What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
More goodness coming

http://www.dsogaming.com/news/the-witcher-3-wild-hunt-new-gameplay-footage-to-be-revealed-next-week/
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
https://www.youtube.com/watch?v=1L8rNDhfGyE
https://www.youtube.com/watch?v=rEKGC6vqzvQ
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
https://www.youtube.com/watch?v=ZUamHfdoSyc
 

j0hn1s

Commoner
Joined
Dec 17, 2012
Messages
28



<span style="color:#bb0000"><u><b>ENTIT:</b></u></span> https://twitter.com/Marcin360/status/499848276292939776" class="bbcode_url">Επιβεβαίωση ότι το παραπάνω gameplay είναι από την PC έκδοση
 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
We are excited to announce Gwent, a card game experience embedded within our upcoming game, The Witcher 3: Wild Hunt. We are also thrilled to reveal the inclusion of additional physical content in the Xbox One Collector’s Edition of The Witcher 3: Wild Hunt. http://thewitcher.com/news/view/795

<img src="https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10565165_10152354932269331_4277281893804037331_n.jpg" alt="10565165_10152354932269331_4277281893804037331_n.jpg" class="bbcode_img" />


:angry: :throw:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Αν και με στεναχωρεί αυτό, σκέφτομαι ότι μέσω του GOG θα πληρώσω 45€, θα πάρω δώρο 1 αντίτυπο του NWN Diamond Edition, κουπόνι αξίας 12€ για αγορές εντός του GOG, και ίδιο εντός παιχνιδιού περιεχόμενο.
Και πάλι όμως... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ; :S <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> :cry:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Countdown until exclusive content gets announced for the PC version...χώρια που ακόμη και να ΜΗΝ γίνει, γι'αυτό υπάρχει το ebay όπου αγοράζουμε τα ποθητά αντικείμενα ξέχωρα μόλις πέσουν στην σωστή τιμή!
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Σκεφτείτε και το εξής: Πόσο απελπισμένοι είναι στην M$ ώστε ακόμα και αποκλειστική τράπουλα να προσπαθούν να εξασφαλίσουν.... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
επειδη δεν ανηκω στις 2 ακρες του φασματος "κονσολολατρες και κονσολομαχοι", γιατι απλα δε νιωθω οτι εχω το δικαιωμα να κανω τον δικαστη στο προσωπικο γουστο και αναγκη του καθενού, απλα γελαω.

γιατι πρεπει να χωνεψετε/ουμε ΟΛΟΙ οτι οι εταιριες για να υπαρχουν και να κερδισουν θελουν λεφτακια που εχουν το ιδιο χρωμα ειτε τους τα δωσει ο φιφελντορ ειτε ο ανταν (2 τυχαια ονοματα).
νιωθω ειδικα τον τελευταιο καιρο, οτι οι γκειμερς γενικα (και κονσολαδες και pcαδες) ειναι τα 2 παιδακια μιας οικογενειας κι επειδη κανουν μουτρακια και ζηλιες, στη μεση οι γονεις (εταιριες) τρεχουν απ το ενα στο αλλο, ψιθυριζοντας στ αυτι τους: "κοιτα τι ωραιο τουτού σου αγορασα, καλυτερο απ του αδερφου σου..." και μετα στον αλλο: "μην εισαι κουτο, το δικο σου αυτοκινητακι ειναι πιο δυνατο, τρεχει πιο πολυ κι εχει πολυ ωραιο χρωματακι..."
εξκλουσιβς δεν θα υπαρχουν πια για κανεναν κι ολα πανε προς ενοποιηση. απλα πραγματα. ενα "μηχανακι" θα τα κανει ολα, απο τηλεφωνα μεχρι browsing, "gaming" και φαπινγκ, μπορω να σου πω. και δυστυχως θα εχει μεγεθος "σμαρτ" phone.
κι επειδη εμεις εχουμε τα πιο συνθετα και απαιτητικα σε iq, γνωσεις και πωρωση - μεράκι μηχανηματα, θα μας κακοπεσει πιο πολυ, γιατι το desktop θα καταργηθει και ολα θ απλοποιηθουν και θα γινουν πουρες, για να τον τρωει ανετα η καθε γιαγια στο μισιγκαν και στο βλαδιβοστοκ.
αυτα.

ρεηκουι: το φορου, που μπορεις να διαβασεις καζαμία ακομα και τον δεκαπενταυγουστο
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
https://www.youtube.com/watch?v=DhslEgn_8SM
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Borracho, δεν είναι μόνο οι τράπουλες, έχει και έξτρα cloth map.

