What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

maximum armor

Half-Ogre
Joined
Jun 14, 2019
Messages
479
Αληθινό επίπεδο δυσκολίας για το παιχνίδι WITCHER είναι μόνο ΑΠΟ NORMAL ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΙΣΑΙ Ο WITCHER. Πρέπει όλους να τους έχεις στο πανεύκολο, να περνάς και να υποκλίνονται, όπως θυμάμαι κάτι bandits σε μια γέφυρα. Πώς αλλιώς να το θέσω; Είσαι ο απόλυτος ξιφομάχος. Είσαι ο Τζετ Λι στην ταινία Hero. Ή ο πρωταγωνιστής στο The Warrior's Way. Αν είναι να αντιμετωπίζεις τρεις και να κάνεις τούμπες δεξιά κι αριστερά, τότε τί κάνουμε;;;;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,562
Είσαι ο Τζετ Λι στην ταινία Hero.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
11,119
Αν είναι να αντιμετωπίζεις τρεις και να κάνεις τούμπες δεξιά κι αριστερά, τότε τί κάνουμε;;;;
Έτσι γίνεται και στα βιβλία όμως. Pirouettes, ripostes, half-turns κλπκλπ.
Πάντως rolls χρησιμοποίησα ελάχιστα, κυρίως σε τέρατα που έκαναν charge ή είχαν reach π.χ. γίγαντες, κάποια αρθρόποδα κλπ. ή όταν ήθελα απόσταση για να ρίξω sign. Περισσότερο χρησιμοποιούσα dodge (και parry) για να είμαι σε απόσταση αντεπίθεσης.
 

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Joined
Dec 9, 2012
Messages
10,249

 

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Joined
Dec 9, 2012
Messages
10,249
Νομιζω οτι η οπτικη επιλογη ειναι υπερβολικα δυσκολη με μοναδικη εξαιρεση το ursine, το παλτουδακι.
Το viper ειναι σαν να σε περιμενει στον αχυρωνα το R1 για ατελειωτα γκαζιδια, πραγμα σουπερ κουλ λεμε.
Για να μην απλωνω φλοκατες, η επιλογη μου ειναι Kaer Morhen και βγαλτε οση γκρινια θελετε.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
11,119
Μα για αυτό γούσταρα Viper. Αν προσέξεις, μοιάζει πάρα πολύ με την kaer morhen (που φοράμε δυστυχώς για λίγο στην αρχή γιατί γίνεται obsolete γρήγορα) και αλλάζουν τα χρώματα.

Αν μιλάμε για stats κυρίως, η Griffin ήταν λουκούμι για μένα που έπαιζα με signs και ειδικά τη λατρεία Yrden.
Wolf μάλλον η χειρότερη με εκείνο το apply second oil που ειναι ψιλοαχρηστο.
Manticore επίσης ωραία αλλά αν παίζεις bomb build, το οποίο αν επενδύσεις κατάλληλα θερίζει.
 
Joined
Dec 15, 2012
Messages
7,121
Μια είναι η στολή του White Wolf. Όλα τα stats της ήταν εντελώς άχρειστα σε σχέση με το playstyle μου όμως την τιμάμε την σχολή μας. Σιγά μη ντύσουμε τον λύκο γατάκι ή φιδάκι. Μου φαινόταν πολύ immersion-braker το ότι μπορούσαμε να φοράμε όποια να είναι, σαν να ανήκουμε πουθενά και σε όλες μαζί ταυτόχρονα.
 
Joined
Dec 15, 2012
Messages
7,121
Lore-wise, μπορείς να το κουμπώσεις μια χαρά, το Witcher order ήταν μια οντότητα, οι σχολές ανέκυψαν μετά από εσωτερικό "σχίσμα". Δεν αγγίζουν τέτοιες μικροπρέπειες τον σκληρό καριόλη Λευκό Λύκο.

Τι να σου πω εμένα μου φαίνεται πως για λίγες ώρες θα παίζουμε Hufflepuff, μετά για λίγο Ravenclaw, Slytherin για να είμαστε κουλ και στο τέλος Gryffindor που ξέρουμε πως θα το σηκώσει. Δεν ξέρω τι γίνεται στα βιβλία, αλλά δεν μου κολλάει να συστήνεις σχολές, χαρακτήρα από χ σχολή με χ παρατσούκλι (δεμένο με τη σχολή) και μετά να μην έχει καμία σημασία γιατί ανήκεις σε όλες. Για λόγους gameplay προφανώς και είναι προτιμότερο να υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
11,119
Μια είναι η στολή του White Wolf. Όλα τα stats της ήταν εντελώς άχρειστα σε σχέση με το playstyle μου όμως την τιμάμε την σχολή μας. Σιγά μη ντύσουμε τον λύκο γατάκι ή φιδάκι.
Meanwhile, ακόμα και στη σειρά φόραγε κάτι που έφερνε πολύ στο kaer mhoren/φιδάκι σετ κι όχι το άλλο -μία είναι- με το τζακέτο, sooo...

Δεν έχει να λέει, εδώ ο Letho αν και Viper φόραγε κάτι που ακόμα είναι υπό διερεύνηση που ανήκει xD
Ομοίως Lambert-Eskel, διαφορετική armor από Vesemir.
 
Last edited:
Joined
Dec 15, 2012
Messages
7,121
ακόμα και στη σειρά φόραγε
αυτό λες;Το δέχομαι να διαλέγει κάποιος στολή με βάση τα stats ή την εμφάνιση. Εμένα πάντως δεν μου κόλλαγε να με λένε λύκο, να έχω το συγκεκριμένο μενταγιόν στο στήθος και να φοράω άλλα ρούχα. Και μου άρεσε που ήμουν και από τους τελευταίους της σχολής μου, το έβλεπα σαν ένα τμήμα της ταυτότητάς μου.
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
8,009
αν και δεν παίζω, το έχω αφήσει εγκατεστημένο να κόβω καμιά βόλτα όποτε είμαι σε mood. Έβαλα και 2 mods για καλύτερο φως και σύννεφα και τσεκάρω τώρα τις περιοχές που δείχνουν κάπως καλύτερα είναι η αλήθεια (αν και δεν είδα την μέρα με την νύχτα που φανταζόμουν από τα screenshots του mod page...)

Ότι και να λέμε, όσο ωραία και να ήταν τα Σκαλίτζ, όσο ωραίο και να ήταν η Νότια Γαλ... ε η Τουασάντ, σαν τα βουνά των Γουίτσερων δεν έχει.

View attachment 1749View attachment 1750
Μόνο Grandmaster Wolf ρε!

Συμφωνώ με @kara για το θέμα του ιμέρσιο πάντως, απλά δεν μου καθόταν όταν κατάφερα να το φτιάξω το σετάκι να φορέσω κάτι άλλο. ή είσαι με τα πρόβατα ή είσαι με τους λύκους, απλό είναι :p
 
Top Bottom