What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Κάτσε ρε Κώστα, αφού το ξέρεις, πρόκειται για το κορυφαίο Card Game της αγοράς. Τώρα επειδή βάλαν κι ένα ψευτοστόρι για το flavor, μην αγχώνεσαι να πούμε, με το πάσο σου. Πρώτα απ' όλα το Σκέλιγκε ντεκ!
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Μολις το πηρα και εγω, ποιος περιμενει τωρα να κατεβει το ρημαδι.<br>Εν τω μεταξυ, εχω βγαλει το base game μονο (και ολα τα side+ερωτηματικα) και ηδη το κοντερ γραφει 165 ωρες. Με πληρες playthrough των 2 expansions ποσο θα παει; Κοντα στις 220 ωρες; Παραδιδει μαθηματα παντου η σιντιπι.<br><br>Επισης, οσοι το εχετε παρει απο πλαισιο (καταστημα Πατρας, αλλα δε ξερω μηπως ισχυει και για τα υπολοιπα) μην περιμενετε μηνυμα οτι ειναι ετοιμη η παραγγελια σας. Εμενα δεν ηρθε ποτε τιποτα, πηγα απο εκει να δω τι παιζει, και ο ενας πωλητης μου ελεγε να περιμενω το μηνυμα, ενω ενας αλλος μου ειπε οτι δεν εχουν ασχοληθει με τις προπαραγγελιες και μου εδωσε ενα αντιτυπο απο τα 15 που παραγγειλε το καταστημα.. Κατι μου λεει οτι καποιοι που προπαραγγειλαν θα μεινουν χωρις κοπια. Φουλ ανοργανωτοι.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Kaaaaaaaaaarraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
 

