Witcher 3 : The Wild Hunt

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
απ το RPGWatch:<br><br><i>"We&#039;re proud to announce that together with NVIDIA we&#039;re bringing Ansel technology to The Witcher 3: Wild Hunt! Check out the preview screenshot below!"</i><br>CDP<br><br>https://www.facebook.com/thewitcher/photos/a.165254449330.117240.9659019330/10153996198834331/?type=3&theater<br><br>οσο κι αν με χαλαει λιγο η αγκαλιτσα με τη νβιντια, πρεπει να πραδεχτω οτι ειναι πραγματικα εντυπωσιακο...

Δεν βρίσκω γιατί πρέπει να μας χαλάει. Ίσα ίσα το να δουλεύουν οι devs μαζί τις εταιρείες hardwhare είναι ότι πρέπει για μας, ώστε να έχουμε καλύτερη απόδοση και εντυπωσιακότερα αποτελέσματα.

Να δουλεύουν μαζί αλλά όταν δεν ακυρώνουν τους υπόλοιπους που είναι plebs και δεν έχουν nvidia.

Η εταιρεία των υπολοίπων μπορεί κάλλιστα να κάνει το ίδιο. Δεν της φταίει κανένας που κοιμάται όρθια και νομίζει ότι με τσιτάτες δηλώσεις και προχώ βιντεάκια θα κερδίσει κόσμο

<blockquote><br>Ρε, μισή μέρα σταματάω να διαβάζω το θρέντ και μετά δεν μου μένει άντερο.<br><br>Παρεπιπτόντως, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΡΑ, ΠΑΙΖΩ ΣΤΑ 1080P ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.<br><br>Αλληλεγύη στην κάζουαλ χωριατιά της 1920 Χ 1080. To Wild Hunt δείχνει πράγματι σαν Pixel Junk Shooter σε αυτή την άθλια οθόνη, αλλά τί να κάμουμε, γεννηθήκαμε πτωχοί...<br></blockquote><br>290 ευρω κανει η 24&#039;&#039; 1440p . Για να εδωσες 400 ευρω για 970 σιγουρα θα μπορεις να παρεις εστω μια φθηνη 1440p σαν τη δικη μου στα 290 ευρω. Ειδικα για παιχνιδια που ειναι φιταγμενα για high end pc οπως το witcher 3 μια 1440p οθονη ειναι οτι πρεπει.

<blockquote><br>Ειδικα για παιχνιδια που ειναι φιταγμενα για high end pc οπως το witcher 3 μια 1440p οθονη ειναι οτι πρεπει.</blockquote><br><br>Previously on SHREDDER<br><blockquote><br><blockquote><br>και στα 1440p  ειναι βλακας, ασχημος και τρεμουλιαρης ο γκεραλτ ή μηπως εφτιαξε κι ο χαραχτήρας του??<br><br></blockquote><br>Ειναι πολυ πιο ασχημος σε 1440p. <u>Σε 1080 δεν φαινεται ποσο ασχημος ειναι αλλα σε 1440 ειναι πιο ασχημος απο τον Rocksteady τον Βebop και τον Tiger Claw. </u>Oσο για το τρεμουλο.... Τρεμει ολοκληρο το pc μαζι με το γραφειο καθε φορα που του επιθενται τερατα και αυτος αρχιζει να ουρλιαζει απο το φοβο του. Σε 1080 δεν εκανε ετσι. Ετρεμε λιγο αλλα σε 1440p εχει ξεφυγει τελειως!!<br></blockquote><br><br>Με μπερδεύεις με αυτά που γράφεις. Εγώ θέλω να τον βλέπω όμορφο πάντως.

Ασχημος ειναι και σε 1080p αλλα επειδη ειναι χαμηλη αναλυση σου φαινεται οτι ειναι ομορφος. Το ιδιο ασχημος ειναι αλλα δεν φαινεται. Που να δεις σε 4κ πως ειναι! Εκει απλα δεν βλεπεται. Τον ειδα στο Πλαισιο σε pc των 4.000 ευρω με 4κ οθονη που ειχαν βαλει για δοκιμη οταν ειχα παει πριν 1 μηνα για να παρω αυτη την οθονη.

