δεν ξερω ρε παιδια. κι εγω βλεπω στο λινκ του θεονιρβάνα τα logos και τα σηματακια κλπ κλπ, αλλα ψαχνω λιγακι στα faq και βρισκω οτι η εδρα της εταιρειας ειναι λεει στην ηλιολουστη καλιφορνια. βρωμαει και ζεχνει. ουτε μια αναφοα για ευρωπαικο "μαγαζι"? ουτε στην πολωνια καν?
δε νομιζω οτι η cdp θα ξεκινουσε το οnline shopping απ την Αμερικη. επισης στα μπλουζακια βλεπω ωραια σχεδιακια, αλλα δεν βλεπω τα οφισιαλ που εχω δει να φορανε τα παιδια της cdp σε βιντεα απο διαφορες εκθεσεις...
εγω παντως δε θα παραγγελνα απο κει.
υπαρχει και το εξης σχετικο θρεντ 1,5 χρονο πριν, στο φορουμ της CDP (πωπωωω, νιωθω σαν την κάρα τωρα)
http://forums.cdprojektred.com/archive/index.php/t-21265.html
όπου ο ιδιος ο Marcin Μοmot Community Lead & Website Coordinator της εταιρειας ποσταρει τα εξης:
".<i>..We are aware that The Witcher medallion is a very desired item among the community

At this moment the only way to obtain it, is to participate in our contests or try and track down a collector's edition of TW2 on Xbox or TW for PC.
We would love to start selling it (among other Witcher ietms of course) but for now I can't give you any details on when we would start doing so.
Please stay tuned...</i>."
κι ενα παληκαρι πιο πανω γραφει οτι μετα το Witcher 3 θ αρχισουν γενικα να πουλανε merchandise. για να δουμε...