What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,190
Αυτές οι λαβές στα σπαθιά είναι όλα τα λεφτά πάντως. Πέραν των σπαθιών στα Witcher Sets που έχουν το κάθε School, έχω βρει κάτι άλλα που θερίζουν από καλλιτεχνική άποψη.

Βρήκα και το easter egg όπλο Azure Wrath. noice
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,253
Με τόσα που διάβασα είπα να το βάλω Death March από την αρχή. Μετά από μπόλικο κάψιμο μόλις έριξα το Royal Griffin...μου πήρε πάνω από μισή ώρα η μάχη, με 4-5 loads σίγουρα! Στα "απλά" τέρατα απλά πρέπει να προσέχεις αλλιώς ψοφάς εύκολα, αν συγχρονίζεις σωστά τα dodges/parrys τότε είσαι άρχοντας! Το παιχνίδι είναι έπος (ακόμα και στην amiga version που το παίζω εγώ...χαχα) , από το μεσημέρι τις 3 μέχρι πριν λίγο έπαιζα σερί...δεν γινόταν να το αφήσω! Πάντως έχω κάποιες διαφωνίες, αλλά πρώτον είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και δεύτερον είναι πολύ πιθανόν να αλλοιώνετε η συνολική εμπιρεία μου με τόσο πετσοκομένες ρυθμίσεις και 35-40 fps (κατα μέσο όρο). Στην Enchanted Edition ελπίζω να έχω πάρει την πολυπόθητη gpu <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Arwindan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,966
Αφού τελειώσα όλα τα ερωτηματικά και side quests, εκτός από κάποια 25 level και πάνω, σε όλη τη Velen και τη Novigrad, είπα να πάω στην πόλη της Novigrad και να συνεχίσω το main quest, πριν πάω στα Skelige Isles. Καμιά 25αριά ώρες μετά συνεχίζω το main quest στη Novigrad και όλα τα side quests που εμφανίζονται συνέχεια. Απλά epic!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,341
Ενδεχομένως να αναφέρθηκε και παραπάνω, αλλά συνειδητοποίησα πως εμφανίζονται και νέα quests στον χάρτη (τα κίτρινα θαυμαστικά, τουτέστιν) όσο προχωράνε τα quests του main quest. Οπότε αν πχ τελειώσετε τα πάντα στα νησιά Skellige και έχετε πάρει και 4-5 λεβελς, όταν επιστρέψετε προς Velen-Novigrad κάντε καμιά γύρα εδώ κι εκεί...
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,190
72 ώρες, μου έχουν μείνει 3 markers σε όλο το Velen/Novigrad και προχωράω στο main quest.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ROMANCE?????? Με βλέπω για Yenn.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,190
Κάτι έμαθε όταν της τα έριχνα κατά τη διάρκεια μίας κηδείας. Επειδή μπορώ.
 

Raz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,493
Ρε παιδιά,γιατί τόσο σπάνιο είδος οι blacksmiths;Σε όλο το Velen map,ο μόνος βρίσκεται στο Lindenvale (φαντάζομαι και στο Novigrad,τώρα θα μπω).Όχι τίποτα άλλο,αλλά χαλάνε και εύκολα τα σπαθιά και χρειάζεσαι repair kits,τα οποία μόλις τώρα άρχισαν να πέφτουν από εχθρούς.Αυτήν την αναλογία armorers και blacksmiths δεν την καταλαβαίνω.
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,295
Μη περιμένεις σπουδαία πράγματα και στο Novigrad. In fact, journeyman swordsmith και journeyman armorer για να μπορούν να κάνουν craft και κάνα αντικείμενο της προκοπής, είναι και οι δύο στο Oxenfort. Στη Novigrad είναι και ο master swordsmith, άλλα θέλει quest που πρέπει να είσαι καμιά 20 level για να ανοίξει το μαγαζί του.

Πάντως apprentices υπάρχουν αρκετοί διάσπαρτοι στη Velen, όσο για να κάνουν repair μια χαρά είναι - repair στα όπλα μπορούν να κάνουν και οι armorers btw.
 

soad667

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,715
Σκεφτόμουν να γράψω 1-2 πραγματάκια που με χάλασαν, αλλά μόλις κέρδισα το gwen tournament και στο καπάκι σάλπαρα για Skellige κι έχω ερεθιστεί άσχημα. Πάρκαρα εκεί στην παραλία με το άλογο, η μουσική να τσακίζει κόκκαλα και μία τεράστια παρθένα γη έτοιμη προς εξερεύνηση. Και κάπου εκεί έκανα save and quit για να δω καμιά σειρά.. :malakas:

ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΓΟΥΙΤΣΟΡΑΣ ΟΕΟ? :worship: :worship:

Btw, είχα μία έμπνευση πριν. Προτείνεται αν θέλετε να ανεβάσετε λίγο την δυσκολία και να ζήσετε το απόλυτο Γκέραλτ ο Βάρβαρος όνειρο..
<img src="http://s9.postimg.org/i6ztg0cst/2015_06_08_00021.jpg" alt="2015_06_08_00021.jpg" class="bbcode_img" />

Νο comments για τα φαγητά στα quick slots, τρώω ένα παστέλι κι ένα μήλο μετά από κάθε meditate. :thumbsup:
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,190
Βασιλικός πολτός. /unluckyshamrockapproved

Κατά τα άλλα η μουσική του Skellige είναι σαν να έχει βγει από προ-μεσαιωνικές σκανδιναβικές σκάλδες. Εχω φτάσει σε σημείο να περπατάω με το άλογο αντί να τρέχω στο νησί. For the win.