Φήμες βέβαια λένε ότι οι συλλεκτικές για pc έχουν εξαφανιστεί από τα περισσότερα καταστήματα εδώ και καιρό ενώ του Xουάν αράζουν στο ράφι. Χμμ... :trollface:

Δε μπορώ να πω ότι με πείραξε αν και μιλάμε για εταιρία που έχει με διαφορά τους περισσότερους αγοραστές στα pc. Θα ήταν σιγουρα ανέντιμο αν επρόκειτο για in-game content, οπότε no big deal. Πάντως, αυτό που θα μπορούσε να κάνει η cdprojekt για να είναι πιο δίκαια, είναι να μειώσει έστω και λίγο τις τιμές των άλλων 2 εκδόσεων.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
http://thewitcher.com/news/view/795" class="bbcode_url">UPDATE - Statement from Marcin Iwiński, CD PROJEKT RED co-founder
(είναι κάτω από την είδηση).
Αδερφέ Μπρους, επειδή ακόμα δεν έχω καταλάβει κατά πόσο τρολάρεις ή εννοείς αυτά που γράφεις ( εξ ου και η τρολοβαθμολογία), θα ξαναπώ ότι όντως, στην ουσία ( εντός παιχνιδιού περιεχόμενο) όλοι θα πάρουμε το ίδιο. Και σίγουρα, η M$ κίνησε ουρανό και γη για την τράπουλα, ίσως τους "εκβίασε" και με άλλους τρόπους (θάψιμο από προσκείμενα σε αυτήν μέσα πχ). Επίσης, θα ήταν ίσως καλύτερο να το πούνε εξαρχής ότι ο Χουάν θα πάρει την τράπουλα. Από την άλλη, όπως λέει και ένα παλληκάρι κάτω στα σχόλια, ίσως βάλουν την τράπουλα προς πώληση στο e-shop που πουλάνε γουιτσερομπιχλιμπίδια, και να δίνουν έκπτωση σε όσους έχουν serial από την συλλεκτική.
Από την άλλη, οι PC gamers είναι αυτοί που στηρίζουν την CD Projekt RED, καθώς εκεί κάνουν περισσότερες πωλήσεις τα παιχνίδια της. Και νομίζω στο παράδειγμα με τα μυξιάρικα, ότι M$ και $ony είναι τα κακομαθημένα που πρήζουν τον εκάστοτε developer. Και επειδή έχουν ανάγκη τους retailers, για να πουλάνε τα χαζοκούτια τους, κάνουν ακόμα χειρότερα ( κόβουμε περιεχόμενο για να μην τσαντίζεται ο φονταμεταλιστής που ψωνίζει από Walmart ή δίνουμε αποκλειστικό εντός παιχνιδιού περιεχόμενο στο Gamestop πχ).
Ναι, υπήρξαν υπερβολικές αντιδράσεις, και άδικες προς την CD Projekt RED, για κάτι που σίγουρα δέχθηκε τρομακτικές πιέσεις να κάνει, αλλά παρ' όλα αυτά, σίγουρα είναι λάθος.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Μιλάμε για ένα έξτρα μπιχλιμπίδι που θα είναι προσβάσιμο σε αυτούς που θα πάρουν την <b>collector's</b> και όχι οι πλειονότητα των PC gamers που θα πάρουν το παιχνίδι. Μόνο εγώ και ο Brother Bruce το βρίσκουν αστείο όλο το τζερτζελέ?

Η εταιρεία για να προωθήσει το ματζαφλάρι της πάντα θα κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι (πίσω από τα παρασκήνια καλύτερα) για να δώσει κίνητρο να αγοράσουν οι κάζουαλ παίκτες την κονσόλα.

Μέσα στην εβδόμαδα θα παραγγείλω τη δικιά μου.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Βόρειε, δεν εννοώ ότι η CD Projekt RED αξίζει ΟΛΗ την κριτική και το θάψιμο, για μια τράπουλα. Σίγουρα δέχτηκε πιέσεις. Αλλά δεν πρόκειται να τους πω και μπράβο. Και ναι, δεν πρόκειται να αλλάξω πλατφόρμα, ούτε να ρίξω τον developer στον Καϊάδα για ένα μπιχλιμπίδι.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Αυτό που λέω είναι ό,τι η κριτική είναι αστεία ακριβώς επειδή γίνεται για ένα μπιχλιμπίδι. Εδώ και καιρό οι εταιρείες βγάζουν exclusives για διαφορετικές πλατφόρμες και κυρίως για τις κονσόλες και ΚΥΡΙΩΣ σε content. Εδώ μιλάμε καθαρά για κάτι που δε θα είναι ευθύς εξαρχής προσβάσιμο στην πλειονότητα των gamers.

