What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
<blockquote><br>Τι possessed το παιδί, ΝΤΙΡΛΑ είναι από τις ανελέητες κρασάρες της Toussaint. Προβλέπεται απείρως μερακλήδικη περιπέτεια με κανάτες ερυθρού ξηρού, χοιρινές τηγανιές και λοιπά μπινελίκια.<br></blockquote><br><br>για μας που είμαστε ανήλικοι θα χει Γρεναδίνες και Βυσσινάδες;
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το Concept art είναι το επίσημο Cover Artwork για το expansion. Ένας χρήστης του http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=200946564&postcount=136" class="bbcode_url">NeoGaf ανέβασε φωτο με το boxart, πάνω αριστερά μιλάει για 2 Gwent Card Decks στα πρότυπα του προηγούμενου :w00t: :w00t:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Πάντως καταντάει σχεδόν γελοίο το πόσο ανώτερο είναι το Ουίτσερ από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Κάνει οποιοδήποτε άλλο τίτλο να φαντάζει Γ&#039; Εθνική μπροστά του.<br></blockquote><br><br>Άστα.... Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Πως θα την βγάλω με άλλο rpg μετά... Και είμαι ακόμα στην αρχη. <br><br>Άσχετο, αλλά τα retail dlc από ότι κατάλαβα δεν μπαίνουν steam έτσι ; Αυτές οι τράπουλες του Gwent μου κάνουν summon...
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Άσχετο, αλλά τα retail dlc από ότι κατάλαβα δεν μπαίνουν steam έτσι ; Αυτές οι τράπουλες του Gwent μου κάνουν summon...<br></blockquote><br>To Hearts of Stone σε retail ερχόταν με 2 τράπουλες και κωδικό τον οποίο μπορούσες να κάψεις σε GOG.com, Origin ή Steam. Λογικά το ίδιο θα γίνεται και τώρα.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
To Blood and Wine κοντεύει, όπως και η Enhanced Collectors Integrale Edition!!! Κανά 6μηνο ακόμα υπομονής.... <br><br> :silly: :silly: :silly: :silly:
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ξέρει κανείς αν στην Game of the Century θα έχουν πάλι gwent κάρτες ή αν μόνο στα xpansions θα το κάνουν;<br>Αλλιώς σκέφτομαι να πάρω τα xpansions και να πουλήσω τους κωδικούς...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αυτό θα ήθελα να το μάθω και γω. Παρακαλώ απαντήστε, αλλιώς το spam θα πάει σύννεφο.  :spiteful:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
False flag για την Bestest Game Of All Time & Space έκδοση του Ουαϊλτ Χάντ που θα κυκλοφορήσει τις γιορτές.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,929
Εγώ από την άλλη θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση ή έχει διαρρεύσει να κυκλοφορήσουν τα 2 expansions σε ένα retail πακέτο (δε με χαλάει να τα πάρω χώρια, λέμε τώρα)...<br><br><blockquote>To Hearts of Stone σε retail ερχόταν με 2 τράπουλες και κωδικό τον οποίο μπορούσες να κάψεις σε GOG.com, Origin ή Steam. Λογικά το ίδιο θα γίνεται και τώρα.<br></blockquote><br><br>Ένα κωδικό για όλες αυτές τις πλατφόρμες ή 3 διαφορετικούς;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Εντάξει, μην παρασύρεστε απ&#039; το hype. GOAT είναι το rocket league. Όσοι αρνούνται να δουν την αλήθεια του, είναι επειδή δεν το έχουν δοκιμάσει.<br><br>Έχει τα πάντα. Story, lore, RP, δράμα, κωμωδία, gameplay, συγκίνηση, aerials, αλουκαρδο με σύνδρομο "Νευρικού Γέλιου ανά πεντάλεπτο", σημαία για την κοινότητά μας και πολλά, πολλά, πολλά άλλα.