Witcher TV Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Προφανώς χτύπησαν τα καμπανάκια κινδύνου με τα πρώτα στοιχεία για την τηλεθέαση. Τώρα όμως φοβάμαι πως είναι αργά.

να πάνε να μαμηθούν, όχι συγνώμη, αλλά ΝΑ ΠΑΝΕ!
Έλεος με τον κάθε ξεγάνωτο εκεί έξω που παίρνει κάτι αγαπημένο σε ένα κοινό, και πιστεύει ότι αυτός ΞΕΡΕΙ! Ξέρει πως πρέπει να γίνει, καλύτερα από τον δημιουργό του έργου, ξέρει τι πρέπει να κάνει καλύτερα από όσους έκαναν κάτι άλλο με το έργο και άρεσε στον κόσμο, ΞΕΡΕΙ πως θα του βγάλει τα ματάκια με χίλιους τρόπους για να μας πει την αποψάρα του σαν φανταστική χιονονιφάδα που "ξέρω εγώ τι κάνω απλά είστε όλοι σας αλτ ράιτ και θέλετε το κακό μου" or something.

Εάν όντως αληθεύουν οι φήμες για "creative differences" και το Netflix προτίμησε να στηρίξει τους γραφιάδες που δεν γούσταραν το πρωτότυπο υλικό αντί για τον Henry που ήταν τεράστιος φαν, προφανώς μιλάμε για ολέθριο λάθος που θα το μετανιώνουν για χρόνια. Είναι πρόσφατο το παράδειγμα του Picard που κατάφερε να βγάλει μια αξιοπρεπή σεζόν μετά από δύο συνεχόμενες χάλια μόλις έβαλε υπεύθυνο κάποιον που ένιωθε από Star Trek.

Εάν όντως αληθεύουν οι φήμες για "creative differences" και το Netflix προτίμησε να στηρίξει τους γραφιάδες που δεν γούσταραν το πρωτότυπο υλικό αντί για τον Henry που ήταν τεράστιος φαν, προφανώς μιλάμε για ολέθριο λάθος που θα το μετανιώνουν για χρόνια. Είναι πρόσφατο το παράδειγμα του Picard που κατάφερε να βγάλει μια αξιοπρεπή σεζόν μετά από δύο συνεχόμενες χάλια μόλις έβαλε υπεύθυνο κάποιον που ένιωθε από Star Trek.
Οι γραφιάδες όμως "ακούνε" όταν τους μιλάνε οι από πάνω.

Οι γραφιάδες όμως "ακούνε" όταν τους μιλάνε οι από πάνω.
φυσικά και ακούν, ειδικά το you are fired είναι μουσική στα αυτιά τους

Απελπισία.

Ψιλοσέρνοντας βλέπουμε τα νέα επεισόδια. Είναι 80% φύρα και 20% ζουμί κατά μέσο όρο. Σαν φτωχό τριτοξαδερφάκι κακής σαιζόν Game of Thrones. Αν δεν είχε τον Ατσάλινο Πισί Κέημινκ Αδελφό Χένρι να παίζει τον Κίραλτ της Καρδιάς, δεν θ'ασχολιόταν κανείς θαρρώ. Αν ήμουν σόλο θα το είχα παρατήσει, η γυναίκα μεγάλωσε με Χάρι Πότε όμως και της αρέσει γιατί της θυμίζει παιδικό Μικιμάο.

Ακόμη κι αυτή όμως πάει για ύπνο όταν βάζουν ταχατές μου βαθυστόχαστους διαλόγους για άτομα και γεγονότα που ούτε έδειξαν κι ούτε πρόκειται να δείξουν και όλοι παρασταίνουν τους συντετριμμένους.

Πωω μλκ αισθάνθηκα πολύ άσχημα για τον αδερφό του Θορ. Τεράστια απελπισία μου έβγαλε αυτή η διαφήμιση "ναι ο Καβίλ είναι ακόμα ο Γκέραλτ, δείτε το". Άντε ο κόσμος προτιμάει Καβίλ γιατί τον ξέρουμε, τον αγαπάμε και τον εμπιστευόμαστε. Οι μλκς του Νέτφλιξ τι δικαιολογία έχουν να αδειάζουν έτσι τον.. γκούγκλινκ πως σκατά τον λένε.. Λιαμάκο;

Λετζίτ. Η έδικτος Νέτφλιξ σε πλήρη ισχύ.

