What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,299
Μιλάμε ξεκάθαρα από τη σκοπιά του μέσου gamer που ξερογλείφεται με πολύγωνα στήθια.<br>Η Ciri έχει το πακέτο που λένε και στο x factor<br>Btw, δεν ξέρω πώς έκατσε κι είδα  survivor και βαράγανε μουισκή από το Witcher 2.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,436
Θα έκανα εδώ μια εμπεριστατωμένη ανάλυση του πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση πρέπει να έχει κάποιος για να ανέχεται την Yen, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχεις υπέρ το δέον δίκιο, και είναι καλύτερα να σιωπάς...<br><br><span class="bbcode_spoiler">Insert όποια φατσούλα μειώνει το butthurt του αναγνώστη.</span>
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
<blockquote><br>Κάποιοι θα κουτουπώναν και την Ciri....<br></blockquote>Σταθείτε ένα λεπτό ρε παιδιά. Αφού η Ciri είναι ομοφυλόφιλη. Το κορίτσι έχει κάποιες προτιμήσεις. Πως θα γίνει δλδ; Δεν είναι Bioware εδώ που είναι όλοι άρπακόλα.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εγώ είπα ότι θέλουν να την κουτουπώσουν, όχι ότι θέλει και η Ciri.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,676
(Mental) incest with your adopted lesbian daughter.<br><br>BIOWARE WRITING GOLD. <br><br>Απορώ γιατί δεν το έχουν κάνει <b>ήδη</b>.<br><br><blockquote><br>...<br></blockquote><br><br>Because unicorns. Και επειδή θα γράψει το κατεβατό ο Jon για την Triss.
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
Πλάκα πλάκα θεωρώ τη Ciri απο τους ωραιότερους ομοφυλόφιλους χαρακτήρες στο gaming. Για άλλη μια φορά οι Πολωνοί δίνουν ρέστα. Καμία σχέση με τις SJW φιοριτούρες των συνήθων υπόπτων. Εϊναι μια εξαιρετική χαρακτήρας που στέκεται ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτιμήσεως. Ποτέ δε γίνεται θέμα αυτή η προτίμηση, ούτε καν αναφέρεται ουσιαστικά, πέρα απο κάποια hints που αφήνονται. Διακριτική δλδ μεταχείρηση του θέματος όπως και πρέπει. Μακάρι να έπαιρναν μαθήματα μερικοί μερικοί κύριε Tybir.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
<blockquote><br>Θα έκανα εδώ μια εμπεριστατωμένη ανάλυση του πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση πρέπει να έχει κάποιος για να ανέχεται την Yen, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχεις υπέρ το δέον δίκιο, και είναι καλύτερα να σιωπάς...<br><br><span class="bbcode_spoiler">Insert όποια φατσούλα μειώνει το butthurt του αναγνώστη.</span><br></blockquote><br><br>EΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ ΓΚΟΥ.<br>ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΓΙΕΝΝΕΦΕΡΙΚΟΥΣ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,545
