Οντόπικ, είμαι στις 152 ώρες και θέλω στο νερό άλλες 20 για να ξεκοκκαλίσω το Blood & Wine σωστά. Tα side quests είναι εκπληκτικά. Το Warble of a Smitten Knight άνετα κατατάσσεται στα κορυφαία Γουιτσεροκουέστια έβερ. Ακόμα και το "άσχετο" Witcher Contract: Big Game Hunter κατορθώνει να είναι όμορφο, ζεστό και ανθρώπινο. Για τα Paperchase/Great Balls of Granite, τα λόγια περιττεύουν. Μου φαίνεται θα χρειαστεί ειδική Καντίνα/συμπληρωματικό αφιέρωμα σε αυτό το μεγαλειώδες κλείσιμο του Σπουδαιότερου.<br><br>ΥΓ Τα ατσίβμεντς μέχρι τώρα δείχνουν να μου δουλεύουν. Ακόμα και αν δεν σκάσουν στο Overlay, με το που θα κάνω κουίτ, προστίθενται. Ένα χοτνρό μπάγκ έφαγα μόνο. Στις τελευταίες αναβαθμίσεις του Corvo Bianco, ταξίδεψα στο Velen για να σκοτώσω χρόνο. Ε λοιπόν, με το που έσκασα Βέλεν, οι "μικρές" αναβαθμίσεις ολοκληρώθηκαν, αλλά οι δυο τελευταίες (Θερμοκήπιο/Στάβλοι) που ήθελαν 3 ημέρες, ακόμα και όταν γύρισα στο Toussaint και έκανα meditate για ημέρες, ουδέποτε ολοκληρώθηκαν. Διαβάζω πως το έχουν άπαντες το συγκεκριμένο bug και πιθανώς λύνεται προχωρώντας το main story. Έχει κανείς καμία αντίστοιχη εμπειρία για να το τεστάρουμε; Λογικά θα πατσαριστεί σύντομα.