Windows 11 discussion thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ίσως είναι η δύναμη της συνήθειας, αλλά όλα αυτά μου φαίνονται απείρως πιο μπελαλήδικα και αργά από το να πατάω ένα super key στο Gnome, 1-2 χαρακτήρες και enter για να ξεκινώ οποιοδήποτε πρόγραμμα, χωρίς να χρειαστεί να απομακρύνω στιγμή τα χέρια μου από το πληκτρολόγιο. Γενικά οτιδήποτε περιλαμβάνει εικονίδια στο desktop και αλληλεπίδραση μέσω ποντικιού, είναι οπτικά θορυβώδες και αχρείαστα χρονοβόρο.
ισχύει και το κάνω στο mac, αλλά windows με το καραγκιοζοsearch που έχει δεν γίνεται, παλιότερα που δούλευε κάπως και με επιλογή να ξεκινάει search με κρυφό το search field το έκανα, δεν θυμάμαι σε ποια φάση το πετσόκοψαν και πάταγα το όνομα της εφαρμογής και σου πέταγε άκυρα πράγματα από το internet...

Πριν 2 μηνες η ξαδελφη μου εδωσε το παλιο της laptop το οποιο ειναι του 2017(core i7 7200u 8 gb ddr3 ram Vega εννωματτωμενη καρτα γραφικων 250 gb ssd) στην μητερα μου η οποια μεχρι τωρα εχει ενα του 2011. Οπως σας ειπα πει το 2023 χααλσε ο δισκος γι αυτο πηρα εναν 500 GB/500MB/S, Ηρθε την Πεμπτη ο τεχνικος και τα πηρε για να βαλει τον ssd απο το παλιο στο καινουργιο(που δεν ειναι καινουργιο αλλα λιγοτερο παλιο). και του ειπα να βαλει και τα windows 11. Με πηρε τηλεφωνο πριν λιγο λεει ειναι ετοιμο και θα το φερει τις επομενες μερες. Αυτο που μου ειπε και δεν θυμομουν ειναι πως οι απατενωες της microsoft το εχουν δυσκολεψει και αλλο για να αποτρεψουν τον κοσμο να βαλει τα 11 αν το pc η το laptop δεν καλυπτει τις απαιτησεις.
Λεει τοι δεν ειχε επιλογη για να κρατησεςι τα δεδομενα και εκανε back up σε αλλο δισκο. Λεει να προσεξω πολυ. Εχω κρατησει και τον παλιο HDD του 2017 που ειναι 4TB αλλα απο το 2020 που πηρα τον SSD δεν το χρησιμοποιω. Δηλαδηι τι πρεπει να κανω τωρα? Να αντιγραψω τα παντα απο τον SSD στον HDD πριν βαλω τα 11 και μετα αφου τα βαλω τοτε να τα ξανα αντιγραψω ολα στον SSD?
Στην δουλεια που τα pc καλυπτουν τις απαιτησεις κατεβασα τα windows 11 μεσω του windows update και με ρωτησε αν θελω να κρατησω τα δεδομενα. Επελεξα ναι και δεν σβστηκε τιποτα ουτε τα προγραμματα ουτε τα αρχεια . Ενω σε αυτο το laptop που δεν καλυπτει τις απαιτησεις δεν ειχε την επιλογη και πηγε να τα σβησει ολα.!! Αλλα εκανε back up σε αλλον δισκο και μετα τα περασε παλι και ετσι δεν σβηστηκε τιποτα. θα τα συζητησουμε απο κοντα οταν ερθει. Αρα θα τα βαλλω και εγω τα 11 πολυ συντομα.

δεν κατάφερα να διαβάσω τίποτα το μονομπλόκ κείμενο, αλλά ήθελα να σταθώ ότι AMD vega ενσωματομένα είχαν μόνο οι 8XXXG επεξεργαστές της intel. Κάτι λάθος έχεις κάνει.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γενικά. Στα πέρασε ο τεχνικός τα 11 ή όχι; Αν όχι, γιατί όχι; να σου περάσει τα δεδομένα αυτός.

Back