What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Win with your boots on!

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br>Οι συμμετοχές είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Τσόμπο να δω πώς θα διαλέξεις τώρα.<br></blockquote><br><br>Μολις το εκλεισα με τον Κλιντ. Μου ειπε θα περασει απο μενα στις 31  :thumbsup:
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Λιγες ωρες απεμειναν, δεν θελει κανενας αλλος να μοιραστει την Μπορατσο-ιστορια του;  :lol:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Η μόνη μου συνεισφορά σε αυτό το ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΣ νήμα είναι το παρακάτω.<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/Sept4nX.jpg" alt="Sept4nX.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Αυτή η ολόσωμη εργατική φόρμα...
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Γυρισα σπιτι απο δουλεια, εβαλα ενα ποτηρακι νεκταρ και απολαυσα την φαντασια σας. Ομολογω πως ηταν ο,τι πιο δυσκολο το να αποφασισω μεταξυ ολων των μερακλιδικων συμμετοχων, μιας και το καθενα ειχε το δικο του "ατου" . Αν ημουν ο Μεγιστανας των :ninja:, θα εδινα το επαθλο στον καθενα ξεχωριστα αλλα επειδη ο Shredder απειλει καθημερινα τις πηγες εσοδων μου (ειναι ακριβη η  προστασια που μου πουλαει  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /> ), θα πρεπει να διαλεξω εναν απο εσας... <br><br>Φιλτατε MaverickStrange, μπορεις αφοβα να το ριξεις στο ποτο και στο ποκερακι σημερα το βραδυ, γιατι εχεις game(s) κερασμενο/α απο εμενα. Οποτε εχεις χρονο μπορεις να μου στειλεις τα παιχνιδια που θελεις με PM για να συννενοηθουμε για την παραλαβη.  :thumbsup: <br><br>Απιστευτες οι ιστοριες ολων σας και νομιζω πως ο νεος γυρος των internal jokes της Χαρντκορ κοινονητας μας μπορει να ξεκινησει  :drinks: <br><br>Καλη χρονια σε ολους!
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Ωχ, κέρδισα! Ξεκινάει ωραία το 17!<br><br>Όλες οι συμμετοχές ήταν καταπληκτικές πάντως. Είθε η κοινότητά μας να χαρντοκοροποιηθεί ακόμη περισσότερο.<br><br>Χίλια ευχαριστώ τσόμπο! Θα μιλήσουμε αύριο που θα ξεμεθύσω από το φαγητό.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Στο επόμενο meating θα πρέπει να την αανγνώσεις πάνω στο τραπέζι για να μην λέει πάλι εκείνη η ξανθιά ότι φωνάζουμε
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
δεν εγραψα για να μην σας φαω το επαθλο. ενοιωσα οτι θα εκλεβα το γαλα του μωρου, απο το πλουσιο και φουσκωμενο στηθος της μαμας του. αν δεν σας εκανα να ξερασετε, θα πει οτι αυτη η κοινοτητα συνεχιζει να εχει αντοχες  :thumbsup:<br><br>διαβασα τις περιπετειες σας, τρωγοντας ενα sunrise burger. μπορω να πω με ευκολια οτι απολαυσα τις ιστοριες και το αγνο beef που ακομα δεν γνωρισε την βρωμια της ζωης (αντιβιωτικα και dna απο πατερα-δοκιμαστικο σωληνα).<br>μονο ποιοτητα αυτη η ιντερνετικη γωνιτσα.<br><br>αναρωτιεμαι πως καταφερε να βγαλει νικητη ο απεθαντος γελαδαρης.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Η αληθεια ειναι πως ειπα απο μεσα μου οτι δεν θα ξανακανω αναλογο giveaway εξαιτιας της δυσκολιας του να διαλεξω εναν νικητη... Αλλα η ειδικη Ζομπο-εξισωση που εφτιαξα, εβγαλε τον Maverick fair and square. <br><br>Κατα πασα πιθανοτητα στο μελλον να αρκεστω σε μια απλη κληρωση, αν μου περασει (NOT!) ο εθισμος στην φαντασια της Κοινοτητας αυτης  :worshippy:<br><br><blockquote><br><span style="font-size:12pt">αναρωτιεμαι πως καταφερε να βγαλει νικητη ο <b>απεθαντος γελαδαρης</b></span>.<br></blockquote><br><br>Θεε Λελο :worshippy:
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Ζομπο, εύχομαι να σου παέι το ίδιο καλά και το 2017 <span style="font-size:6pt"><i>ελπίζοντας σε αναλογο giveaway</i></span>!  :drinks:<br>Που ξέρεις, μπορεί να βγεί αρκετό υλικό ωστε να εκδώσουμε και βιβλίο με τα μινιstories!
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Να&#039;σαι καλα και εσενα το ιδιο! Ισως πρεπει να γραφτουν στην αναγεννηση του <a href=https://en.wikipedia.org/wiki/Weird_Tales> Weird Tales <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> 
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
ενα δακρυ κυλισε στο μαστιγωμενο απο τους αιωνες μαγουλο μου. κυλισε και αφησε μια γραμμη αγνοτητας και καθαρσης, στο μπαρουτιασμενο απο τις μαχες της καθημερινοτας προσωπο μου.<br>με τιμα που σου αρεσε ο χαρακτηρισμος του απεθαντου γελαδαρη.  :salute:<br>με αρχη και διχως τελος.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Απέθαντο μοσχάρι...<br>Meanwhile, το νήμα είναι όντως επικό.<br>P.S. Γατάκια. (εντάξει Maverick;)
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Την συνεχεια της ιστοριας σου δεν πηραμε ποτε Φραπε! Get to it! :manosontheloose:
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>δεν εγραψα για να μην σας φαω το επαθλο. ενοιωσα οτι θα εκλεβα το γαλα του μωρου, απο το πλουσιο και φουσκωμενο στηθος της μαμας του. αν δεν σας εκανα να ξερασετε, θα πει οτι αυτη η κοινοτητα συνεχιζει να εχει αντοχες  :thumbsup:<br><br>διαβασα τις περιπετειες σας, τρωγοντας ενα sunrise burger. μπορω να πω με ευκολια οτι απολαυσα τις ιστοριες και το αγνο beef που ακομα δεν γνωρισε την βρωμια της ζωης (αντιβιωτικα και dna απο πατερα-δοκιμαστικο σωληνα).<br>μονο ποιοτητα αυτη η ιντερνετικη γωνιτσα.<br><br>αναρωτιεμαι πως καταφερε να βγαλει νικητη ο απεθαντος γελαδαρης.<br></blockquote><br><i>Όταν ο θείος Λέλος κερδίζει το θρεντ με δύο λέξεις...</i>
 
Top Bottom