θα το γράψω όπως το έβαλα και στο insomnia.
τι παπάτζα είναι αυτή ρε σεις. Τρίτο επεισόδιο και έφαγε άκυρο, δεν υπάρχει περίπτωση να την συνεχίσω.

Γενικά αυτό το netflix αν δεν είχε τα old school anime θα το είχε πετάξει όπως είναι. Δηλαδη αυτό το μιξερ σε όλες τις σειρές που γυρνάνε γύρω από τον νεο gay ακτιβισμό που το μετέφεραν και σε μια άσχετη τελείως σειρά και τελείως ξένη προς το lore του witcher με ξεπερνάει.

Στο τρίτο επεισόδιο τα είδα όλα δηλαδή.

Tον Geralt σε love story σαπουνόπερα και να στέλνει γραμματάκια.

Γυναίκα νάνο να δηλώνει ότι θα την σκοτώσει η γυναίκα της lol ρε μλκ εκεί στο netflix το τερματίσατε.

O βάρδος που στο game και πιστεύω και βιβλία δεν είχα αφήσει θηλυκό για θηλυκό να έχει σεξουαλικές αναζητήσεις για την ταυτότητα του
:D

Και το κερασάκι η σαδομαζό σκηνή ως κανονικότητα ότι μας βαράνε και με το μαστίγιο έτσι για να έρθουμε λίγο στα ίσια μας και να δούμε λίγο τα πράγματα πιο καθαρά
:D

Μιλάμε για παρωδία κωμωδία που απευθύνεται τώρα σε ένα κοινό κανείς δεν ξέρει που.

Φυσικά όλα τα στοιχεία του witcher το dark που το είδαμε στις δυο προηγούμενες σειρές εδώ απουσιάζει.

Δεν έχω δει την τρίτη ακόμα, αλλά και στις 2 πρώτες το είχανε ψιλοχασει αλλά το έσωζε ο αδερφός Καβιλ.
Witchers που δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματα τους, κατακρεούργησαν τον πανίσχυρο vilgefortz, ο βάρδος της καρδιάς μας από ξακουστός βάρδος και γυναικοκατακτητης απλά κόμικ ριλιφ χαρακτήρας κτλ κτλ

Το τελεισωσα την Παρασκευη και μπορω να πω πως δεν ειανι και τοσο κακκο. Εχει πολλη δραησ οπως και στα παιχνιδια και στα βιβλια. Τι ειναι αυτο που δεν αρεσε σε καποιους?

o γενικοτερος τονος της σειρας, ειδικα μετα την πρωτη σεζον, εχει εναν "ελαφρυ" χαρακτηρα που δεν ταιριαζει με την σκληραδα του universe απο τα βιβλια. οι περισοτερες αλλαγες που εχουν κανει απο τα βιβλια οσο αφορα χαρακτηρες/plots δεν ειναι αρκετα καλες για να σταθουν απο μονες τους. πχ οι scoia tael συμμαχησαν με τον εμπρα εχμυρ κανοντας επιδρομες στα μετοπισθεν των νοτιων βασιλειων με ανταλλαγμα δικο τους βασιλειο.
στην σειρα αυτο το πλοτ αλλαζει σχεδον ολοκληρο χωρις καποιον λογο και δεν δενει καλα με την υπολοιπη ιστορια. ισως ο κορονοιος να ευθυνεται για την γενικοτερη ποιοτητα της σειρας, να ηθελαν να κανουν αλλα αλλα λογω μπατζετ-χρονου να μην μπορεσαν.

Δεν πειράζει, θα το φτιάξουν οι modders.

Πραγματικά όμως, γαμώ τα μάγουλα της Σίρι, τι μπογιάτισμα είναι αυτό ρε; Οριακά και ο νταντελάιος με αυτή τη σκιά στο μάτι, μάλλον για να τονίσουν την αχαλίνωτα μπαϊσέξουαλ φύση του.

Τετοια φοβερη ξανθια θελω σαν την Ciri η την supergirl η την Beth kane(την αδελφη της Batwoman). Αυτο ψαχνω. Μια δυναμικη ξανθια που να της αρεσει η δραση και η περιεπτεια1

Back