What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Wireless Drivers

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Έχω ένα μηχανάκι εδώ και κάμποσο καιρό (http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5306298&prodTypeId=0&prodSeriesId=5259203&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4062#11395" class="bbcode_url">αυτό) το οποίο το είχα πάρει χωρίς λειτουργικό.

Στην αρχή έπαιζα μπάλα με Linux, οπότε όλα κομπλέ με drivers και τα σέα. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όμως, έπρεπε να του χώσω Windowz για να δουλέψω μία εμπορική εφαρμογή. Το θέμα είναι ότι οι Drivers για το Wireless που προσφέρει το site που γράφω παραπάνω, δεν δούλεψαν.

Ψάχνοντας το Device ID από τον Device Manager, βρήκα ότι τελικά φοράει άλλη κάρτα δικτύου από αυτήν που είχε εκεί. Κατέβασα τον αντίστοιχο Driver από κάποιο αποθετήριο με Drivers, φάνηκε να αναγνωρίζει την συσκευή το λειτουργικό, μου εμφάνισε στην task bar της 5 γνωστές μπάρες του WiFi, αλλά έχει μπροστά ένα κόκκινο "Χ", λέει "Δεν συνδέθηκε" και από κάτω "Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις" και "Αντιμετώπιση προβλημάτων".

Καμιά ιδέα;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,494
στο control panel εχει βρει την συσκευη κανονικα;
μηπως παιζει κανενα κουμπι πανω στο notebook που ενεργοποιει απενεργοποιει το wireless;
εχω φαει κατι σχοινια με τετοιο κουμπι....

επισης, αν θελεις βρες το compra driver pack. θα σου βρει αυτοματα τον οδηγο και θα στον κανει εγκατασταση. λυνει χερια.
 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Λοιπόν, ULTIMATE MEGA EPIC FACEPALM! Νόμια ότι τα κουμπάκια ετούτα δεν δούλευαν, γιατί τα τις έντασης όντως δεν δούλευαν, και τα είχα ξεγραμμένα. Δηλαδή η λύση ήταν τόσο απλή (πάτημα του κομβίου) που νομίζω πως είναι ώρα να ζωστώ σάκο, να κουρευτώ, να καλύψω το κεφάλι μου με χώμα και να πάω να χωθώ σε μία σπηλιά, until the end of the days.

/lock και delete να μην φαίνεται η ξεφτίλα μου.
 
Top Bottom