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Adhan, να κυκλοφορήσουν τα 2 μαζί σε πακέτο χωρίς το main game, δύσκολο φαντάζει. Εγώ τα περιμένω και τα 3 μαζί για retail αγορά, αλλά οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές και για τώρα. Ειδικά αν δε θα έχει καθόλου gwent στο "βάλτε ό,τι θέτε" παιχνίδι όλων των εποχών.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>στο "βάλτε ό,τι θέτε" παιχνίδι όλων των εποχών.<br></blockquote><br><br>4ο
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
<blockquote><br>Εγώ από την άλλη θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση ή έχει διαρρεύσει να κυκλοφορήσουν τα 2 expansions σε ένα retail πακέτο (δε με χαλάει να τα πάρω χώρια, λέμε τώρα)...<br><br><blockquote>To Hearts of Stone σε retail ερχόταν με 2 τράπουλες και κωδικό τον οποίο μπορούσες να κάψεις σε GOG.com, Origin ή Steam. Λογικά το ίδιο θα γίνεται και τώρα.<br></blockquote><br><br>Ένα κωδικό για όλες αυτές τις πλατφόρμες ή 3 διαφορετικούς;<br></blockquote><br><br>O κωδικος ειναι ενας. Δεν το εχω δοκιμασει και στο στιμ, αλλα λεει στις οδηγιες &#039;redeem the code for  <b>your desired platform</b> &#039; οποτε δε νομιζω να λειτουργησει.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,131
<blockquote><br><blockquote><br>στο "βάλτε ό,τι θέτε" παιχνίδι όλων των εποχών.<br></blockquote><br><br>4ο<br></blockquote><br><br>1o, 2o και 3o το Rocket League, καλά το μάντεψα;  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Όχι.<br><br>Κατά αλφαβητική σειρά. Baldur&#039;s Gate Saga, Dark Souls Saga, Fallout 1-2<br><br>To Rocket League, είναι η Monica Bellucci τού gaming. Δεν μπαίνει σε 3άδες, 5άδες, 10άδες κοκ. Είναι αυτό και όλα τ&#039; άλλα.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>False flag για την Bestest Game Of All Time & Space έκδοση του Ουαϊλτ Χάντ που θα κυκλοφορήσει τις γιορτές.<br></blockquote><br>Δεν είχαν πει ότι δεν θα κάνανε άλλη?
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@Adhan όπως είπε και ο Snipereye ο κωδικός είναι ένας. Εξαργυρώνεται μία φορά ανάλογα σε ποια πλατφόρμα θέλουμε (εκεί που έχουμε το base game) ακολουθούμε τις οδηγίες. Η retail του Hearts of Stone είχε τις τράπουλες και τον κωδικό, κανένα DVD.<br><br>Μαζί ομαδοποιημένα κυκλοφορούν ως season pass σε ψηφιακή μορφή. Όσοι τα είχαν προαγοράσει πριν ανακοινωθούν οι retail μπορούσαν αν ήθελαν με επιπλέον 10Ε όση ήταν η διαφορά τιμής digital-retail να πάρουν μόνο τις κάρτες, αλλά για περιορισμένο αριθμό.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br><blockquote><br>False flag για την Bestest Game Of All Time & Space έκδοση του Ουαϊλτ Χάντ που θα κυκλοφορήσει τις γιορτές.<br></blockquote><br>Δεν είχαν πει ότι δεν θα κάνανε άλλη?<br></blockquote><br><br>Είναι δυνατόν να μην κάνουν; Το πολύ σε 12 μήνες θα βγάλουν (όπως είχαν κάνει και για τα 2 προηγούμενα) μια ολοκληρωμένη και βελτιωμένη έκδοση! Αυτό περιμένω εγώ για να το αγοράσω....Ελπίζω να βγάλουν δηλαδή, αλλά και από θέμα πρακτικότητας να το δει κανείς, αντί να έχεις 3 παιχνίδια να έχεις 1 Συλλεκτική έκδοση καλύτερα είναι.
 
Top Bottom