Witcher 3 : The Wild Hunt

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bathory wrote:

Northlander wrote:
Πάνως</blockquote>

Hey Πάνως, είσαι γαμάτος ρε φίλε. :silly:</blockquote>

Θα το αφήσω για το comedy effect. Έχω πήξει με γραψίματα κτλ. και έχει πέσει η ικανότητά μου σε proof-reading στο μηδέν. :oops:

ccwr wrote:

Hellion wrote:
Στο Πλαίσιο ακόμα "αναμένεται σύντομα" το βγάζει, και με έχουν ζώσει τα φίδια. Μην φάμε κανένα άκυρο τελευταία στιγμή και μας πουν "σόρρυ μεγάλε, δεν επαρκούν τα αποθέματα" ή κάτι τέτοιο.</blockquote>

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο απο το πλαίσιο. Μου είπαν ότι το έχουν παραλάβει. Λογικά μέχρι το τέλος της βδομάδας θα μου έχει έρθει.</blockquote>

Από Public ήρθε σήμερα στις 3.00 mail να πάω να το πάρω. Πάει για αύριο γιατί τώρα είναι αργά...

Ναι, μου ήρθε κι εμένα μόλις τώρα μεηλ πως αύριο μπορώ να περάσω από Πλαίσιο να το πάρω.

Ελαβα email απο Πλαισιο οτι η παραγγελια ειναι για ελεγχο και συσκευασια. Λογικα αυριο θα ειναι στο καταστημα απο οπου διαλεξα να το παραλαβω. Θα ενημερωσω αναλογα.

http://www.unboxholics.com/stories/11140-odi-ston-matomeno-barono" class="bbcode_url">Γιατί το quest του στο Witcher 3 είναι παράδειγμα προς μίμηση

Τα έχουν φτιάξει τα steam achievements με το τελευταίο patch;

Borracho wrote:
Αύριο έχει Ευρωπαϊκό ρηλήζ αν δεν απατώμαι, οπότε κήπ γκάλμ, Γκουνελιώτη.</blockquote>

Κουφαλίτσα, τσίμπησες τζάμπα θενκ γιου. Όπως κάθησα στο πισί κι έπιασα την ποντικάρα, βρισκόταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, το ένα έφερε το άλλο.. Κάτι τέτοια κλείνουν (ή ανοίγουν, ανάλογα) σπίτια στο φουμπού..

:thumbsup:

Hellion απο ποιας πολης καταστημα σου ηρθε ειδοποιηση; Εγω ειμαι στην ιδια φαση με το ZombieCow.

Θεσσαλονίκης, στο κέντρο.

Γενικά ως αύριο θεωρώ πως θα έρθει σε όλους η ειδοποίηση, ήδη και στο σάιτ τους έχουν αναβαθμίσει το γκεημ από "Αναμένεται σύντομα" που ήταν το πρωί σε "Άμεσα διαθέσιμο" εδώ και λίγες ώρες.

tony crow wrote:
http://www.unboxholics.com/stories/11140-odi-ston-matomeno-barono" class="bbcode_url">Γιατί το quest του στο Witcher 3 είναι παράδειγμα προς μίμηση</blockquote>

Ο φιλτατος πήρε έμπνευση απο το αντίστοιχο κομμάτι του PC gamer ίσως;

http://www.pcgamer.com/how-the-witcher-3s-best-quest-was-made/

^Αν ίσως σημαίνει στάνταρ.

Πλαγιαρισμός στα καλύτερά του. Αναρωτιέμαι αν κανείς τους έκανε την νήξη. Ίσως ξεπερνάει γιωτιές άλλου γνωστού site.

^
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Τους είπα πως πλαγιαρίζουν, και μου απάντησαν πως μένουν Πανόραμα.

τριγωνα πανοραματος κανεις;

Αστεία και θλιβερό. Η πλάκα είναι πως το Wild Hunt είναι γεμάτο με τόσα πανέμορφα δομημένα quests που ακόμα και το Family Ties να είναι το αγαπημένο σου, κάτσε γράψε ρε άθρωπα το άλλο με τους Βίκινγκς και τις άρκουδες, έτσι για να δείξεις ότι προσπάθησες ρε άνθρωπε!

Αιμένα μου άρεσαι εκείνω με τις διο γκόμαινες που μι δέσανι στο κραιβάτ και μαιτά μι τρολάραν.

Αμάν μωρέ. Πόσο κακεντρεχείς πια. Απλά κάποιο παιδί δεν θα ήξερε καλά αγγλικά και θα του ζήτησε να κάνει ελεύθερη μετάφραση. Αμέσως εσείς να μιλήσετε για αντιγραφή. Τι ειστε εσείς ρε.

ΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΠ

ΩΠ.

Back