Windows 10 καπούτ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι σκοπεύετε να κάνετε;

• Θα εγκαταστήσω τα Windows 11 άμεσα. Δεν παίζουμε με την ασφάλεια.

Votes: 4 14.3%
  • Θα παραμείνω στα Windows 10. Ποιος νοιάζεται για τα updates;

Votes: 7 25.0%
  • Έχω ήδη εγκαταστήσει τα Windows 11, οπότε το poll του Sephir, μου είναι τελείως αδιάφορο.

Votes: 9 32.1%
  • Windows; Linux FTW!

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Τί το κακό έχει ο copilot; Χρησιμοποιώ αυτόν έναντι του chatgpt. Δε παρατηρώ κάποια διαφορά.

Δεν τα χρειάζομαι, οπότε τα έδιωξα!! Ούτε το chatgpt χρησιμοποιώ!!

Τα αποτελέσματα που δίνει το κοπάιλοτ είναι chatΓΤΠ (χαχα, καταλάβατε; :p )

Επίσης όταν στο βάζει με το στανιό η MS στον κώλο είναι πρόβλημα.

μπλα-μπλα-μπλα η microsoft θα ελέγχει κάθε 60 μέρες αν έχεις κάνει login για να συνεχίσει να ισχύει η υποστήριξη.

καλά για μένα σαν χρήστη που είμαι στο οικοσύστημά της σε κάποια πράγματα (onedrive πχ) δεν με ενοχλεί, αλλά με ενοχλεί σαν άνθρωπο...

Enroll σε extended security updates (έχει και δωρέαν επιλογή) μέχρι 13 Οκτωβρίου του '26 και βλέπουμε μέχρι τότε.

Μεγαλη αυηση πωλησεων pc λογω windows 11
Ολοι αυτοι ειναι οι ασχετοι που δεν ξερουν οτι μπορεις να βαλεις το rufus και να εγκαταστησεις τα windows 11 σε οποιοδηποτε pc
Επισης το αρθρο λεει για τα ετοιμα pc καιlaptop οχι για το ποσοι εκαναν αναβαθμιση στο pc τους οπως εμεις.Γιατι και παλοι αυτοι που αγοραζουν ενα pc η laptop αντι αντι να αναβθμισουν το pc τους κομματι κομματι οπως κανουμε εμεις και αυτοι ασχετοι ειανι και δεν ξερουν τι κανουν.

Έχω τα 10 ltsc, νομίζω οτι λήγουν σε 2 χρόνια. Μετά βάζω τo mint και συνεχίζω με dual boot.

Back