What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

nvk1980

Gelatinous Cube
Joined
May 27, 2015
Messages
85
Χωρίς να έχω κάνει ακόμα το update, διαβάζοντας πέρα δώθε (και σύμφωνα με τους ίδιους τους δημιουργούς) τα achievements ΔΕΝ έχουν "στρώσει" ακόμα. Προορίζεται κάποιο fix σε μελλοντικό update.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

kagiax

Gelatinous Cube
Joined
Mar 1, 2014
Messages
104
Αυτό δηλαδή τι σημαίνει, ότι αν κάνουμε κάποιο achievement το παχνίδι ακόμα και όταν θα έχει στρώσει δεν θα μας το αναγνωρίζει;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μια χαρά δουλεύουν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήρα το Fast & Furious και μπορώ να συνεχίσω Το Μεγαλύτερο Ταξίδι.

Απλώς αναδρομικά δεν ενεργοποιούνται. Δηλαδή όσα πήρε κανείς στο "downtime" δεν ενεργοποιούνται, πρέπει να κάνεις τις συγκεκριμένες ενέργειες από την αρχή.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,434
Δηλαδή πρέπει να αρχίσω να φαρμάρω το Master Marksman από την αρχή; Φωτιά και τσεκούρι στην CDPR, εκτός κι αν μου δώσει το Cyberpunk 2077 τζάμπα :throw: :throw: :throw: !
 

karamela

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Nov 30, 2012
Messages
85
Na ρωτήσω κάτι, κολλάει η κίνηση προς τα μπρος καμιά φορά? Τσεκαρα το δοακοπτη και είναι ενταξει, ειναι μπαγκ?
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Μερικές φορές κόλλαγα σε invisible walls αλλά μετά τα patch δεν συνάντησα κάτι παρόμοιο.
 

renkalan

Gelatinous Cube
Joined
May 17, 2013
Messages
180
Meanwhile.... The Witcher 3: Wild Hunt is now moddable!

<i>(official statement from CD PROJEKT RED)</i>
"Released today, the Modkit enables Witcher community to modify several aspects of the game to their own liking.

Thanks to texture import and export, gamers can now modify the looks and feel of in-game objects, while the possibility of substituting meshes allows to insert new models in the game world in place of existing ones. Finally, access to script files opens up an entirely new array or modification options to many in-game aspects, so modders can fire up their imagination and fiddle with item statistics and much more.

In order to download the Modkit, head on over to http://www.nexusmods.com/witcher3/?" class="bbcode_url">nexusmods.com, the official home of The Witcher 3: Wild Hunt mods where you can download the extractor itself as well as some of the exisiting mods. Don’t forget to check our http://forums.cdprojektred.com/forums/186-Suggestions-and-Modding" class="bbcode_url">forums for the Modkit documentation. We simply cannot wait to see all the fantastic creations from the modding community. Should you have any additional questions regarding the capabilities of the kit, make sure to check out http://www.gamespot.com/articles/the-witcher-3-mod-tools-what-can-we-expect/1100-6429426/" class="bbcode_url">GameSpot’s Q&A."
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μετά το 1.08, μου ξεκλείδωσε μόνο του το παιχνίδι το ατσίβμεντ για τον τερματισμό του, χωρίς φυσικά να το έχω τελειώσει. Μια ομορφιά, μια τρέλα. Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ το Ταξίδι <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

renkalan

Gelatinous Cube
Joined
May 17, 2013
Messages
180
Ε... Τίποτα! Όπως και όλα τα DLC που έχουνε βγάλει!
Μιλάμε για την CD PROJEKT RED και όχι για την Bethesda! ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Πάτησα Τρίτη Πράξη και δεν ξέρω από πού να μαζέψω τα σαγόνια μου. Είμαι στις 96 ώρες παιχνιδιού με όλα τα Side Quests/Contracts/Treasure Hunts ολοκληρωμένα και το μεγαλείο των σεναριακών αποστολών προς το φινάλε του παιχνιδιού με έχει απλά ισοπεδώσει, κλαίω τη μια στιγμή, την άλλη νιώθω άγρια θριαμβική χαρά...Χριστέ μου, τί έφτιαξαν οι Πολωνοί;!!

Θα ακολουθήσει ΜΕΓΑΛΟ Εντιτόριαλ σύντομα, με closing impressions. Μιλάμε για ανυπέρβλητο αιρστούργημα, σεναριακά κάνει πράγματα που κανέναν άλλο RPG δεν έχει προσεγγίσει καν. Δεν θα έχει φοβάμαι καν νόημα να ασχοληθώ με το Inquisition αργότερα...

