Witcher 3 : The Wild Hunt

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
εγω παλι ξερω οτι η cdp αυτη τη στιγμη που μιλαμε περπαταει σ ενα τεντωμενο σκοινι.
ναι, πρωτος εγω εχω γραψει ποσο ωραια εχουν ξηγηθει τα παληκαρια ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ και ποσο περισοτερο σκεφτονται ολους εμας απ την καθε ΕΑ και γιουμπι κλπ κλπ. αλλά ΑΥΤΑ τα σπεκς που δωσανε ειναι, με μια βαρια λεξη, γελοια. βουιζει σημερα το ιντερνέ.

επισης (και ψοφαω να κοντραρω τους πιουριστες του φορουμ σ αυτο το θεμα) σα να γραφουν λιγο στα παπαρια τους την "πισι μαστερ ρεις" που λετε και την αποθεωνετε σε καθε ευκαιρια...
εγω ξερω οτι μολις αλλαξε η δομη και η κατασκευη των πεζαντ κονσολων, σχεδον ΑΥΤΟΜΑΤΑ, πηγε το ντατα των παιχνιδιων απο γυρω στα 5-7 γιγαντες, στους 30 - 40 γιγαντες, στα πιο ΑΑΑ παιχνιδια. κι αυτο εχει περασει στο ντουκου, κατι που μ ενοχλει. αλλιως πειτε μου τι επανασταση εχει μεσολαβησει στον τομεα των γραφικων που να δικαιολογει τη διαδρομη απο τα 5 νομιζω γιγα του σκαιριμ στις 11/11/11 (ορθανοιχτος κοσμος, τεραστιος και με ομολογουμενως πολυ καλα γραφικα ακομα και στο συστημα μου του 2007) στα 40 γιγα του γουιτσε, στα 35 της μορντορ και στα 50 του ασασίνου στο παρισι στο τελος του 2014. και το λεω γιατι θεωρω οτι οι πολωνοι υποτιθεται ειναι πιο κοντα στον "φτωχο, μερακλη pc nerd" με το γκογκ, το no drm, τις τσαμπα extended κλπ. θα περιμενε καποιος να το εχουν παλεψει για να ειναι πιο χαμηλωμενα τα σπεκς (ακου εκει 6 γκιγκς ραμ το μινιμουμ. ντραπηκανε να γραψουνε 8. ποιος δηλαδη εχει 6 gb ραμ στο πισι του? δεν υπαρχει αυτο (αντε, να εχει το 0,5% των χρηστων... ή 4 εχεις ή 8 ).

πρεπει να παραδεχτουμε ή οτι απλα οι ντεβς ακολουθουν σαν σκυλακια τις κονσολες (οποτε λυπαμαι, αλλά εκεινες ειναι η μαστερ ρεις αφού προκαλουν και κατευθυνουν τις εξελιξεις), ή οτι κανουν εξαιρειτκα κακο η καθολου optimization για το πισακι μας.

α, θα με στεναχωρουσαν αποψεις του στυλ: "μεγαλε, μη μας ζαλιζεις τα συναισθηματα, εχουν φτηνυνει τα 3 τερα, τα βρισκεις στο σκρουτζ 100 ευρω..."
το ξερω και με χαροποιει ιδιαιτερα. δε λυνει ομως την απορια μου για τα 40αρια που θελει το καθε παιχνιδι.

καταληξη - συμπερασμα σεντονιου: νομιζω εχει "τεμπελιασει" λιγο η cdp. μια με την αναβολη, μια με τα σπεκς, μου φαινεται οτι σαν να καταπιαστηκε με κατι πολυ μεγαλυτερο απ οτι νομιζε και τωρα τρεχει απλα για να το παραδωσει... την αγαπω, γι αυτο ασχολουμαι τοσο μαζι της. και θελω πρωτος απ ολους να ειναι τελειο το παιχνιδι απ την day 1. αυτο θελω. τι πιστευω ομως?
μαρκ μαι γουωρντς, σημερα 8/1. πολυ φοβαμαι οτι θα θυμηθουμε τις μερες οταν πρωτοβγηκε το γουιτσερ 1. οι παλαιοτεροι ξερουν. οι νεοι, ας ψαξουν. ο γκούγκλης ειναι φιλος σου, συμφορουμίτη.

