lelos kounelos
Tarrasque
Κουνελε λουτρις δε βλεπω και με ανησυχεις
Περιμενω να βγαλει runtime error το witcher 3
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κουνελε λουτρις δε βλεπω και με ανησυχεις
εγώ πάλι έχω χρησιμοποιήσει lutris μόνο για να παίξω syberia από το gog.Κουνελε λουτρις δε βλεπω και με ανησυχεις
Χμμμμ, εκτός του ότι είναι εξαιρετικό για τα ξαναμαναπακεταρισματα του κοριτσιού σε καλή φόρμα, έχει και τρελή υποστήριξη σε εξομοιωτές η για χρήσεις που χρειάζεται να αλλάζεις wine prefixes σα τα πουκάμισαεγώ πάλι έχω χρησιμοποιήσει lutris μόνο για να παίξω syberia από το gog
μπροστά σας ήταν, αλλά που να καταλάβετε το μεγαλείο, ΠΟΥ?για δειξε μας το σωστο το UΙ, διδαξε μας διδασκαλε.
Περιμενω φωτογραφικο υλικο για να κανουμε την συγκριση.
ρε οι πουτάνες εκεί που μπαίνεις waitlist έχει ένα κουμπάκι για να μπεις ακόμα γρηγορότερα και έχει ένα σετ default settings για τα windows... για να σε βάλουν να βάλεις default edge μάλλον, δεν το πάτησα... μοφος...![]()
Reinventing search with a new AI-powered Microsoft Bing and Edge, your copilot for the web - The Official Microsoft Blog
To empower people to unlock the joy of discovery, feel the wonder of creation and better harness the world’s knowledge, today we’re improving how the world benefits from the web by reinventing the tools billions of people use every day, the search engine and the browser. Today, we’re launching...blogs.microsoft.com
Έχω μετανιώσει 11 φορές που έκανα την αναβάθμιση να πω την αλήθεια... είχα πραγματικά, είχα πολλά χρόνια να βρίσω MS.Κάνω Restart για W11 στο workstation γιατί είμαι σκληρός καργιόλης (βασικά αν χαλάσω του σπιτιού που δουλεύει η γυναίκα είμαι νεκρός, καλύτερα το δικό μου).
wish me luck
Κοίταζα τις δόσεις για να μπει στην πιστωτική της μάνας μου *μαμάκηθος intensifies* εκεί θα καταλήξω, μόνο η αλητεία της Apple για πόσα χρεώνει για 8GB επιπλέον RAM με έχει σταματήσει.Ειδικά αν μιλάς για το μηχάνημα του γραφείου, κι εφόσον δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου σε Linux, απλά πάρε ένα Μ2 Mac Mini και ρίξε μαύρη πέτρα στο ανέκδοτο. Φορ δε λοβ οφ γκαντ δηλαδής.
πρέπει να το επικοινωνήσω αυτό λίγο γιατί έχει βγάλει τα build to order για τα Μ1 στο iStorm που κοίταζα. Αλλά ναι δεν έχει μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις, όσο σε τιμή.Ναι, είναι καθαρή αλητεία η κοστολόγηση, αλλά επενδύεις σε δουλειά και ψυχική υγεία. Δες και για M1/16/512, θα είναι επίσης τεράστιο άλμα και 400-500 ευρώ λιγότερα. Μην μπεις στο τριπάκι να αντιμετωπίσεις το hardware αναλογικά, με ένα μηχάνημα σαν το παραπάνω έχεις κλειδώσει επαγγελματικά για πολύ καιρό.
Να ρωτήσω κάτι σαν εντελώς άσχετος, που δεν έχει δουλέψει ποτέ Mac;
Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο καλύτερο για επαγγελματίες, παρά την τιμολόγηση και τις γνωστές αγκυλώσεις της Apple?
Δεν φαντάζεσαι πόσο χρόνο σπαταλάω επιπλέον σε μια εργάσιμη μέρα στο γραφείο, γιατί αποφάσισε η MS ότι θα κάνω ότι έκανα με μερικές 100τοντάδες κλικ παραπάνω...
- privacy, η MS πάει να κάνει το software as a service και αφού είναι και δωρεάν, you are the product now, και πετάει και διαφημίσεις... διαφημίσεις στο λειτουργικό που αγόρασα 100€ ρε φίλε; (για τα 10άρια λέω τα 11 είναι free update) και ειδικά την στιγμή που είμαι μέσα στο οικοσύστημα και πληρώνω onedrive?
- OS UI/UX consistency, δεν σου αλλάζει κάθε έκδοση ότι ήξερες και δεν ήξερες, εγώ που δουλεύω ακόμα OSX 10.12 ανοίγω το νέο MacOS 13 και ξέρω αμέσως που είναι τι. Κάνεις την δουλειά σου με όσο το δυνατόν λιγότερα κλικ, η MS κάθε έκδοση σου βάζει ακόμα περισσότερα κλικ στο workflow σου. Κάτι που έκανες με 1 κλικ, τώρα το κάνεις με 3!
Πράγματα που δουλεύουν όπως πχ το search εξακολουθούν να δουλεύουν και δεν είναι σαν το search των windows (βλέπε memes για αυτό αβέρτα από τα w10 και μετά.
Αν είναι να αλλάξουν κάτι, δεν το κάνουν σταδιακά και δεν το κάνουν ολοκληρωμένα. Δες control panel από τα w10 και μετά, άλλα με σχεδιασμό windows 95, άλλα με w10, άλλες ρυθμίσεις εδώ, άλλες εκεί... και σαν UI/UX αλλάζει 100%, δεν είναι ότι έκαναν μικρές αλλαγές σταδιακά να το φέρουν σε κάτι νεότερο. Βέβαια δεν είμαι αρνητικός στο να αλλάζεις κάτι προς το καλύτερο, αλλά καταρχάς να είναι καλύτερο και κατά δεύτερον να είναι ολοκληρωμένη δουλειά, όχι οι μισές ρυθμίσεις στο παλιό UI και οι άλλες μισές στο νέο (και πετσοκομένες με λιγότερες επιλογές ακόμα και στο "advanced settings")
Επίσης το θέμα σταθερότητας... αν είναι δυνατόν το έτος 2023 να κολλάει ο explorer που μέχρι πριν δούλευε σχεδόν τέλεια (σχεδόν, γιατί το onedrive integration μου έκανε νερά από πριν) και να αποθηκεύεις πχ κάτι σε φάκελο του onedrive και να πρέπει να κάνεις refresh για να το δείξει (α κάτσε, δε μπορείς να κάνεις refresh με το νέο δεξί κλικ, πρέπει να πατήσεις πρώτα στο more options)
τεσπά σταματάω γιατί συγχύστηκα με τους ηλίθιους και έχω ένα σκασμό δουλειά σήμερα, αμ σέικινγκ