By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Θα έλεγα βάλε μια εικονική μηχανή. Πιστεύω εδώ και καιρό ότι το να τρέχεις windows μέσα από εικονική μηχανή είναι ένας καλύτερος τρόπος να τα τρέχεις, μεταξύ άλλων γιατί τα διατηρείς καθαρά. Επίσεις έχεις την εικόνα που μπορείς να την πάρεις όπως είναι και να την πας σε άλλο μηχάνημα.είναι πολύ δυσκολότερη η μετάβαση εκτός windows τελικά... δεν είχα καταλάβει ότι με έχουν δέσει τόσο πολύ επάνω στο άρμα.
Προσπαθώ εδώ και μια εβδομάδα να περάσω σε MacOS και η υποστήριξη για εκτύπωση και κοπή σε επαγγελματικό επίπεδο είναι αστεία... ή μάλλον για κλάματα. Ακριβώς το ίδιο πράγμα που είχα και με το linux που έκανα παλιότερα δοκιμή με laptopάκι που ήθελα να βάλω για machine operator στο γραφείοΘα έλεγα βάλε μια εικονική μηχανή. Πιστεύω εδώ και καιρό ότι το να τρέχεις windows μέσα από εικονική μηχανή είναι ένας καλύτερος τρόπος να τα τρέχεις, μεταξύ άλλων γιατί τα διατηρείς καθαρά. Επίσεις έχεις την εικόνα που μπορείς να την πάρεις όπως είναι και να την πας σε άλλο μηχάνημα.
Αλήθεια ποιο ήταν το μεγαλύτερο σκάλωμα για σένα;
wow. Και εγώ στο λάπτοπ με 256GB είμαι αλλά είναι ένα φτηνό λάπτοπ και μπορώ εύκολα να αναβαθμίσω.τα 256GB δίσκου που μου έδωσε ο Τιμ ο χουβαρντάς Κουκ...