Witcher TV Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μηπως να κλειδωθει το θεμα και να πεταξουμε το κλειδι στην κολαση; λεω εγω τωρα.
Ουτε το βαμπιρικο pale δεν αφησαν.

Η σειρά θα σταματήσει τελικά στην 5η σαιζόν και όλα τα spin-off ακυρώθηκαν εκτός του anime που είναι να βγει φέτος.
Αναρωτιέμαι γιατί...

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!! ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ WITCHER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ!!!!!!!

Οκ, τα είπα, πάω να κάνω κάτι χρήσιμο με την ζωή μου, την τρίτη σαιζόν την παράτησα κάπου στο 3ο- 4ο επεισόδιο.

ουτε ενα λεπτο σωστο? ουτε?
ΔΕΝ γυρναει ετσι ο γουιτσερ. η εχει βγαλει ηδη την σπαθα, ή εστω εχει πιασει την λαβη με το χερι κι ειναι ετοιμος.
ΜΕΤΑ γυρναει. ζωντοβολα. βρε ουτε ενα λεπτο?

"Μαμά θέλω να μου πάρεις Witcher".
-"Έχουμε Witcher και στο σπίτι".
Ο Witcher στο σπίτι: (trailer)

Το τρειλερ πάντως ήταν σκέτη ανατριχίλα.
Ο Καβιλ μπορεί να είναι καλός και χρυσός κεημερ, αλλά δεν κάνει για γουητσερ. Εδώ, με ετούτο τον γουητσερ (Κριστοφ Λαμπερτ), βλέπεις το καλλιτεχνικό όραμα της συγγραφικής ομάδας να παίρνει σάρκα και οστά.
Ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν!

αντε να ξεκινησει για να βρω ευκαιρια να ξαναπαιξω την τριλογια.

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!! ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ WITCHER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ!!!!!!!

Μπορεί να έχει πάθει ψύξη το παιδί! Αμέσως, να τον αποπάρουμε... Σε τι κοινωνία ζούμε!!!111!!!

*DRUM ROLL*
νοσιτ... πηγα να τσεκαρω τι νεα κοπρανα θα ειχε το νεο season και....

witcher.png

Λιγο μετα ανακαλυψα οτι εκλασε εντελως η "παπια". Αλλη φορα θα προσεχω τι ψαχνω.

error.png

δεν ήταν βασισμένο στο google αυτό; πότε το γύρισε σε bing? γενικά έκλασε η MS

Πάντως τώρα μια χαρά ξηγιέται η πάπια της καρδιάς μας:
1716481108498.png
Περίπου δλδ, άκου εκεί πρώτο λήμμα η σειρά...

Last edited:
Back