φουντ φορ θωτ.
 
σαν πολύ σκόνη δεν τρώμε με mid κάρτες 2-3 ετών;
Μου φαίνεται τραγικό να μου λένε ότι η 7850 δεν αρκεί για minimum απαιτήσεις...

Επίσης τι διάολο από AMD λέει 290 και από nVidia 770;
Η 290 είναι επιπέδου 780 (για την ακρίβεια μεταξύ 780 και 780Ti)...

ή πολύ αρλούμπα πέφτει ή ξαφνικά η απαιτήσεις ανέβηκαν στον θεό... η ερώτηση είναι πόσο eye candy κερδίζουμε για αυτές τις απαιτήσεις.
 
Ρε παίδες, και το 2 όταν είχε βγει δεν ήταν απαιτητικό; Πάντως εγώ το έπαιξα σε below minimum μηχάνημα ( Μαναρόχρεπο ™ FTW!!!).
Τώρα για τον χώρο, δεν ξέρω, και εμένα με ενοχλεί κάπως, αν και ντάξει, παίρνεις 1ΤΒ δίσκο με 50€.
Τώρα για το πως, τι, και γιατί πρέπει να πεταχτούν στο πυρ το εξώτερων οι κονσόλες, ας μην αρχίσω.
 
Μέχρι να δώσουν νέο trailer από PC version στο οποίο και θα διαπιστωθεί εάν έγιναν κινήσεις για να ανακληθεί το downgrade, πραγματικά, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε. Σίγουρα έχει συμβεί μεγάλο χουνέρι και δεν ξέρω αν πήραν το έξτρα τρίμηνο για να επαναφέρουν το παιχνίδι σε αρχικό στάτους ή για να φτιάξουν καταστροφικά, Unitέικα bugs.

H ψυχασθενής δίψα μου για το Καλύτερο Παιχνίδι Όλων των Εποχών είναι πασίδηλη, αλλά δεν κλείνω τα μάτια απέναντι στα πολύ ανησυχητικά δείγματα που έχουμε ως τώρα.

Φυσικά, αν το παιχνίδι βγει άρτιο, τέλειο και χάρμα οφθαλμών, δεν με νοιάζει καθόλου να απαιτεί και 80GB και 970. Το πρόβλημα θα είναι μη ζητάει τέτοια και κουσουροκονσολοσέρνεται. Πάντως σχετικά με τις απαιτήσεις στον σκληρό δίσκο, έχει να κάνει αρκετά με το βαθμό συμπίεσης textures και assets. Περισσότερος χώρος=λιγότερη συμπίεση=υψηλότερη ποιότητα. Θεωρητικά πάντα. Υποτίθεται ανασαίνουν τα τέξτσουρς.

Επίσης, έχοντας βιώσει τη φωτορεαλιστική σχεδόν έκσταση του Unity σε Ultra, περιμένω κάτι τουλάχιστον αντίστοιχο αν όχι ανώτερο από την CDPR. Θα είναι θλιβερό εάν από εκεί που με το Witcher 2 σάρωσαν τα πάντα το 2011 να βγάλουν ένα τίτλο επιπέδου ας πούμε Inquisition, αντί να ανατινάξουν δια παντός την καρδιά και το μυαλό μας με ένα παιχνίδι από το μέλλον.

Οι κονσόλες δυστυχώς υπαγορεύουν τις θλιβερές πραγματικότητες της αγοράς των video games, με τον ίδιο τρόπο που η Rihanna και ο Lil' Wayne είναι πολυεκατομμυριούχα μηδενικά και κότες με χρυσά αυγά για την δισκογραφική βιομηχανία. Σημαίνει όμως αυτό πως πρέπει να πάψει να ηχογραφεί ο Jack White και να κρεμάσουν τα κλαρίνα οι VIC; I think not.