<blockquote><br>Αφού άνοιξε ο ασκός , θα το πω και εγώ. ΝΑΙ και εγώ στα 1080. Μάλιστα ίσως κάποιες ρυθμίσεις να είναι και σε normal αντί για high.<br></blockquote><br>Εγω το επαιξα με ολα ultra 1080 αμεσως μολις βγηκε και τωρα επαιξα τα expansions σε 14440 επισης ολα ultra!

Δε μου λες ρε Σρέδερ, την προστατευτική ζελατίνα της 1440p οθόνης, την έβγαλες;

<blockquote><br>Δε μου λες ρε Σρέδερ, την προστατευτική ζελατίνα της 1440p οθόνης, την έβγαλες;<br></blockquote><br>Αφού είναι προστατευτική, γιατί να τη βγάλει;<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>

Καλα ρε, παιζουμε witcher 3 τοσο καιρο σε οθονες πληβειων? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?<br><br>Ευτυχως που σε λιγες μερες ερχεται η οθοναρα μου 16k και θα βλεπω γραφικαρες και ποσο πιο ασχημος ειναι ο Gerralt.<br><br>16k σρεντερ. Beat that.

Όχι ρε Jon. Και ερχόμουν να γράψω όλος χαρά για τη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51475&cat=10" class="bbcode_url">4Κ οθόνη που μόλις παρήγγειλα. 4Κ και δευτεράντζας στο forum? <br><br>Τέλος πάντων, τουλάχιστον πατάω κάτω τον Shedder με τις γραφικάρες που θα έχω μόλις έρθει.

Βρήκα EVGA 980 SC μεταχειρισμένη σε λογικά λεφτά, οπότε θα κάνω SLI και μετά θα περιμένω για Volta, παραείναι ακριβές οι 1070/1080 αυτή τη στιγμή. Με λιγότερα λεφτά από όσο κάνει μια 1080, πήρα 4Κ οθόνη και δεύτερη 980 για SLI. Τι διάολο, 980 SLI, μπορούν να παίξουν 4Κ με γραφικάρες 70% καλύτερες από 1440p...

Ωραιος.  :thumbsup:<br><br>Ας επιστρεψουμε τωρα στους κανονικους ρυθμους μας. Εγω σκεφτομαι να παρω 4 1080 για τετραπλο sli. Μια για καθε 4k.

Καλά θα κάνεις. Μα 1440p το 2016; Ποιος αγοράζει τέτοιες οθόνες το 2016; Εδώ υπάρχουν ήδη 5Κ οθόνες, και σε λίγο βγαίνουν 8Κ. Τι είμαστε, τίποτα κονσολάδες;

Σρεντερ, τα μισά να μου έλεγαν....  Εσύ πρέπει από Σεπτέμβριο να έχεις 5k monitor και 2x 1080 sli γιατί ειδάλλως θα σε παίζουν ως7 peasant οι χελώνες. . <br><br><br>Υ. Σ. 1 Το off-topic καλά κρατεί... <br><br>Υ. Σ. 2 Παρότι τρέφω ακόμα ελπίδες για την Enhanced, έχω συμβιβαστεί πλέον κατά 70% πως ίσως να μην έρθει τελικά... Oh well....Ημερομηνία για την GOTY Edition έχουμε; <br><br><br><br><br>Sent from my Find7 using Tapatalk<br>

Θα παρω 4κ οταν πεσουν οι τιμες στα 300 ευρω. Ποιος τρελος δινει 500 ευρω για οθονη. Μεχρι τοτε θα εχω αναβαθμισει ολο το pc για να μποριε να τρεχει σε ultra 4k 60 fps. Δεν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα τα γραφικα μεταξυ 4κ και 1440p . Το λεω επειδη εχω δοκιμασει και τις 2 οθονες και εται ξερω τι γραφικαρες εχουν.

1440p = 2560 x 1440 = 3.686.400 pixels <br>4K = 3840 × 2160 = 8,294,400 pixels<br><br>8.294.400/3.686.400*100 = 225% καλύτερες γραφικάρες η 4Κ από την 1440p (AKA peasant resolution). Οπότε μάλλον δεν είδες και τόσο καλά. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Σε λίγο τα πιτσιρίκια με τα νέα Xbox και PS4 θα έχουν καλύτερες γραφικάρες από σένα. <br>

Ειδικά αν συνδέσουν το xbox στην οθόνη του shredder

Back