What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
Eγώ δεν κάνω πλάκα, ειλικρινής απορία είναι πώς γίνεται να βγει σε τόσες λίγες ώρες. Ειδικά όταν λέτε ότι κάνατε τα πάντα όλα.<br>Εγώ θυμάμαι το τελείωσα στις 210 (είναι πολλοί που κάνανε 180-200+) και μάλιστα χωρίς το Hearts of Stone.<br>Ή χάζευα τριγύρω τις διάφορες ομορφιές χωρίς να το παίρνω πρέφα ή έπαιξα gwent παραπάνω απ&#039; όσο θα έπρεπε μάλλον.<br>Ή μπορεί να έχει κανά πρόβλημα ο "μετρητής" του GOG.  :hmm:
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
739
Εμένα πάντως μου πήρε 155 ώρες με το expansion στο Death March.Καθάρισα βέβαια όλα τα ερωτηματικά στο Velen/Novigrad αλλά άφησα τα treasures  στο Skellige.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,158
και εγώ τα ερωτηματικά τα καθάρισα όλα δεν άφησα τπτ δλδ. Δλδ και εγώ απορώ πως μπορέσατε και κάνατε 30-50 ώρες παραπάνω. Δεν βγαίνουν τα quest. Α ξεχασα να αναφέρω ότι έχω κερδίσει και τους πάντες στο gwen ingame <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,528
234, σύμφωνα με το GOG, μου πήρε εμένα με Hearts of Stone! Και λίγες ήτανε! :mosh:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Παίζει να &#039;χασε ώρες ίσως το δικό μας GoG; Τί να πω. Ομοίως, πολλές ώρες στο Gwent και τα περισσότερα (αλλά σίγουρα όχι όλα) POI&#039;s καθαρισμένα.
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Όχι αυτό ισχύει και απλά μπορεί να μην το πήρες χαμπάρι. Εμένα τις πρώτες 5-10 ώρες το gog δεν μου ανανέωνε το game time και αν θυμάμαι σωστά, έφτιαξε μετά από ένα patch.<br>Πάντως οι 200+ ώρες μου φαίνονται τραγικά πολλές και εμένα. Ελπίζω να παίζατε τουλάχιστον max δυσκολία.  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
Eγώ που έκανα 200+ ώρες το ξεκίνησα μία δυσκολία πριν το μαξ, κάποια στιγμή έγινε τραγικά εύκολο (πριν απ&#039; τη μέση κάπου εκεί) και το ανέβασα μαξ μέχρι το τέλος.<br>Εμένα πάλι κάτω από 180 ξέρω γω μου φαίνονται τραγικά λίγες. Όπως το δει κανείς υποθέτω.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
A όχι, έγω παραδοσιακή αδερφούλα του Νόρμαλ, στη default δυσκολία έπαιξα, ούτε καν Blood & Bones.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Και εγώ στο default το έχω. Πρώτα θα ρουφήξω το lore και θα εξερευνήσω κάθε σπιθαμή του κόσμου και μετά θα δυσκολεψω τον εαυτό μου σε δεύτερο gameplay στο δύσκολο .
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,436
Steamκοντέρ: 251 ώρες που αναλύονται ως εξής: 2 playthrough του main campaign, το πρώτο σε normal difficulty και καθαρίζοντας τα πάντα όλα ΕΚΤΟΣ από gwent, και δεύτερο New Game+ σε Death Μarch, αλλά επικεντρωμένος σε main story, contracts, κάποια λίγα side-quests και ψυχωτικό κυνήγι gwent cards μέχρι που τις μάζεψα όλες. 1 playthrough Hearts of Stone σε Death Μarch κάνοντας τα πάντα, 3 ώρες πρέπει να έφαγα μόνο σε Caretaker και Painting Wraith με το πούστικο health steal/regen. Και καμιά δεκαριά έξτρα ώρες για το καταραμένο το Master Marksman, ώστε να δω το πολυπόθητο 100% ach.<br><br>Με το κοντέρ του Steam να μην τίθεται γενικά υπό αμφισβήτηση, πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως μπορεί 1 normal playthrough να κρατάει πάνω από 150 ώρες, εκτός φυσικά αν σταματάς κάθε λίγο και ρεμβάζεις το ηλιοβασίλεμα στα Skellige για 2-3 ώρες - όχι πως δεν καταλαβαίνω απόλυτα όσους το κάνουν, αλλά αλλιώς δε μου βγαίνει ο λογαριασμός...
