Εντάξει έπαθα πλάκα με το πόσο μούφα ήταν η ταινία. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι αυτή η ταινία έχει πάρει τόσο καλές κριτικές από κοινό και κριτικούς. ΔΕΝ γίνεται, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ μια ταινία εν έτη 2017 να έχει τόσο ανόητους διαλόγους. Μετά από τόσες ταινίες "υπερηρωικής" διασκέδασης που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, ο πήχης έχει ανέβει και όταν ανέβει, ΔΕΝ ξανακατεβαίνει. <br><br>Πολλές φορές γελούσα με αυτά που λέγανε. Δεν ξερω αν φταίει και το γεγονός ότι το background της wonderwoman έχει σχέση μετην ελληνική μυθολογία και αυτά που έλεγαν στο πρώτο 15 λεπτο μου φαίνονταν ακόμα πιο γελοία. Περίμενα να στρώσει κάπως η κατάσταση. Αμ δε, η ταινία ακόμα και καλούς ηθοποιούς τους κάνει να φαίνονται αστείους. Όλοι έχουμε την Ρομπιν Ραιτ ποσο καλή είναι στο House of Cards. Στο WW με τις μπούρδες και τα χιλιοπαιγμένα κλισέ που την βάλανε να λέει, φαινόταν μια ηθοποιός της πλάκας.<br><br>-Δεν πρέπει να εκπαιδεύσεις την wonder-woman, πρέπει να μείνει εκτός πολέμου.<br>-οκ δεν θα την εκπαιδεύσω<br>-Ωπ σε τσάκωσα να την εκπαιδεύεις<br>-Ναι την εκπαιδεύω γιατί έρχεται πόλεμος<br>-Οκ μπορεί να μη με άκουσες αλλά φρόντισε να την εκπαιδεύσεις σκληρά και να γίνει η καλύτερη αμαζόνα <br><br>OMG :w00t: :w00t: :w00t:<br><br>To ίδιο επίπεδο σέ όλη την ταινία, είτε έχει σχέση με τα σχέδια/κινήσεις των βολικών "κακων" ναζί, είτε με τις σχέσεις μεταξύ της "ομάδας" των 5, είτε με το απαραίτητο "ρομάντζο".<br><br>Ακόμα και όταν ξεκινανε οι μάχες, τα εφέ/CGI δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Το Dr Strange που είδα πρόσφατα, το WW το βάζει κάτω σε αυτόν το τομέα για πλάκα.<br><br>Το μόνο θετικό που υπάρχει είναι πρωταγονίστρια που είναι θεάρα (και ότι άλλο -αρα θέλετε) και η μουσική της όταν μάχεται που είναι πορωτική. Αλλά και πάλι υποκριτικά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. <br><br>Οπότε τι αρέσει τελικά στον κόσμο? Δεν έχω ιδέα πραγματικά. Ελπίζω να μου πείτε εσείς. Δεν μπορεί να είμαι τόσο παράξενος... :throw:
<br><br>αυτα που λες φιλτατε hellion, μου θυμιζουν αγορευση συνηγορου σε υποθεση φονου με δικαζομενο που πιαστηκε την ωρα που μαχαιρωνε το θυμα. ωραια τα αυγα και τα καλαθια, τα ειδαμε και εμεις, αλλα με ομελετα δεν μαμησε κανεις.