What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Πάνο πλάκα κάνεις; Ξέρεις πόση ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ σαβούρα κυκλοφορεί στο Νέτφλιξ; Για κάθε μια ΚΑΛΗ σειρά που μαθαίνεται/ακούγεται, υπάρχουν (χωρίς υπερβολή) 100 σαβούρες/μαγειρικές/σταντάπς ανύπαρκτων κωμικών. Δεν ξέρω αν έχεις συνδρομή ή φέρνει το παπόρι τα 'καλά', αλλά αν δεις την βιβλιοθήκη τους, θα φρίξεις :)
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Συνδρομή, όχι συνεχόμενη βέβαια, αλλά όσες σειρές έχω δει που να ήταν παραγωγές του ίδιου του νετφλιξ, δεν πέτυχα κάποια που να με έκανε να μετανιώσω το χρόνο που επένδυσα, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ταινίες από την άλλη είναι όντως αυτό που περιγράφεις.

Γι αυτό και είμαι σχετικά αισιόδοξος για το Witcher. Κι ο Cavill είχε πει παλιότερα ότι είναι μεγάλος φαν των βιβλίων και των παιχνιδιών, που είναι καλό σημάδι.

ΥΓ. Α καλά κάτι μαγειρικές κτλ. δεν τα λαμβάνω καν υπόψη και τα προσπερνάω, μιλάω για κανονικές σειρές  :mrgreen:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ε δεν έχεις προσέξει πόσα Κινέζικα/παιδικά/Young Adults/Φρικτά σταντάπς/ανύπαρκτα καρτούν σκάνε κατά καιρούς; Φυσικά έχουν και ποιοτικό περιεχόμενο, αλλά κάνει μπαμ πως ακολουθούν προσέγγιση "Green light τα πάντα, δε μπορεί, κάτι θα κάτσει!". Και αρκετές σειρές που μαρκάρουν ως "Netflix" είναι αγορασμένες από τρίτα δίκτυα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το σπαρταριστό End Of the Fucking World, το οποίο πλασάρεται ως "Νέτφλιξ" ενώ στην πραγματικότητα είναι παραγωγή του BBC4.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
το θετικό (δεν ξέρω αν λογιζετε θετικό και αν ισχύει) είναι οτι ο τύπος αυτοπροτάθηκε. για να αυτοπροταθεις σημαίνει οτι γουστάρεις την φάση και σύμφωνα με διάφορες πηγές εχει διαβάσει βιβλία και έχει παίξει το παιχνίδι.  τώρα για hype κλπ νταξ κλασσικά μικρο καλάθι
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Καλά και για αυτές τις δηλώσεις κράτα μικρό καλάθι. Πολλοί ηθοποιοί κοουτσάρονται για να κάνουν σχετικές δηλώσεις λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα κάτι προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις/γίνει ντόρος. Γενικά στη σόου μπίζ, δεν πιστεύεις ΤΙΠΟΤΑ από ΚΑΝΕΝΑ για τα παρασκήνια, εκτός κι αν έφτιαξες ο ίδιος τα συμβόλαια.

Συμπαθέστατο είναι το παλλικάρι, τώρα μένει να δούμε αν θα δέσει το γλυκό. Κρατάω μικροσκοπικό καλάθι, παρά την μεγάλη αγάπη που τρέφω για τα παιχνίδια της σειράς.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
η όλη φάση που το λέω είναι ότι αυτοπροταθηκε. άμα είχα στις πλάτες μου τον σουπερμαν δεν θα είχα κανένα λόγο να πάω να παίξω σε σειρά. τώρα το τι ισχύει τι οχι αν είναι καλό η κακό θα φανεί στην πορεία. εμείς απλά ελπίζουμε στο καλύτερο
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,315
ενας uwe boll θα τους σωσει..
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
https://www.resetera.com/threads/ciri-in-netflix-witcher-series-probably-wont-be-white.67156/">Ciri in Netflix Witcher series probably won't be white

Looking for a 16 or 15-year-old BAME girl who can play down to 13/14. Must not be older than 18 years old.

ΒΑΜΕ=Black, Asian, Minor Ethnic.