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
Για κάθε 1 ώρα "πραγματικού" παιχνιδιού υπολόγισε και άλλα 20 λεπτά έξτρα για να τραβήξεις screenshot, να κάνεις alt-tab, να το ποστάρεις στο thread του Witcher 3 στο RQ και να μιλήσεις και λίγο για το πόσο γαμάτο παιχνίδι είναι.<br><br>Οπότε από τις 150 ώρες ενός playthrough, στις 40-50 ώρες το παιχνίδι απλά τρέχει στο background ενώ ο εκάστοτε χρήστης ψωλάρει στο RQ Forum.<br><br>Δεν θέλω να πω προφανώς πως κάτι τέτοιο γίνεται σκόπιμα κατόπιν συνεννόησης με την CDPR για να αυξάνεται τεχνητά η συνολική αρίθμηση ώρας όσων παίζουν το γκεημ παγκοσμίως, κάτι τέτοιο θα ήταν τρελό. Ούτε προφανώς πως παίρνουμε προμήθεια για κάθε έξτρα πλασματική ώρα παιχνιδιού που προσφέρει η κοινότητα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Προφανώς <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μα γιατι δε γινεται στίκυ ΑΥΤΟ το θρεντ? αφου στα επομενα καμμια εκατοστη χρονια που ερχονται ολο και κατι θα γραφουμε για ΤΟ Παιγνίδι.<br><br>το παω αργα αργα, μπας και δεν τελειωσει ποτές ή μπας και προλαβει και βγει το επομενο εξπάσο και παιζω ακομα (πιο πιθανο σεναριο). σημερα τελειωσα το HoS και προφανως εχω μεινει μαλάκας απ την πρωτοτυπια και τη δυναμη του στορυ. αλλά δεν ειναι αυτο το θεμα μας. το θεμα μας ειναι αυτο:<br><br>τρελλό σποιλερ ακολουθει. <br><span class="bbcode_spoiler">http://kotaku.com/the-witcher-3-riddle-that-players-couldn-t-quite-solve-1747185043</span><br>τι κανανε παλι τα παλικαρια? αδιανοητα γαμάτη λεπτομερεια... <br> :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Ο 3ος γουίτσορας είναι απλά το ποιο σημαντικό cRPG της εποχής μας. Τονίζω την λέξη "σημαντικό"! Τις τελευταίες μέρες το σκεφτόμουν πάλι, με έπιασε νοσταλγία αλλά δεν το ξαναπαίζω αν δεν πάρω νέα κάρτα γραφικών (ε δεν του αξίζουν αναλύσεις 1600x900 και 30 fps ρε γαμώτο), αλλά πραγματικά ανέβασε τα στάνταρς σε άλλα επίπεδα. Σχεδόν καθημερινά θα χαζέψω τα trailer του ή θα ακούσω το soundtrack του απλά για να το θυμηθώ, είναι από αυτά τα σπάνια παιχνίδια που εξελίσσει το gaming, πάει το είδος βήματα παραπέρα. Έχω τις γκρίνιες μου κατά διαστήματα για το gameplay του, καθώς εκτιμώ πως σε λεπτομέρειες χάνει, αλλά το συνολικό οικοδόμημα είναι τόσο ωραίο που δεν αξίζει να γκρινιάζει κανείς. Άντε να έρθει η άγια μέρα που θα τσιμπήσω καρτούλα γραφικών να το ξαναχαρώ με τα εξπάνσια του!
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,158
Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι το κεντρικό story κατά την γνώμη αν και δεν ήταν καθόλου αδύναμο του έλειπαν οι δολοπλοκίες του witcher 2.