YΓ Το ζήτημα με τις κάρτες γραφικών έχει να κάνει άμεσα με το γεγονός ότι οι χαχά Next Gen κονσόλες, ανά πάσα στιγμή λειτουργούν σαν να έχουν native 7980 με 4GB VRAM. Στην πσότητα της VRAM γίνεται όλη η φάση. Μην εκπλαγείτε όταν πολύ σύντομα οι GPU's του PC θα ξεκινάνε από τα 4GB και θα φτάνουν τα 8 ή και 16 ακόμη. Είναι το μόνο σημείο "υπεροχής" των next gen κονσολών και οι καημένοι οι developers κοιτάνε να το ξεζουμίσουν όπως μπορούν, μπας και μοιάζουν τα "next gen" παιχνίδια σε αυτές με PC games του '12-'13.
 


Brother Bruce wrote:
πρεπει να παραδεχτουμε ή οτι απλα οι ντεβς ακολουθουν σαν σκυλακια τις κονσολες (οποτε λυπαμαι, αλλά εκεινες ειναι η μαστερ ρεις αφού προκαλουν και κατευθυνουν τις εξελιξεις), ή οτι κανουν εξαιρειτκα κακο η καθολου optimization για το πισακι μας.</blockquote>

Brother, αυτό για τις κονσόλες ήταν γνωστό από πριν. Όλοι το ξέραμε, απλά δε θέλαμε να το δεχτούμε. Πλέον και η CDPR βαδίζει σε αυτά τα μονοπάτια. Και γιατί να μην το κάνει, θα πει κάποιος, και ίσως έχει και δίκιο. Δυστυχώς όμως, είμαστε υπο του χρήματος, και τα χρήματα ήταν, είναι και θα είναι στις κονσόλες. Αν δεν την ένοιαζε τη CDPR και τις άλλες εταιρίες, δε θα έφτιαχναν multiplatform παιχνίδια. Εδώ έβγαλε η Blizz το Diablo στο ps3, τι να λέμε τώρα.

Μετά από λίγο καιρό πιστεύω, θα πέσουν patch, θα πέσουν optimizations και ίσως να το τρέχει και διπύρηνος. Μέχρι τότε, τα gb θα αυξάνουν, η VRAM θα αυξάνει, η RAM θα θεωρείται πολύ λίγη κλπ κλπ. Όπως έγινε και με τα speccs του Lords of the Fallen. Ίδια φάση. Και κάθε καινούριο έτσι θα είναι. Να το δεις.

 
Ασυμπίεστο= Ποιότητα, και εύκολη αναπαραγωγή. Προτιμότερο να αγοράσεις δίσκο, παρά κάτι άλλο.
Τώρα για τα downgrade και τα σχετικά, το μηχάνημα μου είναι σε επίπεδα XBOX 360 στα γραφικά, δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά. Είναι σαν να ζητάς από το παιδάκι της Αφρικής με την τουμπανιασμένη κοιλίτσα να σου κάνει γευσιγνωστικό τεστ σε μάρκες μαύρου χαβιαριού.
 
Στο Unity που ζήταγαν απαιτήσεις στον θεό, τελικά ισχύσαν; Αν όχι έχουμε ελπίδες...
 