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Γιατί ο Αχιλλέας ήταν μαύρος, ο Οδυσσέας Λατίνος συμμορίτης και ο Τζώρτζ Ουάσινγκτων κρυφά Εσκιμώος. Και αυτό συμβαίνει όταν αντί ένα προϊόν λογοτεχνίας ή ψυχαγωγίας να σχεδιάζεται βάσει του καλλιτεχνικού οράματος ενός ανθρώπου, σχεδιάζεται βάσει δημογραφικών που παρακολουθούν Fantasy/Young Adult σειρές. Αν κράταγα πριν μικρό καλάθι για τη σειρά Witcher τώρα θα εκπλαγώ αν βλέπεται έστω και με το ένα μάτι αλλού.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<del>Γιατί ρε CDPR; Ό,τι να 'ναι.</del>

Αν βρεθεί υποψηφιότητα αγοριού (ή 15χρονου ενήλικα) που πιστεύει ότι είναι BAME, θα την δεχθούν;
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,438
Jimmy,  η CDPR δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων από το Netflix.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Ναι, όντως. Άκυρο το σχόλιο μου τότε για την CDPR. Οπότε, γιατί Sapkowski;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Το ακόμη χειρότερο με τις περισσότερες σειρές, είναι πως περνάνε, πολύ χονδρικά, από την ακόλουθη διαδικασία :

-Τα στούντιο έχουν διάφορα 'ορφανά' τζενέρικ σενάρια. Π.χ. έχουμε την τάδε young adults σειρά μισογραμμένη, ή το τάδε θρίλεράκι. Δεν θα τσιμπήσει κανένας αν το βγάλουμε ως "Τζενέρικ Θριλεράκι 48". Τί μπράντς/franchises έχουμε στο πορτφόλιό μας;

-Έχουμεεε...Witcher, Salvatore, Marvel, Μπαρμπαστάθη.

-Αυτό το Witcher τί είναι;

-Φάνταζι με σπαθιά και ψιλοβία φάση.

-Γαμώ, Game of Thrones δηλαδή.

-Nαι ναι.

-Ωραία, είπες έχεις generic young adults/fantasy; Πέστο Witcher!

-Γίναμε!

Τα νερντάκια που φτιάχνουν τα μπράντς ουδείς τα ρωτάει, η σειρά βγαίνει και πατώνει και αναρωτιούνται εκεί στο Νέτφλιξ και το κάθε Νέτφλιξ τί κάνανε στραβά. Σκάει μια φορά στα δεκαπέντε χρόνια και ένας πρώην σπασίκλας νυν κυριλλές τύπου J.J Abrams και πιάνει το zeitgeist για δυο λεπτά, τον χρίζουν Σωτήρα.

Η καλύτερη πραγματικά λύση, είναι η αποχή και το σνομπάρισμα της σαβούρας. Τρανό παράδειγμα του παραπάνω, ήταν η εκτρωματική μεταφορά του 'Dark Tower'. Απαξιώθηκε τόσο από τους γνώστες, όσο και από το ευρύ κοινό. Ίδια μοίρα λογικά θα έχει και το Witcher.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Φήμη είναι προς το παρόν.

Στο μεταξύ, μου ήρθε μια αναγούλα και τα μάτια μου έκαναν μερικές περιστροφές, διαβάζοντας εν τάχει μερικές σελίδες στο θρεντ του reset era. Φαίνεται, πως αν θέλεις απλά ένας χαρακτήρας, να ταιριάζει με το αρχικό υλικό, και να μην παρεκκλίνει από αυτό υπό τα ηνωμένα χρώματα της Benetton, είσαι ρατσιστής (κλασική braindead λογική των αυτοδιόριστων "paladins των καταπιεσμένων", οποία έκπληξις).

Ας αγνοήσουμε λοιπόν, ότι είναι κόρη του Emhyr και της Pavetta, επειδή... diversity και ποιος νοιάζεται;

https://www.youtube.com/watch?v=OuxxgQBVjsM
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,960
Εντάξει μην προτρέχουμε. Υποτίθεται ότι η δημιουργική ομάδα της σειράς χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Sapkowski σε συμβουλευτικό ρόλο. Ελευθερίες σαφώς και θα πάρουν (όπως πήρε άλλωστε και η CDPR) αλλά ΘΕΛΩ να πιστεύω ότι δεν θα τους αφήσει να τα κάνουν ντιπ μαντάρα. Μέχρι να σκάσουν πιο χειροπιαστές πληροφορίες/εικόνες, παραμένω ανοιχτόμυαλος.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,181
Το netflix πάντως πιστεύω οταν πατάει σε καλό υλικό (κομικ, βιβλια κτλ) κάνει καλή δουλειά.. Βλέπε marvel series, altered carbon. Μακάρι και για το witcher να ισχύσει το ίδιο..
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,300
Καπου διαβασα οτι ο Σαπωφσκι ειναι συμφωνος με την ποικιλομορφια στην εμφανιση και εχει εγκρινει τα παντα.