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
<blockquote><br>Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι το κεντρικό story κατά την γνώμη αν και δεν ήταν καθόλου αδύναμο του έλειπαν οι δολοπλοκίες του witcher 2.<br></blockquote><br>Αυτό, συν η έλλειψη κάποιας ανατροπής σαν του 1ου witcher. Γενικώς αν και είχε τις στιγμές του, το main story είχε αρκετά χλιαρή κατάληξη στο τελευταίο act.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
Ήταν περισσότερο Geraltoκεντρικό το σενάριο στο 3, οτιδήποτε γίνεται στον κόσμο (εξαιρώντας τον ευρύτερο πόλεμο προφανώς) με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ξεκινάει ή έστω επηρεάζεται από τα χεράκια του. Στο 2 ουσιαστικά ο Γκέραλτ καλούνταν απλά να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις και τα αποτελέσματα μιας σειράς συνωμοσιών και δολοπλοκιών που ήταν τελείως πέραν των δυνάμεών του.<br><br>Το αναφέρω λίγο-πολύ και ως χαρακτηριστικό του 2 και στο http://ragequit.gr/specials/item/a-witcher-retrospective" class="bbcode_url">Retrospective που είχα γράψει για την σειρά λίγο πριν την κυκλοφορία του 3, αν και εκεί το είχα ψιλοταμπελιάσει ως έμμεσα "αρνητικό". Τέσπα, θέμα γούστου.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Εγώ καταευχαριστήθηκα το σενάριο του Wild Hunt, όχι γιατί ήταν κάτι φοβερό ή ρηξικέλευθο, αλλά γιατί με έβαλε τόσο πολύ στο πετσί του Γκέραλτ. Όπως τα σπουδαιότερα western, το σενάριο είναι καθαρά προσχηματικό, προκειμένου να εξερευνηθεί ενδελεχώς το Μεγαλείο του Άνδρα Που Βαδίζει Βρυχόμενος Στην Έρημο. Ποιός, τί, πού, πότε και γιατί, ελάχιστη σημασία έχουν όταν ο Γκέραλτ στενεύει τα μάτια και γρυλίζει υποχθόνια.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
26 ώρες και ακόμα δεν έχω κάνει κάτι σημαντικό από storyline.<span class="bbcode_spoiler">τέλειωσα το κομμάτι με τις crones και τώρα ψάχνω το σόι του Μπάρον</span> Φαντάσου πόσο μεγάλο είναι. Μου τη δίνει λίγο που σου αποσπά τη προσοχή με τόσα micro-objectives, σίγουρα δεν είναι υποχρεωμένος ο παίχτης να τα κάνει, και σίγουρα αν προσπαθήσει να τα κάνει όλα με τη μία θα πεθάνει γιατί πολλά δεν είναι για τα level του, αλλά γενικά χάνεις τη συνοχή του σεναρίου. Θα ήταν ίσως καλύτερο αν είχε λιγότερα micro-quests (ερωτηματικά στο χάρτη και "απλοϊκά" contracts) και να είχε περισσότερα "sub-plots" όπως αυτό με τη μάγισσα και το πύργο.<br><span class="bbcode_spoiler">Μα 26 ώρες και να έχω πηδήξει μόνο μια φορά;</span><br>Μου λείπει η "true" έρευνα και το μυστήριο που είχε το Witcher 1, ειδικά στο 2ο (ή 3ο ήταν<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> κεφάλαιο...<br>Στο 3 όλα τα στοιχεία σε ένα τόπο εγκλήματος στα έχει στο πιάτο, και μετά απλά ακολουθάς -πανεύκολα- οσμές ή ίχνη.<br>Τώρα θα με πεις δε παίζεις adventure, RPG παίζεις. Ναι, αλλά και το 1 RPG δεν είναι; To BG2 RPG δεν είναι; Θυμάστε τι ωραίο μυστήριο είχε εκεί στη γέφυρα με τους φόνους;<br>Και οι διάλογοι μου φαίνονται πολύ απλουστευμένοι, σου "δείχνει" κιόλας τι να επιλέξεις για να προχωρήσει η κουβέντα, τα άλλα σαν να σου λέει από μόνο του ότι είναι "εγκυκλοπαιδικά".
 
Top Bottom