Brother Bruce wrote:
εγω ξερω οτι μολις αλλαξε η δομη και η κατασκευη των πεζαντ κονσολων, σχεδον ΑΥΤΟΜΑΤΑ, πηγε το ντατα των παιχνιδιων απο γυρω στα 5-7 γιγαντες, στους 30 - 40 γιγαντες, στα πιο ΑΑΑ παιχνιδια. κι αυτο εχει περασει στο ντουκου, κατι που μ ενοχλει. αλλιως πειτε μου τι επανασταση εχει μεσολαβησει στον τομεα των γραφικων που να δικαιολογει τη διαδρομη απο τα 5 νομιζω γιγα του σκαιριμ στις 11/11/11 (ορθανοιχτος κοσμος, τεραστιος και με ομολογουμενως πολυ καλα γραφικα ακομα και στο συστημα μου του 2007) στα 40 γιγα του γουιτσε, στα 35 της μορντορ και στα 50 του ασασίνου στο παρισι στο τελος του 2014. και το λεω γιατι θεωρω οτι οι πολωνοι υποτιθεται ειναι πιο κοντα στον "φτωχο, μερακλη pc nerd" με το γκογκ, το no drm, τις τσαμπα extended κλπ. θα περιμενε καποιος να το εχουν παλεψει για να ειναι πιο χαμηλωμενα τα σπεκς (ακου εκει 6 γκιγκς ραμ το μινιμουμ. ντραπηκανε να γραψουνε 8. ποιος δηλαδη εχει 6 gb ραμ στο πισι του? δεν υπαρχει αυτο (αντε, να εχει το 0,5% των χρηστων... ή 4 εχεις ή 8 ).
</blockquote>
Ρε Μπράδερ, ειλικρινά, ώρες ώρες η ΑΒΑΣΙΜΗ μίρλα σου :silly: δεν παλεύεται, τουλάχιστον ψάχτο λίγο...
Here goes.
1) Max Payne 3, παιχνίδι που βγήκε και σε xbox360-ps3, όχι στις νέες κονσόλες, ήθελε 30GB install. Final Fantasy 13 επίσης, 60gb. Είπες κάτι;
2) Van Helsing 1 και 2 20 gb ακατέβατα, Wasteland 2 30gb. Ελπίζω να τα χαρείς τα συγκεκριμένα... στο Xbone.
Συμπέρασμα: οι (νέες) κονσόλες ηγούνται των εξελίξεων και φταίνε για τα μεγάλα μεγέθη εγκατάστασης. Not. Να μου έλεγες τουλάχιστον για την αύξηση σε ram...
A, και τα specs μια χαρά είναι, οκ τα έχουν κάνει λίγο κουλουβάχατα στην εξίσωση των cpus και gpus σε κάθε κατηγορία (minimum, recommended) αλλά καμιά σχέση με τα resolutiongate των Mordor και Evil Within...

 
ε ναι ρε αδερφε μπορατσο. το ιδιο λεμε. μονο που ειχα την απαιτηση η cdp να ειναι ο τζακ γουαιτ κι οχι η εξαιρετικά καλλίπυγος και ψηλοκάπουλη κατα τ αλλα ριάνα. να γραψει σε σημεια σκοτεινα και ανήλιαγα το τι θενε οι κονσολες και να βγαλει το w3 οπως τα 2 πρωτα, με τη σκεψη στο πισακι μας (αν και το 2 καπως λοξοκοιταγε προς τους άλλοι, με τα ινβεντορυ κλπ κλπ).

επισης, νομιζω το μεγα λαθος της ειναι (κι η μαγκια ειναι να τα συζηταμε τωρα αυτα, οχι οταν βγει το παιγνιο και τα συζηταει κι η κουτσημαρία) ο ανοιχτος κοσμος. κι αυτο ψιλοντουκου εχει περασει. για μενα και για σενα, σαν παικτη, ειναι ευλογια. α, τι καλα, 300 διαφορετικα περιβαλλοντα, 786 κουεστς και 6 μηνες λιωσιμο. για τον δημιουργο ομως και το ιδιο το παιχνιδι ειναι τεραστια παγιδα. πως θα μπορεσει να κρατησει το "σεναριο" του καθε πλειθρού μας σφιχτο, συνεκτικο και με τα στανταρντς ποιοτητας που μας εχει συνηθισει? το λεω αυτο σε σχεση μ αυτο που γραφεις για Καλυτερο Γκειμ Εβερ. θεωρω οτι καλως η κακως, για να ακολουθησει ο παικτης μια "διαδρομη" οπως την εχει οραματιστει ο ντεβ, πρεπει το παιχνιδι να ειναι γραμμικο η λιγοτερο γραμμικο. σε ανοιχτο κοσμο, εισαι στο ελεος της πέτρας που εχει φαει ο καθε παικτης στο κεφαλι. π.χ.: α, σημερα θα παω στις πολεις που αρχιζουν απο Ε λεει ο ενας. ο αλλος λεει, μμμμ, δε γουσταρω δαση, θα παω στον νοτο που εχει ερημους, γυπες και οασεις με καμήλες και λεβεντοπαιδα βεδουίνους... ο τριτος, οπως εγω στο σκαιριμ, θα ανοιξει καθε γωνια του χαρτη, θα κανει καθε κουεστ και στο τελος μονο θα πιασει το μειν κουέστ... οπότε μπάι μπάι ιμερσιον, μπαι μπαι συνοχη.

