ότι με ενδιαφέρει δουλεύει μόνο με emulation, το emulation δεν είναι ποτέ straight forward αν δεν είναι έτοιμο πακετάκι από την εταιρία του προγράμματος πχ σαν τα της valve.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Workarounds δεν θέλω, τα workarounds σπάνε και χαλάνε, δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να κάνω troubleshooting όλη μέρα, έστω και αν αυτό γίνει μια φορά στο τόσο.
ότι με ενδιαφέρει δουλεύει μόνο με emulation, το emulation δεν είναι ποτέ straight forward αν δεν είναι έτοιμο πακετάκι από την εταιρία του προγράμματος πχ σαν τα της valve.
δεν ισχύει, απλά είναι διαλυμένη η ομάδα. Όταν κυκλοφόρησαν τα W10 είχαν σωστά teams μέσα στην MS για τα windows που δούλευαν πάνω στο UI/UX και αυτό συμπαρέσυρε τα πάντα προς την σωστή κατεύθυνση, μέχρι που έφυγε ο Jensen Harris που ήταν η κεφαλή του team και όλα άρχισαν να πηγαίνουν πίσω στο κλασσικό "σκατά UX" της MS.Κάπου είχα διαβάσει, ως απάντηση στο ερώτημα "γιατί το Xbox app στο PC είναι τόσο άθλιο", ότι η ομάδα ανάπτυξης των Windows είναι τόσο εγωπαθής και αυτάρεσκη που δεν αφήνει κανέναν άλλο εντός Microsoft να αγγίξει οτιδήποτε στο λειτουργικό, οπότε π.χ. η ομάδα του Xbox δεν μπορεί να πει "ρε σεις η app που φτιάξατε είναι έκτρωμα, αφήστε εμάς να κάνουμε μια καινούρια της προκοπής".
Και φυσικά η προφανής απορία όλων είναι, από πού απέκτησαν αυτή την νοοτροπία όταν έχουν να κυκλοφορήσουν σωστά Windows από τα XP;
Και τα windows XP ήταν windows 2000 φορτωμένα με άχρηστη σαβούρα και με πολύ-πολύ περισσότερα bugs. Όταν βγήκαν το μόνο πλεονέκτημα για τα XP ήταν το πολύ χαμηλότερο κόστος.έχουν να κυκλοφορήσουν σωστά Windows από τα XP;
αυτο το προβλημα θα το ειχες λυσει απο παλια, αν ειχες λινουξΠλέον μπορείτε να διαγράψετε τον edge και να απενεργοποιήσετε τα web results στο search του start menu, επιτέλους γράφω να ψάξω κάτι και δεν μου βγάζει αποτελέσματα bing...
εγώ άρχισα να χαϊδεύω το... μούσι μου. it works και δίνει και μια εσάνς dwarven lords ξέρω εγώΗ microsoft ειναι σαν τον καπνιστη που εκοψε το τσιγαρο, δεν ξερει τι να κανει με τα χερια της.
και το άλλο που βγάζει τα bing results από το windows search που ευτυχώς πλέον μπορούμε να το κάνουμε χωρίς μαγκιές.Force Windows to Shutdown / Restart Without Hassle
ναι πάει το τεστινγ πάμε live τώρα λέειΑκριβώς από πάνω, εβαλες και facepalm
ναι λίνουξ και λίνουξ λέμε αλλά όταν φτάνει στην πραγματικότητα η φάση όλοι κοκοκοκο είμαστε.Περιμενες κάτι καλύτερο;τσοπ τσιπ
Λινουξ ρεεεε