Brother Bruce πριν 3 μήνους wrote:
η μονη επιφυλαξη που εχω για το παιχνιδι ειναι οτι το open world πραγμα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απ οτι εκανε μεχρι τωρα η cdp. και παρα το ξυλο που τρωει σε αλλο θρεντ, αλλα και γενικοτερα εδω μεσα το skyrim, τα καταφερε παρα πολυ καλα σ αυτο τον τομεα.
αν εχω αντιληφθει καλα το θεμα, δεν ειναι καθολου ευκολο να εχεις εναν τεραστιο κοσμο που να τρεχουν διαφορα σκριπτς συνεχως σε ρηαλ ταιμ. ακριβως αντιθετο με οτι εκαναν μεχρι τωρα στη cdp που ειχαν μικρα μικρα κομματια γραμμικου σετινγκ, οπου μπορουσες να βαλεις μεσα οτι choice and consequence ηθελες, branch ή ακομα και brunch μπορω να σου πω.
μακαρι να πετυχουν. μου δινουν ομως την εντυπωση οτι δεν το ειχαν "μετρησει" σωστα απ την αρχη, φορτωσαν επικ υποσχεσεις τον κοσμο και τωρα καταλαβαινουν οτι δεν μπορεις σ ενα τοσο αχανη κοσμο να εχεις δυνατο και συνεπες branch, ουτε την αισθηση του "επειγοντος" και της urgency για κατι, γιατι πολυ απλα δεν ξερεις πως θα αντιδρασει ο καθε παικτης. π.χ. εγω ειμαι εξπλορερ (οχι ιντερνετ ρε, απ τους αλλους.) οπως νομιζω και πολυς κοσμος. ειχα παρατησει π.χ. το μειν κουεστ στο σκαιριμ , γυρω μου ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι καιγοταν το συμπαν, γινοταν πολεμος, θρηνος, κοπετός κι εγω καθομουνα και θαυμαζα τα τοπια σαν γιαπωνεζος τουριστας για χιλιαδες ωρες παιχνιδιου κανοντας side quests. δε νομιζω οτι ειναι κατι που θελουνε στην cdp, αλλα απ την αλλη δε νομιζω οτι μπορουν να κανουν κατι γι αυτο απ τη στιγμη που επελεξαν αυτο το στυλ του παιχνιδιου.</blockquote>
φαινότανε ρε μαγκες. ντοντ πάνικ ομως. οπως καθε πραμα στη ζωη, ετσι κι αυτο εχει 2 πλευρες:
θετικες:
- το παιγνίδι θα ειναι οπως πρεπει.
- εχωμε καιρο οι φτωχομπινεδες να μαζωξωμε κανα φραγκο για ν αναβαθμισωμε πριν αρχισουν παλι οι ενφίες και οι φορομαλακίες...
- μ αρεσε η ξήγα. χωρις δραματα, κλαματα κλπ. του δε ποιντ, ψυχρα και αληθινα. οπως μας εχουν μαθει οι πολωνοι μεχρι τωρα δηλαδη.
αρνητικες:
- ο μπάθορης εγινε η μαυρόγατα του φορουμ κι εχει κοκινησει το κουτελο του.
- ο μπορατσος θα κλαιει που μεχρι τοτε θα εχει βγει νεα τουμπανοκάρτα που καποιος καπου θα την εχει στο πισι του, ενω ο στεφανάκος μας ΔΕΝ. (α, πιθανο θετικο: ισως σκοτωσει τοτες την 760 η τι διαλο πηρε τωρα για 150 ευρα για να παρει το νεο τουμπανόκαρτο...)
- μαιο? ΜΑΙΟ? τι μαιο ρε παιδια? παμε καλα τωρα? με 32 βαθμους εξω? τοσον καιρο λεγαμε οτι θα κλειστουμε μεσα, οξω θα βρεχει και θα βρονταει και μεσα ζεστοι καφεδες, ποτα, φαγια και μοναξά. οι γουιτσορες, διαβολε, παιζονται χειμωνα. χωρις πλακα, αυτο ειναι που μ εχει ξενερωσει. ω, ναι. ειμαι ικανος να περιμενω τον οκτωβρη. τι δεν καταλαβαινετε?