Πρώτο πράγμα που έκανα - επειδή ήθελα το bear armor πήγα νωρίτερα στο Skellige, πριν ολοκληρώσω το Novigrad όνειρο - ήταν να πάω σε όλα τα horse races. Πλέον ζω το pimp-my-horse όνειρο και έχω τις δύσκολες επιλογές πιο τρόπαιο να φοράω στα καπούλια του για να νιώθω ακόμη πιο Kickass (μακράν το Wyvern μέχρι στιγμής)
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,295
Με full hairworks, η χαίτη του griffin head ν' ανεμίζει καθώς καλπάζει ο Roach το καθιστά μακράν το πιο πωρωτικό trophy. Αλλά αυτά δεν είναι για κόκκινους χωρικούς :trollface: .
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,190
Well-played but....

το Wyvern έχει κέρατα, όπως αυτά της nVidia που θα απαυτώσει η AMD σε λίγες μέρες. :trollface:

Έχεις ενεργοποιημένο το Hairworks για να εκμεταλλεύεσαι πλήρως το Matrix-like Feature με τα μειωμένα FPS που προσφέρει η nVidia? :trollface:
 

Bathory

Death Knight
Joined
Dec 5, 2012
Messages
4,939
Ραζ, υπομονή, λίγο να προχωρήσεις θα βρεις και diagrams για armor/weapons repair kits, θα κραφτάρεις καμιά 30αριά απ' το καθένα να έχεις και είσαι τζιτζί. Και μετά θα ανακαλύψεις το βάρος τους και θα αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς στα 90% για να ελαφρύνεις. Τρου στόρυ. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Kαλά τα Skellige δεν υπάρχουν. Μουσική, ατμόσφαιρα, τοπία, Lore, αναφορές σε Heimdall και Ragn Rarh Rhoog (κάπως έτσι) και λοιπά.
Μια αναφορά στον Quorthon και στην ταινία Conan λείπει για να εκραγεί το πισί.
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
ΚΑΙ WoW reference

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/6BlOqen.png" alt="6BlOqen.png" class="bbcode_img" /></span>
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Αρχίζω να πιστεύω πως το 102% αδίκησε Το Παιχνίδι. Ίσως ένα 202% να ήταν πιο αντιπροσωπευτικό <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
2,809


Borracho wrote:
Αρχίζω να πιστεύω πως το 102% αδίκησε Το Παιχνίδι. Ίσως ένα 202% να ήταν πιο αντιπροσωπευτικό <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>
Η αλήθεια να λέγεται. Το αδίκησες το παιχνίδι κακουργε <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,006
<blockquote> Dear Gamers,

May 19th was a crucial date for all of us here at CD PROJEKT RED -- we released The Witcher 3: Wild Hunt, our open world role-playing game that we had been hard at work on for over 3 years. Since day one, you have given us tons of positive feedback and support -- the sheer volume of emails we’ve gotten since launch simply congratulating us for our efforts is both epic and heartwarming, and I wish every developer comes to have such a fantastic community. In terms of media reception, we’re really humbled by the scores the game has received all around the world. With an average of 90+ on every platform, Wild Hunt is our dream coming true.

I’d also like to take this opportunity to thank the four million gamers worldwide who bought The Witcher 3: Wild Hunt in the first two weeks from launch. Four million RPG fans spending their hard-earned money on our game is a sign that we did something right, and you can be sure that we’ll harness all that positive energy and make the upcoming expansions worthy of the grand adventure that you’re telling us Wild Hunt already is! Until then, keep on enjoying Wild Hunt, do not forget to grab your weekly set of free DLCs, and stay tuned for constant updates and enhancement to the game we are continuously working on.

Dandelion once said to Geralt that the world is changing, the sun is setting, and vodka’s running out -- go, play, and have fun!


All the best,
Marcin Iwiński
Co-founder, CD PROJEKT RED </blockquote>
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,295
Ok, από όσο έχω καταλάβει, chance να ρίξουν nekker heart οι ίδιοι οι nekkers είναι δυστυχώς από τραγικό έως ανύπαρκτο, αλλά πάντα υπάρχει ένα μέσα στα ίδια τα nekker nests. Μη κάνετε το λάθος και δε τα κάνετε loot αφού τα καταστρέψετε.
 

Bathory

Death Knight
Joined
Dec 5, 2012
Messages
4,939
Goo, κι εγώ το έψαξα, γιατί βρήκα superior white raffard και δεν έχω ακόμα το enhanced και με εκνευρίζει. Αυτό που λες είναι.
Απλά έχω κάνει όλες τις φωλιές σε velen-novigrad(πετάχτηκε και ach), παρόλα αυτά έχω ακόμα 4/5 hearts. ελπίζω να υπάρχει και skellige καμία, αλλιώς δεν ξέρω τι σκατά έκανα λάθος.
 
Top Bottom