ΕΚΤΟΣ, αν κατορθωσει το σχεδον ακατορθωτο για μενα: σε ιντριγκαρει και σε θαμπωσει τοσο με το μειν κουεστ, που απο μονος σου το ακολουθεις και κανεις μονο οτι συναντησεις στο διαβα σου. που σημαινει οτι αν εσυ ο ντεβ, θες συγχρονως (που σιγουρα θα θες) να δει ο παικτης οσο το δυνατον περισοτερο γινεται απ τον κοσμο, τα κουεστς και το λορ που εχεις φτιαξει, θα πρεπει να εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια στην πλοκη και να τον περασεις σχεδον απο παντου μεχρι να καταληξει καπου που εσυ τελειωνεις την ιστορια...
οπότε, τοτε, ναι, θα ειναι γκοτύ και γκοτλ (λ σταντς φορ λαιφταιμ) και θα εισαι Ο ντεβελοπερ φορ εβερ μορ.

πολυ δυσκολο? ναι. ακατορθωτο? οχι. πιθανο? δινω ενα 20%, επειδη ακριβως ειναι η cdp.
 


Adhan wrote:
η συντριπτική πλειοψηφιά των pc <b>κάζουαλς </b> σε 1080 παίζει</blockquote>

Fix'd that for you.

Κοροϊδεύετε τον Shredder, αλλά μόνο αυτός φαίνεται να έχει καταλάβει πως πλέον μπορείς να παίζεις σε ό,τι ανάλυση θες, ανεξάρτητα από τα pixels του monitor σου. Χρόνια τώρα δηλαδή μπορούσαμε, αλλά πλέον υπάρχει official driver support, και από τις δύο εταιρείες...

 
ναι, γλυκε μου ανταν, άλλο ρωταω και λησμονεις να μου απαντησεις. ΓΙΑΤΙ το βαν χελσινγκ, ενα ισομετρικο κλικι κλικι με χειροτερα για μενα γραφικα απ το ταιταν κουεστ, να εχει 20 gb data? και το wasteland 2, 30? (δεν το εχω παιξει βεβαια, αλλα ισομετρικο μου φαινεται κι αυτο...).
θα φταιει η επανασταση στα γραφικα, αυτο με τις τριχες που καμε η νβιντια. not. (που λεει και μια ψυχη...).

μη μου πειτε για να αναπνεουν τα τεξτουρς γιατι θα συρω φωνη. τοσα χρονια που δεν ανασαινανε τα textures ηταν ασχημα τα ισομτρικα παιχνιδακια? οχι, απαντω μονος μου. ηταν πιο ομορφα απ τα περισοτερα παιχνιδια (προσωπικη αποψη).
 