δεν μας ενδιαφερει ο σεξουαλικος προσανατολισμος του καθενος. ας ειναι οτι θελει, αρκει, να γουσταρουμε κι εμεις. αυτο βεβαια μας αφηνει αδιαφορους.<br>εξαλλου δεν βλεπω λογο για την υπαρξη αυτου του μικροαστικου και αστοχου ψευτο-διλιματος. το παιχνιδι σας δινει την ευκαιρια να... επιλεξετε οτι γουσταρει το ακορεστο, πονηρο σας μυαλο.<br><br>γιαυτο αφηνω την ciri να ειναι οτι γουσταρει. Yen ρε γατακια.ξερω οτι την ωρα που κανετε type την ερωτηση, γιατι ρε κουνελε; θα ρουφατε και την μυξα σας. γιατι ρε γατακια η yen, εκτος απο μελαχροινο του ειδους τουμπανο. γουσταρει ξυλινα αλογακια. μιλαμε τωρα για πολυ προχω και αχαλινωτη φαση.<br>εχει τρελα ταν λαινς... ναι ρε εχει ταν λαινς. ολη μερα και ολη νυχτα μπροστα απο το καζανι, ειναι να μην μαυρισει; οποιος δεν τα εχει δει, να παρει την καρτα του σρεντερ.<br><br>νταξ τωρα οποιος θελει μελισσουλες, ροζ αρωματα και σοφτκορ ερωτικα χαδια με παρθενες, ας παει προς την ciri. Ομως οποιος εχει τριχα στο πηγουνι, δεν μπορει να ανεχτει τετοιες καταστασεις. το μουστακι θελει real thing καταστασεις. κατσε κατω μωρη να σε γκαστρωσω. (οχι με την αναπαραγωγικη εννοια).<br>η τρις ψαχνει για μια πατρικη σκια, δεν ειναι για πολλα κολπα. εμεις γουσταρουμε να πινουμε και κανενα φραπε στο καφενειο. δεν ειμαστε για πατρικες συνενοησεις. ειμαστε αλητες που δεν εχουν παραστρατησει. Αντε τραβα σε κανενα ψυχιατρο να σε ισιωσει.<br><br>ναι τωρα ξερω, what about keira? πολυ δυσκολη φαση η αποφαση. θα εξηγησω καποια αλλη στιγμη γιατι δεν μας πιεζει ο χρονος.<br><br>edit<br>να συμπληρωσω οτι περισσοτερο απο ολες, γουσταρω τα γκομενακια στα καπηλεια. ειναι πολυ straight στην συμπεριφορα, ακομα και στο ακουσμα των coins.<br>
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
τιιιι; Δεν είναι η Triss για πολλά κόλπα; Αφού γουστάρει χειροπέδες και κερια!!!!
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
τσκ τσκ τσκ το τρισσακι απλά έπαιξε έναν ρόλο για να τυλίξει το γεραλδο μας. πρώτα τυλιγεις και μετά δείχνεις τα βίτσια σου  :triss:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ε αυτό λέω και εγώ. Εξάλλου τις χειροπέδες η Triss θα τις φόραγε....
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,545
αν η τρις ζουσε στο παρων, θα δουλευε εθελοντρια σε καποιο προγραμμα του ερυθρου σταυρου, του wwf κ.α<br>αυτα τα γκομενακια εχουν κολημα με τους οικογενιακους δεσμους. γιαυτο συμπεριφερονται σε ολο τον κοσμο σαν να ειναι παιδια τους.<br>θελουν και εναν πατερα να τον φροντιζουν και να (απο)λαμβανουν στοργη.<br>οι χειροπεδες ειναι δεσμευση...<br>ιεραποστολικο και τις κυριακες καβαλα.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
διακοπτω την κουβεντα για γεν >> τρις και χειροπεδες για δυο μικρες ειδησουλες απ το συμπαν γουιτσερ:<br><br>http://www.gamepressure.com/e.asp?ID=1410<br>"The Witcher 3 is not the last we&#039;ve seen of the franchise", δηλωσε ο προεδρος της CD Projekt RED. αναμενομενο και χαρμοσυνο νεο συνάμα.<br><br>http://www.gamepressure.com/e.asp?ID=1399<br>ο στριμμενος γεροντας αντρέι την πατησε.. προτιμησε το μετρητό απ το ρισκο των ποσοστων και τωρα κλαιει τα χαμενα ζλότυ.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
<blockquote><br>http://www.gamepressure.com/e.asp?ID=1399<br>ο στριμμενος γεροντας αντρέι την πατησε.. προτιμησε το μετρητό απ το ρισκο των ποσοστων και τωρα κλαιει τα χαμενα ζλότυ.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Ναι το διάβαζα την προηγούμενη εβδομάδα και κόντεψα να πέσω κάτω από τα γέλια  :silly:<br>Κρίμα βέβαια, για το πνευματικό του δημιούργημα αν και πιστεύω θα έβγαλε λεφτά από τα βιβλία..
