http://www.rockpapershotgun.com/2013/08/23/eyes-on-the-witcher-3-wild-hunt/
αρθρο απ το RPS. τους δειξανε 45 λεπτα γκειμπλει στην Gamescom. εχει σποιλερς μεσα, αλλά γουωτ δε φακ, μια side quest ειναι, θα το χετε ξεχασει μεχρι την κυκλοφορια.
τα καλα νεα ειναι οτι αυτη η καινοτομια με το monster hunting μαλλον ειναι δεμενη καλα με το lore και θα προσθεσει πραγματα στην εμπειρια. επισης οτι κλασικα οι επιλογες, εστω και σε μια κουεστ, φαινεται απο τωρα οτι θα ειναι ψυχοφθορες, ολόγκριζες και μακρια απ το ασπρο και μαυρο.
τα ανησυχητικα νεα ειναι κατα ποσον θα μπορεσουν να γεμισουν με τετοιας ποιοτητας side quests και επιλογες εναν τοσο τεραστιο κοσμο και gameplay - wise, η μαχη που απ οτι καταλαβε ο αρθρογραφος δυστυχως δεν εχει αλλαξει σχεδον καθολου απ το W2, παρα τα οσα ειχαν ειπωθει..
το οπεν world, ασχετο, αλλα μ εχει εξιταρει πολυ εντονα. φανταζομαι, βλεποντας και τα σκρηνσοτς, να περιπλανιεμαι στις πιο ασχετες γωνιες του κοσμου, (ω, ναι, οπως στο σκαιριμ) και να εμφανιζεται μπροστα μου, μεσα σε κυματα ομιχλης και κατω απ το βουητο του ανεμου, μια τεραστια σκοτεινη σπηλόγκα ή ενα καστρο-φαντασμα στην κορυφη ενος λοφου...
γαμω τις περιγραφες μου πια, τι θελω και τα γραφω? παλι λερωσα το βρακουλινάκι μου...