Καλά ναι, αν μιλάμε για downsampling τεχνικές παίζουμε και σε 4k (ακόμα και αυτό είναι απαιτητική διαδικασία,θέλει πολύ καλή κάρτα γραφικών)... :lol:
Μιλάω για αυτούς που έχουν οθόνη με native 1440p, πραγματικά ελάχιστοι.
EDIT:
Μπράδερ σου απαντάω ακριβώς αυτό που ρωτάς. Λες οτι φταίνε οι νέες κονσόλες (το 1 ακυρώνει το "νέες") για την αύξηση του installation και στο 2 σου αποδεικνύω με κάποια pc exclusive (μετ. : αναπτυγμένα μόνο με την λογική των pc στο μυαλο), ότι δεν ισχύει αυτό. Απλά και ξάστερα. Επίσης διάβασε το πόστ του vtheofili στην αρχή της σελίδας.
Το van helsing χειρότερα γραφικά από το titan quest? ΛΟΛ. Δε το νομίζω, αν συγκρίνεις ίσως το πρώτο σε medium και το δεύτερο σε high μπορεί... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Μπράδερ τα παλαιότερα ισομετρικά παιχνίδια χρησιμοποιούσαν pre-rendered backgrounds, μην το ξεχνάς. Ναι μεν έδειχναν φοβερά αλλά περιόριζαν πάρα πολύ τους developers ως προς το τί μπορούσαν να κάνουν με αυτά. Με ένα real time 3d rendered isometric περιβάλλον αντίθετα, θες να γκρεμίσεις πέντε σπίτια επειδή ο παίχτης πάτησε το κόκκινο κουμπάκι; Νο πρόμπλεμ. Ενιμέισιον, άσετς και γκρεμίζεις πέντε σπίτια. Στο pre-rendered πρέπει να σχεδιαστούν δυο και τρεις χάρτες με διαφορετικά συντρίμμια εξαρχής και να κάνεις αλχημείες με τα εφέδια για το ενιμέησιον της καταστροφής.

Δίνει δηλαδή πολύ περισσότερες δυνατότητες το νέο μοντέλο. Και με την καμία δεν έχει καλύτερα γραφικά το Titan Quest από το Van Helsing. Όμορφα και άγια και τα δυο, αλλά το Van Helsing ΙΙ είναι με διαφορά το ομορφότερο/αρτιότερο κλίκι κλίκι αυτή τη στιγμή, δείχνοντας στο καταϊδρωμένο MMΟ Diablo 3 πώς γίνονται αυτές οι δουλειές.

Και ο μόνος τρόπος να δουλέψει αυτό που περιγράφεις στο Witcher 3, είναι...αυτός που περιγράφεις. Αναγκαστικά δηλαδή κάπου θα πεις "Τώρα πάω για sidequests". Άμα μπουκώνεις sidequests, παίζεις 2-3 main αποστολές. Ξανά πίσω στα side....έτσι μέχρι να σε κάψει τελείως το main story και να αφοσιωθείς μόνο σε αυτό. Λειτούργησε πολύ θετικά στο Dragon Age: Inquisition η συνταγή, δεν βλέπω γιατί να μην λειτουργήσει και στο W3.
 


Brother Bruce wrote:
ενα ισομετρικο κλικι κλικι <u>με χειροτερα για μενα γραφικα</u> απ το ταιταν κουεστ</blockquote>

Τέτοια γράφεις ρε ΜπίΜπι, και η όποια πιθανότητα σοβαρής συζήτησης αυτοκτονεί και το μόνο που απομένει είναι το ποιος θα κάνει το πιο πετυχημένο thread derail.

So, Katy Perry, best boobs ever or not? Discuss!

 
στα εξηγω ωραια, δε στα εξηγω? και συ με ειρωνευεσαι... δεν ειν ωραια πραματα αυτα. μαθε μπαλιτσα, άδαν. δες τι ωραια μου μιλαει ο μπορατσος, με αγαπη...

http://www.youtube.com/watch?v=vqndpsBFszM

εντιτ: ομιλω για το vh1. δεν ξερω αν ειναι η ιδια μηχανη με το 2, ωστοσο επιμενω στην αποψη μου... αυτο το κειτ περυ δεν το ξερω. στάκα να γκουγκλαρω.