ΥΓ Έξτρα πόντοι για τα πολύ καλογραμμένα "DLC Quests" που περίμενα ειλικρινά να ήταν τίποτε "ξεπέτες". Αντίθετα, όχι μόνο ταιριάζουν απόλυτα με το κλίμα του παιχνιδιού, αλλά είναι γραμμένα και φροντισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ειδικά δε το Skellige's Most Wanted με χάζεψε πραγματικά με την ποιότητά του, όπως και το εξαιρετικό δίλημμα του Where The Cat And Wolf Play. Εμπειρία ζωής το παιχνίδι.
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Θα κάνω μια μικρή ένσταση εδώ. Γενικά καλά τα dlc quests όπως λες εκτός του contract: missing miners.

"Ξεπέτα" ήταν το συγκεκριμένο, όχι ότι έχει σημασία μπροστά στο υπόλοιπο μεγαλείο του game, just saying..
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,155
Γενικά πάντως το game ιδίως τα quest του είναι φοβερά και για άλλη μια φορά είναι το δυνατότερο σημείο του παιχνιδιού. Μια και είμαι ακομα στο πρώτο 20-30 ώρες νομίζω ο Baron είναι ο ποιο φοβερός χαρακτήρας που έχω συναντήσει ποτέ σε game και γενικά όλοι οι χαρακτήρες που συναντάς έχουν μια φοβερή ζωντάνια και δεν είναι αυτοί οι άχρωμοι και τυπικοί χαρακτήρες που συναντάς σχεδόν σε όλα τα rpg.
Το άλλο σημείο που ξενίζει είναι η χαοτική διαρύθμιση των point of interest στον χάρτη και που είναι ανακατεμένα σημέια με εξωφρενική δυσκολία δίπλα σε σημεία με πολύ χαμηλό lvl mob. Νομίζω αυτό θα μπορούσαν κάπως να το αποφύγουν αν και όλο immerse στον κόσμου του είναι απίστευτο. Σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ενός ζωντανού κόσμου αν και η παρακμή και η φτώχια είναι ξεκάθαρα το αποτύπωμα αυτού του κόσμου.
Μια μεγάλη ένσταση που έχω είναι ότι ακόμα δεν έχω βρει μπουρδέλο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />. Μιλάμε στους προηγούμενους τίτλους ο Geralt είχε ήδη ρίξει πάνω από 10 :lol:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Τσέκ του Φάιαρ στην αρχή και εμένα με στεναχώρεσε το συγκεκριμένο, αλλά έννοια σου, στην πορεία, το body count θα ανέλθει εκεί που πρέπει. Βαστήχτηκαν οι Πολωνοί στην αρχή του παιχνιδιού λίγο μόνο, για να μην τους ξεφωνήσουν ως αμετανόητους τσοντάκηδες στα πρώτα ρηβιούζ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Δίκιο για το Missing Miners, μου διέφυγε πως ήταν DLC. Σε καμία περίπτωση κακό, αλλά όπως λέτε, σε σχέση με τον υπόλοιπο απερίγραπτο πλούτο του παιχνιδιού, αρκετά "ξεπέτα". Main quest της Bioware δηλαδή <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Τώρα ζω δράμα γιατί έχουν μπαγκιάσει τα δυο Statuette Quests με την Triss και η CDPR δεν προβλέπεται λέει να τα μπαλώσει στο εγγύς μέλλον, οπότε θα αναγκαστώ να πάω σε φινάλε χωρίς αυτά. Υποτίθεται είναι ασήμαντα, αλλά...OCD. ΓΚΙΡΑΛΤ, OCD, ΠΡΕΠΕΙ, ΟΛΑ.
 

nvk1980

Gelatinous Cube
Joined
May 27, 2015
Messages
85
http://youtu.be/HJZekaPAd_M

Witcher swords forged in real life <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326


nvk1980 wrote:
http://youtu.be/HJZekaPAd_M

Witcher swords forged in real life <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />


Sent from my iPhone using Tapatalk</blockquote>

Η δουλειά των ονείρων μου... Στο στρατό είχα γνωρίσει έναν τύπο που έφτιαχνε ρωμαϊκά ξίφη με αντίστοιχο τρόπο. Μου είχε δείξει φωτογραφίες από δουλειές του και ομολογώ πως ήταν αξιόλογες!

 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,894
http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/466476-witcher-3-collectors-edition/" class="bbcode_url">http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/466476-witcher-3-collectors-edition/

Είναι ειλικρινής πάντως <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,285
http://www.gamespot.com/articles/witcher-3-sells-6-million-copies/1100-6430070/

6 mil σε 6 εβδ με 82 mil budget (8-2=6)

666!!!!!
 
Top Bottom