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
πλακα κανεις? μονο απ τα δικαιωματα και την κυκλοφορια ολων των γουιτσεροβιβλιων σε τοσες χωρες και γλωσες του κοσμου, εχει παρει τρελλο χρημα.<br>εδω το μεταφρασανε μεχρι και στα ελληνικα.. (ο γητευτής ρε φιλε...  :facepalm: να τα θυμομαστε κι αυτα...  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> )<br>η cdp τον εκανε διασημο, τι να λεμε τωρα? βεβαια το αξιζε και με το παραπανω, δεν το συζηταμε αυτο.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
<blockquote><br><blockquote><br>Θα έκανα εδώ μια εμπεριστατωμένη ανάλυση του πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση πρέπει να έχει κάποιος για να ανέχεται την Yen, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχεις υπέρ το δέον δίκιο, και είναι καλύτερα να σιωπάς...<br><br><span class="bbcode_spoiler">Insert όποια φατσούλα μειώνει το butthurt του αναγνώστη.</span><br></blockquote><br><br>EΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ ΓΚΟΥ.<br>ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΓΙΕΝΝΕΦΕΡΙΚΟΥΣ<br></blockquote><br><br>Ερχομαι κι εγώ παιδιά!!!<br><br>Βασικά το εχω ξαναγράψει εδώ, το λέει και ο G0O πολύ όμορφα περι χαμηλής αυτοεκτίμησης...<br><br>Οσοι γουστάρουν <strike>τη σκύλα</strike> Γιενεφερ κατα βάθος γουστάρουν παντόφλα και υποταγή  :pP :pP :pP
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,545
και θα βγαλει περισσοτερα στην πορεια. <br>αυτα παθαινει οποιος δεν πιστευει οτι τα ονειρα εχουν πολλες πιθανοτητες για να γινουν πραγματικοτητα. προφανως ο τυπος το ειδε πολυ φιλελε το θεμα του παιχνιδιου. θα κοιταξε μετοχες και σε ποιες χωρες ανθει το αθλημα. σου λεει εδω δεν φτιαξαμε ουτε πιξελ που αναβοσβηνει. παρε οτι μπορεις τωρα και ασε τις ταλαιπωριες.<br>οχι οτι δεν θα μπορουσε να ειχε δικαιο. <br>παντως το πηρε πολυ κυριλε το μικρο του φιασκο και πιστευω οτι ειναι ετοιμος για καινουργιο ντιλ  :pP<br>ειναι ωραιος ο παππους γιατι δεν εβγαλε χολη ουτε πεταξε κανενα υπονοουμενο οτι τον κοροιδεψαν.<br><br>btw τα ιδια κανουν και εδω, αλλα με πραγματα που δεν ειναι δικα τους. <br><br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τι χολη να βγαλει ο παπους? υποθετω οτι δεν ειχανε πολυ μετρητο τοτε στην cdp και προφανως θα τον πρακαλαγανε να προτιμησει να παρει ποσοστα.. εκεινος ομως διαλεξε το κάς. <br>επαιξε κι εχασε. αλλιμονο να τους κραταει και κακια..
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
Καλά οτι τον έτσουξε που ένα παιδιάστικο και ιταμό μέσο όπως τα βιντεοπαιχνίδια έσβησε τα βιβλία του απο τον χάρτη, φυσικά τον έτσουξε. Και τα καρφάκια του με τα χρόνια τα έχει πετάξει. Αλλά τι να κάνουμε γέρο, οι δεινόσαυροι αναγκαστικά κάποτε μας αφήνουν χρόνους.
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Χμουυ, η πρώτη γνωριμιά με τη γιεν πάντως κι εμένα με ψιλοχάλασε  :hmm:. Για να δούμε παρακάτω σελίδες πως θα πάει το πράμα.
 
Top Bottom