ολα τα εχετε αναφερει. τα παντα. η μηπως οχι?<br>κανω λοιπον οτι κουεστ μπορω σε βελεν - νοβι κι εκει γυρω στο λεβελ 20, λεω ε ας πεταχτω απο σκελιγκε, να δω τι κανουν οι αθρώποι κι απο κει, νησι λενε, ποσο μεγαλο μπορει να ειναι?<br>κούνεβα που με κουναγε. φτανω, ο αερας λυσομαναει, τεραστια κυματα, η μαλλούρα μου (Ω, ΝΑΙ, ΣΑΣ ΕΙΠΑ, <b>ΕΙΜΑΙ</b> Ο ΓΚΕΡΑΛΤ) μου μαστιγωνει τη μούρη, ανεβαινω στο ατι κι αρχιζω να τρεχω στην εξοχη. γκρεμοι, χιονια, βορειο, βικινγκ σετινγκ, και ξαφνικα μπαινει ΑΥΤΗ η μουσικη.<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=NknjE2SBPxw<br><br>διαολε. ΔΙΑΟΛΕ. <br>σωζω, κλεινω ΤΟ Παιγνιδι και τρεχω στο γιουτιουμπ. (τα απαραιτητα εγκυκλοπαιδικα: https://en.wikipedia.org/wiki/Fear_a%27_Bh%C3%A0ta )<br>συνεχιζω οσο περνανε οι ωρες να μενω μαλακας. πως το κανατε αυτο ρε σιντιπίτες? σα να μην έφτανε ο κοσμος του παιχνιδιου που ειναι οσο σκληρος, βρωμικος και αληθινος πρεπει, τα κουεστς, οι γκριζες επιλογες, οι "λαθος" αλλά και οι "σωστες" αποφασεις που γυριζουν και σε στοιχειωνουν ξανα και ξανα, τα γραφικα που κανουν ολο αυτο οσο ζωντανο γινεται, ερχεται τωρα και η μουσικη και κανει εναν ψυχρο, κυνικο αθρωπο, κομματια.<br>γαμηθηκα. γιατι, οταν δυστυχως θα τελειωσει Η Εμπειρια, σε καμια 200αρια ωρες ελπιζω, ξερω οτι θα βαλω αυτη την μουσικη των αγγελων στο ρηπητ και θα τρεχουν ποταμι τα μαντηαρς. γι αυτο που εζησα, και πιο πολυ γιατι δε θα το ξαναζησω ποτέ.<br>Witcher 3. GGOAT . _<br><br>εντιτ: δοξα τω Μπρους, δεν ειμαι μονος. απ τα σχολια στο κομματι στο γιουτιουμπ:<br>.. I thought the game was amazing...then this song played as i was first travelling skellige and the game became a gift sent from god....<br><br>.... When I pulled Roach over the top of the first hill and a breathtaking, sunlit valley of snow and wildflowers greeted me for miles and miles below, with the ocean and distant city of Ard Skellige to one side, just the entire view that had everything... I, started crying. Just dropped the controller and cried and cried. To this music. I couldn't handle it. It was too beautiful for my eyes....<br><br>...This game transcends sounds and sight man. It's not even right to call it a game, it's an experience; plain and simple...<br><br>