Δε θα αρχίσουμε να καίμε σημαίες CD PROJEKT επειδή έγινε αυτό. Στο κάτω-κάτω της γραφής πήραν τα λεφτά τους, από τη στιγμή που είναι εταρεία με μπάλες και δε χαζολογάει θα τα επενδύσει σωστά όχι σε marketing μανούβρες αλλά για περισσότερο content που θα είναι προσβάσιμο στο μέσο χρήστη δηλαδή σε εμάς. Για εμένα είναι win. Στην τελική ανάλυση, όπως είπε κι ο κυρΣτέφανος για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει και το ebay.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Νομίζω ότι συμφωνούμε διαφωνώντας <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Ναι, όπως πολύ σωστά λες, άλλοι, κάνουν πολύ χειρότερα. Και ακολουθώντας την λογική του Witcher, η CDProjekt RED, θεωρεί το μη χείρον βέλτιστον (ελπίζω να μην το σκότωσα :lol: )
Πρέπει να καταδικάσω την εταιρεία; ΌΧΙ. Εγώ θα έχω έκδοση DRM Free, θα έχω mods, θα έχω εν δυνάμει καλύτερα γραφικά, και όπως είπα, έχω την GOG edition. Οπότε μπορώ να το καταπιώ. Σίγουρα θα προτιμούσα να ήταν τα χλιμπίδια ίδια για όλους, αλλά από το να μου κόψουνε quest και περιοχές, είναι πολύ καλύτερο.
Κοιτάω το forum τους, και κάποιος χρήστης επισημαίνει το εξής: Η M$ βοήθησε στο προμοτάρισμα, και αν το παιχνίδι πάει καλά, μπορεί να μην χρειαστεί βοήθεια σε επόμενο τίτλο η CDPR (κόντεψε να βαρέσει κανόνι, έτσι<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />. Τώρα εξκιουζ μι, αλλά πάω να παίξω Witcher 2. :lol:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Προσωπικά i give zero fucks για τους κολέκτορες και ότι έχουν μέσα. Είμαι οκ, όσο δεν πειράζουν το ίδιο το game κι αν υπάρχει ingame exclusive content, να μην αφορά κάτι ουσιαστικό. Πχ, κράνος master chef για τον Geralt, μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Αν έκοβαν μαχαίρι τίποτα minigames και τα έβαζαν μόνο σε μια έκδοση, εκεί θα είχαμε πρόβλημα. Και από την cdpr απλά δεν περιμένω να κάνει κάτι τέτοιο.

Νορθ, να πω την αλήθεια δεν το βλέπω αστείο το όλο θέμα, αλλά για άλλο λόγο. Όταν μία εταιρία δίνει και την ψυχή της όπως φαίνεται για ένα game, και όλο το internet κολλάει σε μία τράπουλα, είναι λίγο ξενέρωμα να σκέφτεσαι το μαζικό κράξιμο που τρώνε στη μάπα για το τίποτα. Μετά σκέφτεσαι ότι είμαστε στο internetz, οπότε η παραμικρή αφορμή για hating να δωθεί, μαζεύονται σαν τις μύγες οι λεγεώνες. Και μιλάω για αγνό hating, όχι μία ελαφριά ενόχληση στο στομάχι όπως πχ του Adhan <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> , η οποία περνάει 2 ώρες μετά.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Το internet έχει γεμίσει 14χρόνα angry kids σε σώμα 40χρονου που βγάζουν τα απωθημένα τους για τα πάντα, έχοντας κριτική σκέψη και φίλτρα κουνουπιού. Πρέπει να αποφασίσεις σε κάποια στιγμή να γίνεις σκληρόπετσος και να μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν. Ειδικά όταν πρόκειται για εταιρείες όπως η CD Projekt της οποίας τα έργα μιλάνε καλύτερα από οποιοδήποτε marketing trick. Άλλωστε μιλάμε για ένα παιχνίδι που όπως φαίνεται θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα του, πολύ περισσότερο από ότι έκανε το πρώτο Witcher όταν βγήκε.

Haters gonna hate, οπουδήποτε. Παίρνεις την υγιή μάζα και προχωράς ακάθεκτος για τους στόχους σου.
 
Top Bottom