WHERE WINDS MEET

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χαχαχαχαχ!!! Εσκασα δυνατα στα γελια με τη περιγραφη σου για την πολυπλοκοτητα των μενου!

Το ριβιου τα σπαει, γιατι ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι το παιχνιδι. Στην αρχη το βλεπεις και λες, "πφφφ τι κινεζομαλακια σκουπιδι ειναι αυτη;" και το παρατας... αν του δωσεις ομως μια δευτερη ευκαιρια, αξιζει...οντως ειναι φτιαγμενο με μερακι και εχει παρει υλοποιησεις απο πολλα διαφορετικα παιχνιδια και τις εχει κανει να δουλεψουν.

Λοιπόν, Γκουνελιόν.

Κατά πρώτον, ευχαριστούμε για την υπερ-μερακλίδικη, άρτια παππουδίστικη παρουσίαση. Επιτέλους κατάλαβα τί ακριβώς είναι το WWM. (Γουγουμούτσου για τους φίλους ακαδημαϊκούς). Έριξε φράγκα ο Κινέζος στο νοσηρό σχέδιο 'Τί γουστάρουν οι γκουάι-λος; ΦΤΙΑΧΤΟ, ΒΑΛΤΟ, ΣΤΟΥΜΠΩΣΕ ΤΟΝΑ!'

Σχεδόν ψήθηκα να το δοκιμάσω από τα γραφόμενά σου, έτσι, για το ροκ, αλλά μετά θυμήθηκα πως τρώω αλύπητο ξύλο από τα παιδιά και τα πικοσεκόντ ελεύθερου χρόνου μου δε σηκώνουν τέτοια κασκαντεριλίκια πλέον. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η πορεία του τίτλου σε βάθος χρόνου, καθώς εν πολλοίς θα δείξει το δρόμο για αντίστοιχες μελλοντικές παραγωγές.

Όταν έχω όρεξη για κάτι σχετικό, μάλλον θα το τσεκάρω και 'γω μελλοντικά. Με κρατάει πίσω το ότι είναι "υπερφορτωμένο" (ειδικά στο interface), ελπίζω στο μέλλον να το ισορροπήσουν λίγο.

Ωστόσο, δεν κατάλαβα αν το παιχνίδι τελικά είναι δωρεάν, δεν έγινε και τόσο σαφές στο review...

Άραγε να είναι λειτουργικό με χειριστήριο; Τέτοια ομορφιά αξίζει να την απολαμβάνεις από τον καναπέ.

Έμεινα πράγματι έκπληκτος με αυτό που γράφεις του πόσο ανοιχτοί σε feedback είναι με το κοινό. Επίσης η υλοποίηση ΑΙ φαίνεται όντως κάτι πρωτόγνωρο αλλά πιστεύω γρήγορα θα καταλήξει σαν το ChatGPT (ή μάλλον το deepseek...) όπου απλά θα μπορούμε εύκολα να "αποκωδικοποιουμε" την γλώσσα και να την φέρνουμε στα μέτρα μας.

Και όλα αυτά, να το ξανά υπενθυμίσουμε ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!11ενα

Άραγε να είναι λειτουργικό με χειριστήριο; Τέτοια ομορφιά αξίζει να την απολαμβάνεις από τον καναπέ.

Just do it! Με χειριστήριο το παίζω και είναι μια χαρά.

Κειμενάρα. Αν αυτή είναι η αρχή του κινεζικού αιώνα αναρωτιέμαι τι πολιτισμικά προϊόντα θα βγάζουν σε μερικά χρόνια. Δεν ξέρω αν έχω χρόνο να το παίξω αλλά ξέρω πως θα έκανα πάτρεον συνδρομή σε Μπορατσοκάναλο let's play, ζώντας το frontier στο jianghu.

Back