Witcher 3 : The Wild Hunt

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το μόνο RPG που μου άρεσε που σου δίνει έτοιμο χαρακτήρα είναι η σειρά Gothic, αλλά εκεί είσαι απλά ο Nameless, ένα τίποτα, που πραγματικά στην αρχή σε έχουν του κλώτσου και του μπάτσου. Δεν έχεις κάποιο παρελθόν από πίσω και μπορείς να αναπτύξεις όπως θες τον χαρακτήρα σου. Μέχρι και σήμερα τα Gothic είναι η αγαπημένη μου σειρά RPG.
:agkalia:

Apparently κυκλοφορούν στην Πολωνία φήμες για, μεταξύ άλλων, νέο επί πληρωμή DLC του Witcher 3 που θα βγει την άνοιξη.

Δεν ξέρω από που κι ως που θα μπορούσε να στέκει κάτι τέτοιο βέβαια.

Apparently κυκλοφορούν στην Πολωνία φήμες για, μεταξύ άλλων, νέο επί πληρωμή DLC του Witcher 3 που θα βγει την άνοιξη.

Δεν ξέρω από που κι ως που θα μπορούσε να στέκει κάτι τέτοιο βέβαια.

Εάν δεν είναι horse armor εγώ δεν το πληρώνω!

το Witcher 3 εχει ολοκληρωθει στις καρδγιες μας και δεν χρειαζεται καμμια προσθηκη.
το γραφω αυτο, γιατι οι φημες λενε οτι το dlc που σχεδιαζεται, απλα θα εχει τον ρολο να γεφυρωσει το τελος του w3 με το w4, οποτε θα ειναι προφανως ciriκεντρικο, αντε να εχει ελαχιστο γκεραλτ μεσα για δολωμα..

ας φτιαξουνε οτι θενε, δικαιωμα τους. απλα μην ακουμπανε ακομα στο w3 για ψαρεμα πελατων. επιλογη τους ηταν η νεα τριλογια με την νεα ηρωιδα, ας την δουλεψουν οσο καλυτερα μπορουν, μπας και καταφερει την επιτυχια της πρωτης τριλογιας. γκουντ λακ γουιδ δατ, cdp.

Μου αρέσει πολύ ως ιδέα το γεφύρωμα των 2. Δεν είμαι σίγουρος αν θα το ήθελα ως standalone, dlc του 3 ή προοίμιο της νέας σειράς, αλλά όπως και να χει καλοδεχούμενο.
Τεχνικά πάντως είναι πιο εύκολο να βγάλεις ένα dlc σε υπάρχοντα τίτλο που έχουν και οι πέτρες, ώστε ούτε να πονοκεφαλιάζει ο κόσμος με νέα bugs, ούτε να τρέχουν να πατσαρουν. Άνετα μπορούν να το έχουν σαν επιλογή στο κεντρικό μενού που θα κάνει launch μόνο το νέο περιεχόμενο ώστε να μην ωρυεται και ο Χειροπράκτωρ.

Θα είναι επιπέδου phantom liberty το νέο expansion του Witcher 3.
You are not prepared.

Μια χαρά μού ακούγεται κι εμένα μια περιπέτεια τύπου passing the torch, στάνταρ θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι και θα ανεβάσει το hype στο Θεό (εκτός αν είναι γεώμηλο, πράγμα αρκετά απίθανο). Λογικα θα λειτουργεί ως standalone, όπως είπε κι ο Χρονό, δεν θα μεταφέρεις δηλαδή εξοπλισμό, stats κτλ. ώστε να μπορεί να το παίξει κι ο φρεσκαδούρας που πήρε προχθές W3 στο τρίευρω και το έχει να μουλιάζει στο backlog. Πρωταγωνίστρια λογικά η Ciri ή 70-30 με Geralt στην καλύτερη.

Εκείνο που με προβληματίζει είναι η πλήρης σιγή ασυρμάτου γύρω από το remake του 1, όλοι περιμέναμε να σκάσει το '26 για να βάλει μπρος το hype του 4 αλλά χαρά, αγνοείται.

Ναι. και κανει το παιγνιδι ακομα πιο επικο, οσο κι αν αυτο φανταζει αδυνατο.

Nosferatu font

3146-1529309131-931443662.jpeg

υπαρχει κανενα καλο mod που να πρεσθετει story στο παιχνιδι;

υπαρχει κανενα καλο mod που να πρεσθετει story στο παιχνιδι;

το μονο που φαινεται της προκοπης ειναι αυτο
to φτιαχνουν ακομα αλλα εχει μια playable alpha

Μακάρι. Δεν νομίζω ότι είναι 100% σίγουρο

μια φορα το ξαναπερασα ηδη για να κανω καμια βολτα velen-toussaint

Αν οι δρακουλιάρηδες το Σεπτέμβρη φτάνουν έστω και ένα ποσοστό του immersion του W3, γίναμε.

Back