<br><br><blockquote><br>Cercaphus μας τα έχεις κάνει μπαλόνια. "Ω ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΝΧΑΝΣΤ ΕΝΤΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ, ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΑ!!!11<br><br>Calm your tits. Η υποστήριξη του W3 έχει τελειώσει με το τελευταίο patch.<br></blockquote><br><br>"Ω θνητοί, δοξάστε με δοξάστε με!!! Μέντιουμ πρέπει να γίνω τώρα που βιώνει κρίση ο κλάδος... xD<br><blockquote><br>Κονφέρμινγκ ότι το 1.22 είναι το τελευταίο patch, γι'αυτό και τη λένε GOTY και όχι "Enhanced". Enhanced γινόταν ένα χρόνο τώρα το παιχνίδι, με το Blood & Wine ήρθε κι έδεσε το Αρτιότερο Όλων Των Εποχών. Το σταυρό μου κάνω που έχω ακόμη 10-15 ώρες όνειρο στην Toussaint προτού αναγκαστώ να επιστρέψω σε υποδέεστερα παιχνίδια.<br></blockquote><br><br>Πάντως παίδες ποτέ μην λέτε ποτέ. Αν και είναι όντως ανησυχητικό για τις δικές μου βλέψεις το γεγονός ότι αναφέρεται ως GOTY και ουχί ως Enhanced, εξακολουθεί να με καταλαμβάνει μια διάθεση στωικής υπομονής, σαν ένας άλλος Μάρκος Αυρήλιος, για να περιμένω κανά 5μηνο ακόμα προκειμένου να φτάσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων και να έχω χρόνο να διαθέσω στο Most Epic 1-2-3 Complete Playthrough evah.... <br>. <br>. <br>. <br>. <br>..... καθώς μέχρι τότε μπορεί να έχει βγει και η Complete Enhanced Edition ! xD<br><br><br>Υ. Σ. 1: Πλάκα πλάκα, πέρασε και η επέτειος 1 χρόνου Witcher 3 μαζί με την επέτειο από το δημοψήφισμα! <br><br><br>Υ. Σ. 2: Ακόμα πιο πλάκα το γεγονός πως το 1/4 των ποστ μου στο φόρουμ πρέπει να αφορούν το W3 και την ιερή προσμονή για την εμφάνιση της μίας, αγίας Enhanced Edition ίσως εις μάτην.... <br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>