nadril

Gelatinous Cube
Joined
Dec 6, 2012
Messages
164
<blockquote><br>Kαταραμένο Gwent πάλι που να πάρει ο διάολος, θέλω να εξερευνήσω και να κάνω Quests αλλά καταλήγω ασυναίσθητα να παίζω με κάθε κρασοπώλη και σπαθοπώλη και λαχειοπώλη που θα συναντήσω αριστερά και δεξιά για να φαρμάρω κάρτες για το νέο Deck. Δεν είναι κατάσταση αυτή.<br></blockquote><br><br> Άσε εγώ έφαγα μια ξενέρα... Με το που έβαλα το patch έγινε κατευθείαν fail το collect them all. Μετά απο ψάξιμο είδα οτι έπρεπε σε ένα quest να παίξω gwent σε ένα feast και να πάρω τον Dandelion απο εκεί. Αρα, στο δεύτερο playthrough.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Επισης, οσοι το εχετε παρει απο πλαισιο (καταστημα Πατρας, αλλα δε ξερω μηπως ισχυει και για τα υπολοιπα) μην περιμενετε μηνυμα οτι ειναι ετοιμη η παραγγελια σας. Εμενα δεν ηρθε ποτε τιποτα, πηγα απο εκει να δω τι παιζει, και ο ενας πωλητης μου ελεγε να περιμενω το μηνυμα, ενω ενας αλλος μου ειπε οτι δεν εχουν ασχοληθει με τις προπαραγγελιες και μου εδωσε ενα αντιτυπο απο τα 15 που παραγγειλε το καταστημα.. Κατι μου λεει οτι καποιοι που προπαραγγειλαν θα μεινουν χωρις κοπια. Φουλ ανοργανωτοι.<br></blockquote><br>Δεν ήθελα να πω από που το πήρα μετά την παρενόχληση που έκανα στα Public :blush2: Το πήρα από πλαίσιο, μου ήρθε το fail mail πως έχω πρόβλημα και θα μου πουν σε  24 ώρες. Ούτε καν. Χτες ήρθε ειδοποίηση πως το συσκευάζουν και σήμερα 7 το πρωί πως είναι έτοιμο. Το παρέλαβα το μεσημέρι (μη νομίζουν πως καιγόμουν).Όλα καλά :cool:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Και οι υπάλληλοι? Ζούνε όλοι?  :brofist:<br></blockquote><br>Πλαίσιο μόνο τηλέφωνο είχα πάρει στα κεντρικά δεν είχα περάσει από κατάστημα. Ήταν όλα μελετημένα γιατί διαφορετικά κινδύνευα με το που θα πέρναγα την είσοδο να μου το φέρουν κολάρο. Κι εγώ καλά κι αυτοί καλά  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Πλαίσιο Θεσσαλονίκης πάντως όλα κομπλέ, ήρθε μεηλ χθες βράδυ πως "η παραγγελία σας είναι στο κατάστημα που επιλέξατε", πήγα βρήκα τα αναλογικά φιλαράκια μου, τους έδωσα τον κωδικό που έγραφε το μεηλ και το παρέλαβα κύριος.<br><br>Επίσης για κάποιο λόγο η κοπέλα στο ταμείο με ρώτησε "τι επάγγελμα να βάλουμε στην καταχώρηση του ονόματός σας στο σύστημα". Μας φακελώνει και το Πλαίσιο πλέον? Καινούργια μόδα?
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ε, κάπως δεν πρέπει να σε προωθήσει στις διαφημιστικές με τις οποίες συνεργάζεται? Και τα spam mail τι θες να κάνουν? Να πεθάνουν? Αχάριστε.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>με ρώτησε "τι επάγγελμα να βάλουμε στην καταχώρηση του ονόματός σας στο σύστημα". </blockquote><br><br>Δεν έγειρες προς το μέρος της να της πεις ψιθυριστά:<br><blockquote>Ερασιτέχνης games journalist ημιθανούς χαρντοκοροποιημένης κοινότητας, του οποίου τα άρθρα που αγγίζουν τα έξι χιλιάδες μη πληρωμένα views</blockquote>???<br><br>Θα είχες σίγουρο γκομενάκι ρε συ....
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Επίσης για κάποιο λόγο η κοπέλα στο ταμείο με ρώτησε "τι επάγγελμα να βάλουμε στην καταχώρηση του ονόματός σας στο σύστημα". Μας φακελώνει και το Πλαίσιο πλέον? Καινούργια μόδα?<br></blockquote><br><br>Όταν τους πήρα στα κεντρικά μου πέταξε "περιμένετε κ. Χ να σας συνδέσω" και έμεινα και τους είπα με τρομάζει που ξέρετε το επώνυμό μου. Τους είχα πάρει από το κινητό που το είχα βάλει στη φόρμα για τις παραγγελίες. Άμεση ταυτοποίηση και μου είπε πως εγώ τους το χω δώσει.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Κατεβαινει ακομα! Ε ρε λιωσιμο που εχει να πεσει!! Επιτελους μετ απο τοσους μηνες ενα παιχνιδι που δεν εχει Denuvo!!! Μπραβο στους Πολωνους! Αλλα αργει πολυ ο θειος εχουν πεσει ολοι μαζι τετοια παιχνιδαρα που ειναι και σερνεται!!
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Και αφού είναι τέτοια παιχνιδάρα, δεν της άξιζε να την αγοράσεις;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote>με ρώτησε "τι επάγγελμα να βάλουμε στην καταχώρηση του ονόματός σας στο σύστημα"</blockquote><br>Πες της "βοηθάω τον αδερφό μου".  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br>Αν δεν χαμογελασει έστω, δεν αξίζει να ασχοληθείς....<br><br><blockquote><br>Και αφού είναι τέτοια παιχνιδάρα, δεν της άξιζε να την αγοράσεις;<br></blockquote><br>Αφού δεν έχει Denuvo λέμε. Πειρατικά όπως όλοι άλλωστε σε αυτό το φόρουμ. ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΑ ΛΕΩ ΣΡΟΙΤΕΡ.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
έχω βάσιμες υποψίες ότι ο θείος είναι αυτός  <br><br><img src="http://www.aceshowbiz.com/images/news/teenage-mutant-ninja-turtles-2-will-feature-classic-villain-krang.jpg" alt="teenage-mutant-ninja-turtles-2-will-feature-classic-villain-krang.jpg" class="bbcode_img" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
<blockquote><br><blockquote><br>με ρώτησε "τι επάγγελμα να βάλουμε στην καταχώρηση του ονόματός σας στο σύστημα". </blockquote><br><br>Δεν έγειρες προς το μέρος της να της πεις ψιθυριστά:<br><blockquote>Ερασιτέχνης games journalist ημιθανούς χαρντοκοροποιημένης κοινότητας, του οποίου τα άρθρα που αγγίζουν τα έξι χιλιάδες μη πληρωμένα views</blockquote>???</blockquote><br><br>Θα ήταν άδικο μετά ρε συ, μετά από μια τέτοια ατάκα θα είχα όλες τις γκόμενες σε ακτίνα 500 μέτρων για την πάρτη μου. Θα κυκλοφορούσε κιόλας η είδηση πως νέος ωραίος game journalist είπε τέτοιο πράμα και μπορεί να με θέλανε και εκτός Δήμου Θεσσαλονίκης μετά. Γιατί να στερήσω από τον μέσο κάτοικο Θεσσαλονίκης και προαστίων την ευκαιρία στον έρωτα? Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.<br><br>Και τι να τις κάνω τόσες γκόμενες στην τελική. Εγώ θέλω τον ελεύθερό μου χρόνο για να παίζω Gwent με φανταστικούς πανδοχείς, ως γνήσιο αρσενικό.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Pε Σρεντερ, αγορασε εστω αυτο. Το αξιζει το ατιμο.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Mα αγοραζω σχεδον τα παντα πλεον . Mad Max Metal Gear 5 Doom Far Cry  Primal Street fighter 5 Quatnum Break και για το υπολοιπο της χρονιας εχουμε Mirror Edge Catalyst Deus ex Mankind Divided Dishonored 2 Battlafield 1 .  Ε αν ειχε Denuvo θα το αγοραζα και αυτο. Θα αγορασω και το Mafia 3 αν εχει που ειναι πολυ πιθανον να εχει denuvo. Ο Krang  δεν ειναι ο θειος. Τι νομιζατε οτι αυτο το χαζο Utrom και το ρομποτ με το κοκκινο βρακι θα μου εφερναν τζαμπα τα παιχνιδια.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote>Ε αν ειχε Denuvo θα το αγοραζα και αυτο</blockquote><br>Μετάφραση:<br><br>Αν δεν υπήρχαν νόμοι, θα έσφαζα τη χοντρή που με άφησε να πληρώσω την κοκα κόλα της.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Χέλλιο, εγώ όταν είχα πάρει ένα κανιστερ πεπιεσμένου αέρα της λέω Τι επάγγελμα; Ληστής<br>Προφανώς δεν το έπιασε αλλά τσίριο, με κέρασε μπισκοτάκι από αυτά που έχουν στο ταμείο
 
Top Bottom