Witcher 3 : The Wild Hunt

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Το παιχνίδι ξεκλειδώνει στις 02:00 τα χαράματα, ώρα ΕΛΛΑΔΟΣ
Σε 18 ώρες δηλαδή.

https://www.pixeldynamo.com/news/gaming/2015/05/17/64524/heres-when-the-witcher-3-wild-hunt-unlocks/

Οπότε με το πατς ο Borracho and friends θα παίζουν κατά τις 03;;; ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;;;

95 σελίδες και ΔΕΝ έχει βγει καν το παιχνίδι. Ε ρε μάναμ :popcorn:
 
Ίσα που τελειώνω το 1, δυστυχώς δεν προλαβαίνω για το φεστίβ να παίξω μαζί σας καθώς θα είμαι στο 2. Ο Στέφανος λογικά για το επόμενο διάστημα θα επικοινωνεί με παράγωγα του WASD μονάχα.
 
Για κάποιο περίεργο λόγο έχει καθυστερήσει η παράδοση της κουτάτης, παρότι όφειλε να έρθει μέσα σε 1-2 μέρες μετά την αποστολή.

I am slightly worried.
 


Epitaph wrote:
Το παιχνίδι ξεκλειδώνει στις 02:00 τα χαράματα, ώρα ΕΛΛΑΔΟΣ
Σε 18 ώρες δηλαδή.

https://www.pixeldynamo.com/news/gaming/2015/05/17/64524/heres-when-the-witcher-3-wild-hunt-unlocks/

Οπότε με το πατς ο Borracho and friends θα παίζουν κατά τις 03;;; ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;;;

95 σελίδες και ΔΕΝ έχει βγει καν το παιχνίδι. Ε ρε μάναμ :popcorn:</blockquote>

Αφότου βγει και ύστερα δεν θα υπάρξουν posts. Άντε 1-2 από κάποιες άτυχες ψυχές που θα πρέπει να πέσουν κάποια στιγμή για ύπνο λόγω δουλειάς.

 
http://www.gamestar.de/videos/candyland,102/the-witcher-3,82715.html

χρησιμο βιντεακι, αν μη τι αλλο για να δουμε τι υπαρχει στα options και για ν αρχισετε να ετοιμαζεστε εσεις οι τουμπανοπισήδες.
γερμανικα δεν ξερω, απλα αυτο το σπλιτ σκρην κομπάριζον μεταξυ των graphic options του παιγνιδιου, και ειδικα των low και ultra details ερχεται να ζεστανει την καρδια του θεοφίλη που τοσο καιρο κανει υπομονη και περιμενει να δει μηπως το ΜΧ τον βγαλει ακομα μια φορα ασπροπροσωπο.
μια και καμια μεινανε. η ελπιδα πεθαινει τελευταια και καταιδρωμενη... :salute:
 
Κουτάτο κολέχτορα πάω να παραλάβω από εγχώριο κατάστημα αύριο, οπότε το αποψινό κάψιμο το γλιτώνω και θα εξακολουθήσω να χρησιμοποιώ φυσιολογικό λόγο για λίγα πόστς ακόμη. Από αύριο όμως...ΖΟΜΑΓΚΑΜΠΛΟΥΓΚΑΦΡΡΡΡΡΧΤ!
 
ΒTW πόσο πήγε ο κολλέχτορας για εγχώρια παραγγελία; Πλας χρόνια καλά (αν ισχύει το νοτιφικάτιον), με το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου για τη δεκαετία φαντάζομαι.
 
Μια χαρά σε βλέπω. Εγώ αφρίζω ήδη, παρότι, αφ' ενός λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων (πτυχιακή) δεν μπορώ να αφοσιωθώ πλήρως, αφ' ετέρου όπως έχω ξαναπεί, παίζει να πάρω το Μαναρόχρεπο ™ στο χέρι <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />. Που να μπορούσα να το παίξω κιόλας :lol: .
 
137 νομίζω έβγαινε στο public. Αν είχα πιστωτική θα το έπαιρνα σε δόσεις... <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />

Ρε παίδες, μόνο σε μένα τα low φαίνονται υπερβολικά ωραία για low? Δλδ, περίμενα πολύ χειρότερες καταστάσεις. Δεν είναι τόσο άσχημα όσο περίμενα και φαντάζομαι θα παίζεται εύκολα από πολύ κόσμο χωρίς να τον χαλάει.
 
Να σου θυμίσω τι minimum απαιτήσεις έχει; :throw: :throw: :throw:
 
Προσωπικά το μόνο που με ξένισε είναι η αλλαγή της παλέτας προς πιο ανοιχτά/ saturated χρώματα. Προτιμώ τη γκριζάδα και τη μουντίλα για τον κόσμο του Witcher.
 
^Δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να φτιάξεις με 1-2 μοντ. :thumbsup:
 
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ. ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ

ΖΑΜΑΦΡΡΡΡΑΓΚΟΥΑΛΑΟΥ (Borracho TM)
 
Δασκαλε, αυτο σκεφτομουνα και γω. ουσιαστικα η διαφορα που οντως χτυπαει στο ματι ειναι φυσιολογικα η textures quality.
και το πιο εντυπωσιακο που ειδα σε ουλτρα ειναι το water quality, το οποιο δε νομιζω ν αφορα κανεναν εκτος απ τον μπορ ισως....
κατα τ αλλα, οκ, ειναι ενα βιντεο και οχι τοσο καλης ποιοτητας, αλλά τολμω να πω οτι το παιγνιδι ειναι απολυτως playable απ οτι φαινεται, χωρις να "ασχημαινει" σχεδον καθολου στο low.

σε αλλα νεα, προσεξτε διαφορες. προσεξτε ποσο ευγενικος, βελουδινος, σχεδον αισθησιακος ειναι ο λογος του μπορατσου: ΖΟΜΑΓΚΑΜΠΛΟΥΓΚΑΦΡΡΡΡΡΧΤ
ενω η ακαλλιεργητη, σχεδον οrclike τοποθετηση του τομιτζι προσβαλλει τουτο δω το φορουμ, θεωρώ. ακου ΖΑΜΑΦΡΡΡΡΑΓΚΟΥΑΛΑΟΥ. προτεινω μπανχαμερ με συνοπτικες.
 
Εγώ προσβάλλω το φόρουμ; Που αυτή τη στιγμή φοράω το ΡΕΗΚΟΥΙ τι σερτ που απέκτησα με τη βοήθεια της μοίρας στο προηγούμενο μίτινγκ; Δε θα ανεχτώ τη προσβολή αυτή.
 
ας θαψωμε το τομαχωκ του πολεμου, τόμγκ.
η αφοσιωση σου ειναι αξιεπαινη. ανακαλω λοιπον. συνέχισε τις ορκοτοποθετησεις, αλλα να θυμασαι οτι το φορου το βλεπουν και μικρα παιδια. προσεχε τι γραφεις.
:cheers:
 
Θα κινήσω γη και ουρανό. Θεωρίες συνομωσίας αρχίζουν να περνούν από την γκλάβα μου. Κάποιο ρετάλι από το Royal Mail την έχει βουτήξει δεν εξηγείται αλλιώς!
 
Δυστυχώς οι μεγαλύτεροι μου φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Το παιχνίδι είναι τραγικό. Άμα πας και ρίξεις νερό σε χώμα, δεν λασπώνεται και δεν κολλάνε οι μπότες σου στο έδαφος. Προφανώς και άμα σε ρίξει χάμω κάνα τέρας και κοιτάξεις προσεκτικά το έδαφος, δεν θα δεις ΟΥΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Για ποιο immersion μου λέτε εσείς;
Δηλαδή εντάξει και 100άρι game να πάρει σε story, gameplay, innovations, ήχο, πατώνει σε βασικά πράματα.
ΟΛΟΙ ΚΑΝΣΕΛ ΤΑ PREORDERS ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ GOG. ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ


Northlander wrote:
Θα κινήσω γη και ουρανό. Θεωρίες συνομωσίας αρχίζουν να περνούν από την γκλάβα μου. Κάποιο ρετάλι από το Royal Mail την έχει βουτήξει δεν εξηγείται αλλιώς!</blockquote>

Δε σε κλέψανε ελλάδα και σε κλεψανε Αγγλία; Τρώω τη γλώσσα μου, αλλά μιλάμε για απίστευτα πράματα...

 
Όλα οκ, Επιτάφιε. Μου έστειλαν ενημερωτικό mail, με tracking number, και αύριο παραδίδει η DPD σε καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Θα κλαίμε τα λεφτάκια μας για την ξεπέτα μαζί. Την πήρα και κολλέκτορα τρομάρα μου. Καλά να πάθω....

Edit:


Brother Bruce wrote:
http://www.gamestar.de/videos/candyland,102/the-witcher-3,82715.html</blockquote>

Μόλις είδα το βίντεο. Εντάξει μιλάμε για εμφανές downgrade καθότι τα Low με τα Ultra έχουν τελικά την ίδια απεικόνιση. Άντε να μεγαλώνει λίγο παραπάνω το μούσι του Steven (του Gerrard ντε), στα Ultra. Θα περιμένω σε κανένα χρόνο να την αναβαθμίσουν αυτομάτως σε Enhanced Edition για να ασχοληθώ. Μέχρι τότε θα φαρμάρω το τελευταίο αντικείμενο που μου έχει μείνει στο Binding of Isaac Rebirth.

Edit 2:

Πείτε μου ότι το μουσικό μοτίβο στο πρώτο λεπτό του βίντεο ΔΕΝ είναι Blind Guardian (A Past and Future Secret), και θα σας βγάλω τρελούς. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 
Back
Top