Δευτερον, εχουν βγει δεκαδες αρθρα που σταυρωνουν τους φανς οι οποιοι απαιτουν πιστοτητα σε βασικα θεματα του πρωτοτυπου εργου.  Μόνο και μονο που μας χαρακτηριζουν ως τοσο οπισθοδρομικους θα απεχω συνειδητα
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ο Σαπκόφσκι με τα φράγκα που τσίμπησε από το ντήλ, θα υπέγραφε και για να γίνει μεταφορά με Στρουμφάκια. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τέρμα ψωμόλυσσα 'περιθωριακό' φανταζάκια, που από το πουθενά έγινε μούρη. Περίπτωση αντίστοιχη του άμπαλου υπογειοκατοικητή Martin, δηλαδή. Και εμείς στη θέση τους, σκληρά θα υπογράφαμε για τα μύρια και θα λέγαμε "Χέστα όλα, πάω Μπαχάμες, αρκετό σκατό έφαγα ως τα 50 μου". Οι συγγραφείς, ειδικά τέτοιες υπερ-ειδικές περιπτώσεις, είναι οι μόνοι άφταιγοι. Κάτι γράψανε πιτσιρικάδες όταν την πάλευαν ακόμη, περπάτησε, ξαφνικά στα γεράματά τους έγινε τεράστιο όταν το είχαν ήδη ξεγράψει και ο κόσμος τους θυμήθηκε.

#ΛευτεριάΣτοΣύντροφοΣαπκόφσκι

Επίσης, θυμηθείτε τί ντόρος έγινε από τους...Μαχητές της Δικαιοσύνης, όταν κυκλοφόρησε το πανέξυπνο Insatiable. Ιδανικά πρέπει να τους αφήσεις να βράζουν όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι, να αυτοκαννιβαλίζονται εσαεί.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,960
Κοίτα, αν οι ιστορίες που έχω ακούσει από ντόπιους αληθεύουν (και δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο), ο θείος Sapkowski όσο ταλαντούχος υπήρξε ως συγγραφέας, άλλο τόσο μεθύστακας και χοντράνθρωπος είναι. Δεν αμφιβάλλω ότι άρπαξε την ευκαιρία να πουλήσει τα δικαιώματα στο Netflix όσο όσο για να βγάλει τα γουίσκια της χρονιάς.

Ωστόσο, επειδή είναι και αρκετά ιδιότροπος, εφόσον όντως έχει τους δημιουργούς της σειράς από κοντά (γεγονός που ελέγχεται), τότε πιστεύω ότι θα έχει το νου του για τυχόν αλλαγές που τον βρίσκουν εντελώς αντίθετο. Βέβαια, το τι θεωρεί ιεροσυλία σήμερα, συγκριτικά με το τι έγραφε τότε, είναι anyone's guess. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις δημιουργών που με την ευκαιρία παρόμοιων αναθεωρήσεων ή αναδιατυπώσεων του έργου τους προβαίνουν σε σημαντικές αλλαγές για να το εκσυγχρονίσουν ή να το ταιριάξουν με τις τωρινές τους απόψεις. Και η Jensen π.χ. έκανε προσθήκες/τροποποιήσεις στο Sins of the Fathers για τα 20ά γενέθλια (οι οποίες -εξ'όσων διαβάζω- κρίθηκαν ως αποτυχημένες από τους περισσότερους, άλλο θέμα αυτό).

Γενικά, παρότι οι οιωνοί είναι ελαφρώς ανησυχητικοί, θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να ξεγράφουμε τη σειρά από τώρα. Ψυχραιμία.

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Η μόνη/αλλαγή προσθήκη στο GK20 ήταν λίαν ευπρόσδεκτη και ταιριαστή με το βάιμπ πάντως. Να τα λέμε αυτά :)
 
Top Bottom