικανότητες και αυξημένα στατς.
Και γαμάτο lore flavour μέσω αρχαιολογίας στα antiques

γιατι με πληγωνεις τωρα? δεν θελω να ριξω δυσκολια, το θελω το τσαλεντζ. απλα ψαχνω μια πιο "σφιχτη" (μμμμμμμμμμμμμ....) εμπειρια για να μην χαωθω και το ξαναπαρατησω.
φχαριστώ. (y)

στο καθημερινο προσκυνημα αποθεωσης, σημερα ξαναέχουμε τον λουκά.
ενταξ, ο αθρωπος τα ελεγε 2 και 3 μηνες πριν, απλα τωρα δικαιωθηκε. συνεχιζεται κι ο ερωτας του με την χηνα - mount, που ξεκινησε στα προηγουμενα βιντεα του :ROFLMAO: (εχω ποσταρει 2-3 παλιοτερα).

στις μικρες μικρες ιστοριες που σιγα σιγα βγαινουν στην επιφανεια για τον κοζμο του κειμ, βρηκα στο νετ και αυτην εδω (αναφερεται κι ο λουκας στο βιντεο του καπου σχετικα): αν καταλαβα καλά, οταν σε πιασουν να κανεις χοντρη παρανομια σε βαζουν φυλακη ρηαλ ταιμ για κανενα τεταρτο. αν θες να μειωθει ο χρονος, πρεπει να δεχτεις να σε βαλουν σε μια κλούβα και να σε παρελασουν στους δρομους της πολης. οταν εισαι σε μουλτι και συμβαινει αυτο, γινεται το εξης:

:love::ROFLMAO:

ενταξει, δεν υπαρχουν λόγια. απλά: 🐐 . _

Last edited:
κρίμα που με πετυχαίνει τώρα αυτό το ΜΜΟ, φαίνεται να είναι το πρώτο εδώ και χρόνια που μου τραβάει το ενδιαφέρον.

Apparently αυτές είναι χονδρικά οι νέες περιοχές που έχουν ήδη μπει στην κινέζικη έκδοση. Μιλάμε για 300% αύξηση πάνω στον ήδη τεράστιο χάρτη λμαο

FB_IMG_1764519604156.jpg

Μόλις λήξει η τρέχουσα season σε 3 μέρες, θα βγει το πρώτο patch 1.1 που θα εισάγει ένα νέο αρκετά ψαρωτικό (χεχε) Boss και ΛΟΓΙΚΑ θα ξεκλειδώσει τον χάρτη στα ΒΔ της Kaifeng που είναι ακόμα μη-προσβάσιμος.

New Boss River Master Coming Soon
Northwest of Kaifeng lies Heavenfall Crossing, once the first great ferry of the winding Yellow River—a lifeline of the Jianghu.
Carried by a message from a courier bird, a long-feared name resurfaces:
the River Master, said to have defected to the Khitan, has returned from the north.
Update 1.1: Timeless Bonds Coming Soon.

Επίσης σε 3 μέρες βγαίνει το game και σε κινητά.

Οχι ρε, η σαιζον τελειωνει το φλεβαρη, κατι αλλο εννοεις

Ναι όντως λήγει είναι η πρώτη περίοδος του Battle Pass και του Dawn to Dusk event με τα daily rewards, και συμπίπτει και με την αύξηση του level cap. Οπότε μάλλον είναι κάτι σαν ημίχρονο της season.

Ξέρουμε αν στη κινεζική βερσιόν έχει ολοκληρωθεί η ιστορία? Διότι θυμάμαι να αναφέρεις πως μέχρι στιγμής έχει 2 acts το παιχνίδι

Σύμφωνα με βιντεάκια που είδα στο ΥΤ κάθε νέα περιοχή στην κινέζικη έκδοση προσθέτει νέα κεφάλαια του Main Quest οπότε νομοτελειακά θα λάβουμε τα ίδια κι εμείς. Οπότε να έχει ολοκληρωθεί 100% η ιστορία δεν νομίζω, ή έστω ίσως να ολοκληρώθηκε το σεναριακό νήμα που πραγματεύεται η Global Version στην παρούσα φάση αλλά στη συνέχεια το Main Story συνεχίζεται προς άλλη κατεύθυνση στις νέες περιοχές.

Καθε διαφορετικη μερα που ανοιγει το παιχνιδι στο steam κανει downloading updates και καπακια Processing Vulkan Shaders...

Αναρωτιεμαι, ειναι μονο στο Linux η το κανει και στα windows;

Και στα Windows το ίδιο γίνεται, είναι τυπική συμπεριφορά ΜΜΟειδούς launcher. Kαι στο LOTRO πχ το ίδιο γινόταν ανέκαθεν.

Back