και εγώ σαρβάιβορ το βλέπω, δεν έχω στοκ στο ψυγείο στα ντουλάπια έχω.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μα βασικά πλέον δίνουν τόση βάση σε αυτά που το λειτουργικό γίνεται εντελώς γτπ, και δεν στο λέω με καμία προκατάληψη, θεωρώ ότι τα w10 ήταν top windows moment.Ενα παθος να το κοτσαρουν στο cloud για να φορεσουν χρεωσεις, υπαρχει απο παλια. Αηδια εχουν καταντησει.
Κουνελε εμπνεεις τους devs του golivecosmos...φρεσκο φρεσκο αρθρο για το κινημα της επαναφορας των τοπικων κεντρων αποθηκευσης δεδομενων, μακρυα απο τη καφριλα του cloudΕνα παθος να το κοτσαρουν στο cloud για να φορεσουν χρεωσεις, υπαρχει απο παλια. Αηδια εχουν καταντησει.
Ποιο απο τα Ασφαλεια, Κοστος, Αξιοπιστη προσβαση κερδιζεις με το να πας στο in house Data Centre;Κουνελε εμπνεεις τους devs του golivecosmos...φρεσκο φρεσκο αρθρο για το κινημα της επαναφορας των τοπικων κεντρων αποθηκευσης δεδομενων, μακρυα απο τη καφριλα του cloud
![]()
Embrace Independence: The Case for Moving Away from the Cloud
In a world where more and more of our life, photos, and documents drift in the digital ether, it's time to reflect on the popular cloud trend and explore the cloud repatriation movement of bringing our data in-house.blog.golivecosmos.com
Ασφαλεια,
Ακομη και να αναγκαστεις να πλερωνειςΚοστος
Αξιοπιστη προσβαση
Οσο τα 10αρια υποστηριζονται απο τις εταιριες παιχνιδιων, δεν εχεις λογο να αλλαξεις. Κανα χρονο πριν ληξη η υποστηριξη, βαζεις τα 11 και τα κρατας μεχρι να βγουν τα 13 και παει λεγοντας.Οποτε αφου οι περισσοτεροι εχουμε ακομα 10 να παμε κατευεθειαν στα 12 οταν σταματησουν να υποστηριζονται τα 10. Αρα εχουμε 2 επιλογες Ειτε θα πρεπει να αλαλξουμε επεξεργαστη μνημη και μητρικη ειτε με αυτο το ειδικο προγραμμα που κανει το pc να νομιζει οτι καλυπτει τις απαιτησεις σε επεξεργαστη και μετα σου βγαζει μηνυμα να κατεβασεις τα 11. Τι απο τα 2 ειναι καλυτερο?