εντιτ2: καλη ειναι. για μπεστ δεν ξερω, δεν το νομί, αλλά φαινονται φυσικα τουλαχιστον. θα της δωκω ποντους γι αυτό.
 
Ίδιο engine μόνο πιο εμπλουτισμένο και optimized στο δεύτερο, αλλά απολύτως αντικειμενικά και σε max settings, σαφώς ανώτερα από το TQ. Άλλο η προσωπική προτίμηση, αυτό είναι κριτήριο υποκειμενικό. Αλλά σαν αντικειμενική ποιότητα και δυνατότητες, η μηχανή του VHII είναι space age πλάι σε εκείνη του TQ.

Πίσω στο Γκέραλτ τώρα. Το μεγάλο στοίχημα θα είναι τα δυο τρέηλερ που θα βγουν πριν το release. Εκεί θα πρέπει να δούμε επίπεδο Sword of Destiny και πάνω για να ηρεμήσουμε. Αλλά τί διάολο, αν η Bioware το έκανε σωστά με το Inquisition, πόσο έξω να πέσουν οι Πολωνοί; Αν η εταιρεία που σε βάζει να φλερτάρεις ΝΤΕ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ με τον στρατάρχη σου στο όνομα της πολιτικής ορθότητας και παράχωνε και ένα άρτιο RPG κάπου εκεί ανάμεσα, δεν ανησυχώ και τόσο για την CDPR.

Είναι και το Medieval κάτι που θα σκάσει τα Χριστούγεννα. Daniel Vavra (Mafia I & II) creative director, σε βρώμικο και ρεαλιστικό μεντιεβάλ RPG. Πιθανό sleeper hit.
 


nitro912gr wrote:
σαν πολύ σκόνη δεν τρώμε με mid κάρτες 2-3 ετών;
Μου φαίνεται τραγικό να μου λένε ότι η 7850 δεν αρκεί για minimum απαιτήσεις...

Επίσης τι διάολο από AMD λέει 290 και από nVidia 770;
Η 290 είναι επιπέδου 780 (για την ακρίβεια μεταξύ 780 και 780Ti)...

ή πολύ αρλούμπα πέφτει ή ξαφνικά η απαιτήσεις ανέβηκαν στον θεό... η ερώτηση είναι πόσο eye candy κερδίζουμε για αυτές τις απαιτήσεις.</blockquote>

Nvidia gameworks παιχνίδι, αν θες να απολαμβάνεις οπτικά το πλούσιο τρίχωμα με παχύ πέλος του λύκου,θες geforce τάδε. Μάλλον πράσινα βελτιστοποιημένο θα είναι.

A ναι, πιστεύω σύντομα θα έχουν πέσει τα 4Κ πανελάκια πολύ χαμηλά από τιμή, κάτω από 200 κατοστάρια για τα φθηνά.Σε δύο χρονάκια θα έχει αρχίσει να γίνεται το στανταράκι πιστεύω.

 
το deliverance μαλλον εννοεις. ναι, ειναι το δευτερο που περιμενω με τοσο ενδιαφερον μετα το γουιτσε.
για να κλεισω το θεμα, τα 2 παιχνιδια που συγκρινω εχουν πόσα? 12 με 15 χρονια διαφορα. αλιμονο αν δεν ειχε η μηχανη του καινουριου πιο πολλες δυνατοτητες. στο ματι μου ΩΣΤΟΣΟ φαινονται πιο ομορφα τα γραφικα του tq. δε θ αλλαξω αποψη οτι κι αν μου πειτε. κι οχι, δε φταιει το πισι μου. ειδα σε τεραστια αναλυση σκρηνς του vh1, περα απ οτι το εχω παιξει κι εγω.
και παλι φιλοι ειμαστε, δε χρειαζεται να συμφωνουμε.
 


Stamatimenos wrote:

</blockquote>
περσινα, ξινα σταφυλια

(εχεις pm με το τελος :thumbsup: )

 
Back
Top